02.02.2013 | 04:18
Procitavsi sve ovo, sad me i ne cudi zasto ljudi fejkaju dokumentaciju na takvim natjecajima.
Nas birokratski aparat je tako nefleksibilan, da je to smijesno. Ali, nazalost, vjerojatno nismo jedini, ima jos primjera...
Covjek koji je digao guzicu pa otisao studirati u USA (ili bilo gdje drugdje), spiskao ustedjevinu ili ulozio puno para da dobije tu diplomu, je u milosti neke babe (komuinisticki relikti proslosti koji jos uvijek rade po javnim upravama) koja odlucuje hoce li on dobiti posao ili nece.
Radi nekog sugavog papira koji fali, a moze ga dostaviti u roku sat vremena, medjutim nema pravo zalbe pa trajno je diskvalificiran.
I dalje smo mi zemlja gdje je potrebno imati vise stranackog staza, nego obrazovnog i prakticnog u struci, da bi se dobio posao "na drzavnim jaslama".
Budala je covjek sto se i vratio u HR. Budala je sto je i studirao, bolje da se stranku upisao
P.S. Moja prijateljica zavrsila koledz u USA, profesorica engleskog jezika. Mogla ostati i tamo raditi. Medjutim ona se vratila u BiH, aplicirala za neku srednju skolu, i odbili je isto tako
Nije dovoljno dobra ta americka diploma za bosanske standarde
Da umres od smijeha...