ZA NE POVJEROVAT
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ZA NE POVJEROVAT

01.02.2013 | 15:40
Slažem se sa Smayinim postovima, ali nikako se ne mogu složiti s Campovim stavom ako se to i to traži, imaš da doneseš!
Da, u konkretnom slučaju bi kandidatu bilo bolje da je doneo i te šugave dokaze, ali možda nije htio plaćati porez na budale (uvjerenje o poznavanju osnova na računalu, ili osnova stranog jezika), možda mu je ovo bio 50-ti natječaj na koji se javio, pa mu je sada pukao film, ...
Svejedno, no i dalje smijemo dovesti u pitanje opravdanost takvih zahtjeva iz natječaja!

...Zanimljivo je kako se iz komentara može isčitati tko je poslodavac, a tko posloprimac
01.02.2013 | 15:55
Slažem se sa "poslodavcima", ako nešto nije jasno u natječaju - pitaj, i to pismenim putem. Jednostavno je i rješava sve nedoumice.
01.02.2013 | 16:55
Isto je za bilo koju potvrdu. Možeš navesti da imaš položenu "B" kategoriju, a ne moraš baš znati voziti auto, kao što i kontra vrijedi. Uvjeti natječaja su za sve isti. Svi koji daju bilo što na natječaj znaju da neimanje jednog papira (popis referenci koje se isprinta i poštambilja), znači automatski isključivanje iz natječaja. Ispravci koji nisu ovjereni štambiljem potpisom i datumom NE vrijede.
01.02.2013 | 17:57
Zdravac kaže:
...Zanimljivo je kako se iz komentara može isčitati tko je poslodavac, a tko posloprimac

Mislim da zapravo ne može. Evo, npr. Žabac i ja nismo poslodavci, nego zaposlenici. A Tino1 je poslodavac. Pa ti vidi...

Htio sam samo istaknuti kako nije uopće rečeno da se za svaku stvar mora dati neka potvrda od nekud koja nešto košta, niti da se svaki papir mora ovjeravati kod bilježnika.

Već sam bio napisao: čovjek je mogao napisati i izjavu na poseban list papira i staviti svoj potpis dolje kako tečno govori engleski jer se školovao x godina u USA i spreman je to dokazati na bilo koji način koji od njega naknadno zatraže. Fiškalu koji mora staviti kvačicu pokraj stavke "potvrda engleski" to je u pravilu dovoljno. I onda bi imao puno pravo žailiti se da ga netko diskvalificira neopravdano. I to ne samo preko medija, nego lijepo, službeno, sve po PS-u.
01.02.2013 | 18:11
Mali off,da ne otvaram novu temu. Preminuo mi je otac i kad sam bio kod matičara,naveo sam da nema nikakve imovine u Hrvatskoj (zaboravio tekući račun) Imovinu ima u drugoj državi gdje će i biti ostavinska. Na tekućem ima par desetaka kuna i taj se račun ne može zatvoriti bez ostavinske. Šta bi sad trebao plaćati par k kn da zatvorim tekući u zagrebačkoj. Pitao sam ih na telefon i kažu da ne mogu ništa bez papira s ostavinske?
01.02.2013 | 18:13
A zašto "...sve po P(hoto)S(hop)-u."?
01.02.2013 | 19:15
Pa dobro, tko je na kraju dobio posao? Možda neki lik koji je doktor građevine, sve moguće potvrde o znanju engleskog i inih jezika, potvrdu o nekažnjavanju (koju dotični gospodin nije imao, jer je bio u USA, a možda nije ni uvijet), znači: ima prednost. Ako netko zna tko je dobio posao (srednja građevinska, naklapanje engleskog u prvom, drugom stupnju, radno iskustvo nula godina), neka napiše kvalifikacije dotičnog.E, onda je taj isti dobio posao preko veze. U suprotnom, vjerojatno su ga s pravom odbili. Nema se što raspravljati. Po meni su smayoo i campo u pravu.
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
02.02.2013 | 01:50
U svim natječajima za posao koje sam ja vidio svojim očima stoji otprilike "poznavanje XXX jezika i rada na računaru, negdje uz to stoji i potvrda o tome.
Nigdje nije pisalo završen kurs!!!!
Ako dokaz o poznavanju jezika nije diploma sa koledža, magistarska ili doktorska sa faxa iz te zemlje, onda ne znam šta je?! Za poznavanje računara također, ukoliko je struka vezana za to "mašinstvo,građevina...).

Netko je napisao da se u Hrvatskoj može studirat na engleskom jeziku:laugh: ja nisam iz HRV nego iz BiH,kod nas nije tako a nije ni kod vas 100% a zašto? Ne postoje udžbenici isti na hrv i eng., profesori ne predaju na stranom jeziku,vježbe se ne drže na stranom jeziku, fakultet nema svog prevodioca...nema šanse da možeš upisat pravni fakultet npr. bez znanja hrvatskog jezika
02.02.2013 | 02:59
RnR kaže:
Ako dokaz o poznavanju jezika nije diploma sa koledža, magistarska ili doktorska sa faxa iz te zemlje, onda ne znam šta je?!

Onda, dakle, ne znaš što je dokaz o poznavanju jezika, ostanimo na tome.

Bio je svojedobno jedan grad u Jugoslaviji za kojeg se pričalo vic da, kad prolaziš kroz njega, moraš paziti da ti ne zalijepe diplomu na leđa. To je bilo na račun toga da se cijelom bivšom državom "trgovalo" diplomama s tog sveučilišta za parsto maraka, sve dok se to nije pretvorilo u vic.

Zašto sad to spominjem? Pa zato što takvih "sveučilišta" ima po cijelom svijetu, pa i u USA. Platiš školarinu Amexom, odklikaš (ili ti netko drugi odklika) desetak "ispita" preko interneta, i stiže ti poštom diploma čega već hoćeš, s američkog sveučilišta.

Zašto misliš da je ikoji javni službenik u Hrvatskoj dužan znati koja su američka sveučilišta cijenjena i uvažena i na kojima je zaista nezaobilazno sudjelovati u nastavi, dakle i svladati jezik do savršenstva, a o računalima da ne govorimo?
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
02.02.2013 | 03:59
@smayoo a neki potpisani papir na kojem piše osoba ta i ta položila 1 ili 2 ili 3 stupanj tog i tog jezika iz neke lokalne seoske kurne škole jest dokaz?! Pričam ti o konkretnom slučaju i da je lik imao neki lokalni kursić bilo bi mu priznato.

Diplome sa faxa se i dalje mogu "kupiti" i to širom bivše Jugoslavije, pogotovo ove Mr.Dr. ako ne vjeruješ istraži malo kako preko političke stranke začas postaneš šta god želiš;) ili ako imaš keša dovoljno pa podplatiš;)

Čovjeka nisu odbili zbog toga što mu nije validna diploma iz USA nego zbog nedostatka dokaza o poznavanju jezika i rada na računaru. Ako je diploma iz USA validna onda je to i validni dokaz poznavanja jezika i rada na računaru (u ovom slučaju).
02.02.2013 | 04:18
Procitavsi sve ovo, sad me i ne cudi zasto ljudi fejkaju dokumentaciju na takvim natjecajima.

Nas birokratski aparat je tako nefleksibilan, da je to smijesno. Ali, nazalost, vjerojatno nismo jedini, ima jos primjera...

Covjek koji je digao guzicu pa otisao studirati u USA (ili bilo gdje drugdje), spiskao ustedjevinu ili ulozio puno para da dobije tu diplomu, je u milosti neke babe (komuinisticki relikti proslosti koji jos uvijek rade po javnim upravama) koja odlucuje hoce li on dobiti posao ili nece.

Radi nekog sugavog papira koji fali, a moze ga dostaviti u roku sat vremena, medjutim nema pravo zalbe pa trajno je diskvalificiran.

I dalje smo mi zemlja gdje je potrebno imati vise stranackog staza, nego obrazovnog i prakticnog u struci, da bi se dobio posao "na drzavnim jaslama".

Budala je covjek sto se i vratio u HR. Budala je sto je i studirao, bolje da se stranku upisao

P.S. Moja prijateljica zavrsila koledz u USA, profesorica engleskog jezika. Mogla ostati i tamo raditi. Medjutim ona se vratila u BiH, aplicirala za neku srednju skolu, i odbili je isto tako Nije dovoljno dobra ta americka diploma za bosanske standarde

Da umres od smijeha...
02.02.2013 | 10:33
RnR kaže:
Netko je napisao da se u Hrvatskoj može studirat na engleskom jeziku:laugh: ja nisam iz HRV nego iz BiH,kod nas nije tako a nije ni kod vas 100% a zašto? Ne postoje udžbenici isti na hrv i eng., profesori ne predaju na stranom jeziku,vježbe se ne drže na stranom jeziku, fakultet nema svog prevodioca...nema šanse da možeš upisat pravni fakultet npr. bez znanja hrvatskog jezika

www.acmt.hr/

www.efzg.unizg.hr/default.aspx?id=15419

Ne sumnjam da u Bosni nešto ne postoji. Ali u Hrvatskoj ima svega. S razlogom svi iz Bosne idu u Hrvatsku, a ne obrnuto.
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 10:54
pa u Americi je osim poznatih sveučilišta i vrhunskih znanstvenih centara sve ostalo trash školovanje. Znači plati i uzmi diplomu. Američki sistem školovanja i ne zahtijeva da svi budu harward profesori nego samo mali broj a ostali se specijaliziraju (po meni sasvim dobar sistem) za ono što treba. jedan primjer : u hr da bi bio lučki pilot trebaš bit deset godina kapetan duge plovidbe i imat fakultet ( znači super profi kadar) Amerikanci imaju kurs od dvije godine s tom razlikom da ovaj u hr to može bit svagdje a ovaj u SAD samo ondje gdje je odradio kurs. koji je bolji sistem? za mene onaj tamo sa manje para i gubljenja vremena dobili su isto stručan kadar što se tiče određene luke.
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
02.02.2013 | 12:44
iAnte kaže:
RnR kaže:

www.acmt.hr/

www.efzg.unizg.hr/default.aspx?id=15419

Ne sumnjam da u Bosni nešto ne postoji. Ali u Hrvatskoj ima svega. S razlogom svi iz Bosne idu u Hrvatsku, a ne obrnuto.

Pa ima i kod nas Američki koledž nisam na to mislio ekonomija i menadžment i to je naglašeno studiranje na engleskom jeziku, takvu ćeš i diplomu dobiti, nije običan oblik redovnog studiranja to vidiš i po plaćanju godine od 3800€...da li se u Hrvatskoj može studirati pravo, mašinstvo , medicina....na engleskom jeziku?
02.02.2013 | 12:54
Mislim da si malo pogriješio temu.

Tip ima diplomu američkog fakulteta i čudi se da mu to nije dokaz znanja engleskog jezika. Ovo je objašnjenje zašto nije. Postoji mali broj fakulteta na kojima se studira na stranim jezicima. Malo ih je, ali postoje.

Ja sam dosad tisuću puta uz molbe slao potvrde o znanju engleskog i rada na računalu. Na faksu sam imao i engleski i informatiku. Sama diploma nikad nije bila dokaz o tome. Ali diploma uz ispis ocjena je bila prihvatljiv dokaz. Ali ne svugdje. Zato se nazove i pita.

Mene su nekoliko puta diskvalificirali zbog ovakvih razloga. Uvjeti natječaja budu malo nejasni i ja ne pošaljem točno ono što se traži. Mogu to dostavit kasnije, ali to bi bilo nezakonito. Ja sam lekciju naučio. Ako nisi siguran, provjeri. Ako takva pravila vrijede, onda vrijede i za onoga tko je studirao i u americi i u kini i u kirgistanu i u hrvatskoj.
02.02.2013 | 13:31
drlovric kaže:

Covjek koji je digao guzicu pa otisao studirati u USA (ili bilo gdje drugdje), spiskao ustedjevinu ili ulozio puno para da dobije tu diplomu, je u milosti neke babe (komuinisticki relikti proslosti koji jos uvijek rade po javnim upravama) koja odlucuje hoce li on dobiti posao ili nece.

Po čemu si zaključio da je potrošio svoju ušteđevinu (ili svojih roditelja) da bi otišao van studirati?

.. ili protupitanje, čiju ušteđevinu je potrošila/trošila Petra Sanader da bi mogla studirati u NY?
02.02.2013 | 14:12
Uostalom, ako je tako supersposoban kadar, zašto konkurira za posao "savjetnika u graditeljstvu" neke lokalne samouprave? Zašto nije otišao u IGH, na neki faks, u neku privatnu firmu, otvorio nešto svoje...?
02.02.2013 | 14:16
smayoo kaže:
Uostalom, ako je tako supersposoban kadar, zašto konkurira za posao "savjetnika u graditeljstvu" neke lokalne samouprave? Zašto nije otišao u IGH, na neki faks, u neku privatnu firmu, otvorio nešto svoje...?

Ovo ti je totalno krivi argument. Iako se slažem s tvojim mišljenjem. Tip je možda totalno nesposoban, a možda je najkvalietniji kadar na svijetu. To mi ne možemo znati na temelju informacija koje imamo.

Jedino što znamo je da je umišljen i razmažen. Misli da je bolji od ostalih, a nije sposoban slijedit veoma jasne upute. I onda plače javno kad vidi da nitko ne misli da je on nešto posebno.
02.02.2013 | 14:45
Bertone kaže:

Po čemu si zaključio da je potrošio svoju ušteđevinu (ili svojih roditelja) da bi otišao van studirati?

.. ili protupitanje, čiju ušteđevinu je potrošila/trošila Petra Sanader da bi mogla studirati u NY?

Ma pricao sam onako opcenito, a zvucalo je da mislim da njega, iako covjeka niti ne poznajem niti znam bilo sta o ovom slucaju.

Ono sto znamo i ti i ja, da se kojim slucajem gore spomenuta Petra Sanader imala volju javiti na taj natjecaj (prije par godina recimo), ne bi je 100% odbili radi potvrde o poznavanju engleskog jezika

Referent koji zaprima zamolbu bi morao obuci najljepse odijelo da je doceka sa srdacnim osmjehom na licu, i pri tome dobro paziti da nesto pogresno ne kaze. Jer ce kcerka reci tati...

A trosila je naravno tatine pare, koje je isti stekao/pokrao/zaradio zahvaljujci najvise vjernim HDZ glasacima. Pa to valjda svako zna

Ipak po meni je bolje dati Petri 500000 (pokradenih) kunica da se ide skolovati vani, pa da HR ima jednog akademskog gradjanina vise, nego dati isti (pokradeni) iznos Thompsonu da mase macem po bini, i u delirij baca djecu u crnim unifomrama :/
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 15:04
dr lovric...rezoniranje ti je uvijek na razini dječarca koji misli da ako je letio avionom u dubai zna sve o svemu. Ne branim hdz i sandadera ali kad me već potežeš za jezik situacija je dok je on bio premjer bila puno bolja nego sada kao (bilo je 250000 nezaposlenih a sad 370 000 pa ti vidi čiji nas glasači ukopavaju sve dublje i dublje. Ova vlada je nešto što se nemože ni opisat riječima a kamoli za uspoređivat sa nekom drugom. a priče o thompsonu su već davno propale samo ti još to ne kužiš ...ajde pošalji nam još jednu sliku a da nije na trošak firme.
02.02.2013 | 15:05
campo kaže:
...ovaj u hr to može bit svagdje a ovaj u SAD samo ondje gdje je odradio kurs. koji je bolji sistem? za mene onaj tamo sa manje para i gubljenja vremena dobili su isto stručan kadar što se tiče određene luke.

Vi'š, vi'š, tu se ne slažem - po meni kvalitetniji sistem je ovaj sistem kod nas. Zašto - zato što taj Amer ako spletom okolnosti ode upravljati brodom na sasvim drugi dio svijeta napraviti će više problema nego koristi svima tamo.

Želim reći, širina u školovanju i izobrazbi čini čovjeka sposobnijim prilagoditi se novoj sredini, usvojiti nove vještine jer temelje mnogih već ima.

Super onaj tamo funkcionira u svojoj luci, kao i pilot npr. Kad treba sletjeti, gdje ono, u Dubrovnik, onda se taj superspecijalizirani pilot od 2 godine kursa, sruši sa letjelicom pri slijetanju jer nikad u svom (relativno kratkom) radnom iskustvu i školovanju nije na ovo naišao niti su ga u 2 (točnu brojku ne znam) godine osposobljavanja pripremili za takve uvjete.

Baš, Amerikanci se osposobljavaju, mi još uvijek školujemo.
02.02.2013 | 15:08
I tako, eto, nakon neočekivano dugo vremena (čak 42h), evo nas opet na đesbio devesprve... Dežurni Hrvat je ovdje, sad samo da naiđu i dežurni SKOJevci, pa da lijepo zaključam temu...
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 15:08
taj amer i nemože ići raditi kao pilot u drugu luku (u tome i je poanta) upravo zato je bilo dovoljno 2 godine za određenu luku. Ja smatram da je to puno isplativije za sve pačak i za pilota
02.02.2013 | 15:09
...

naravno, svaka generalizacija je podložna kritici tako da ovdje nisam mislio generalno već na ovaj konkretan izneseni primjer specijaliziranog osposobljavanja u odnosu na šire-višegodišnje-višedesetljetno-ako-je-potrebno školovanje
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 15:09
skojevac je dr lovrić ako nisi primjetio...a smayoo što se ne smije pisat protiv vlade? prije se moglo dok je bila ova druga.
02.02.2013 | 15:12
campo kaže:
taj amer i nemože ići raditi kao pilot u drugu luku (u tome i je poanta) upravo zato je bilo dovoljno 2 godine za određenu luku. Ja smatram da je to puno isplativije za sve pačak i za pilota

sve pet - ja osobno nikad se ne bih htio školovati za jednu luku, ako me životne prilike na to ne bi prisilile... što ako poželim preseliti na drugi dio kontinenta i početi raditi u drugoj luci-onda još 2 godine? ne hvala-daj odmah 5 godina pa onda da barem mogu raditi u svakoj luci na tom kontinentu
02.02.2013 | 15:15
Artie kaže:

Nažalost, ne mogu se s tim (više) složiti. To je tako bilo prije 20 godina, ali danas u Hrvatskoj gotovo da i nije ostala više nijedna škola, od osnovne do fakulteta, koja proizvodi kadar koji je uistinu dorastao onom što znaju klinci na zapadu kad izađu iz škole ili s faksa.

Jasno, ne govorim o briljantnim pojedincima, nego o prosjeku populacije.

Naša djeca (i studenti) *misle* da se školuju, *misle* da su savladali ono što treba, zato što im je netko dao prolaznu (ili čak izvrsnu) ocjenu. Međutim, to nije tako jer se u Hrvatskoj vrlo uspješno implementirana metoda podizanja izvrsnosti metodom snižavanja kriterija. I onda se čude zašto ih nitko ne treba i ne želi zaposliti i zašto vlada uvodi fore "zaposlite nekog i naučite ga nešto, a mi ćemo mu plaćati crkavicu godinu dana". Kad ga 12 godina školovanja nije naučilo gotovo ničem (pa ni elementarnoj pismenosti, a kamoli što više), da ga onda neki poslodavaca nauči makar nekom konkretnom poslu, a da to ne mora biti o njegovom trošku. Pitanje samo ostaje - čemu onda škole...?
02.02.2013 | 15:19
campo kaže:
skojevac je dr lovrić ako nisi primjetio...

Nije on. Skojevci su ovi što su isti kao i ti, samo mašu drugom zastavom.

a smayoo što se ne smije pisat protiv vlade? prije se moglo dok je bila ova druga.

Laješ na krivo stablo. Nisam ja ni ovu, a ni prošlu vladu branio. Niti sam ni za ovu, ni za onu glasao. Vi sa zastavama morate sad naći historijsko-ideološke razloge za svoje emotivne odluke. Dok svi skupa jedemo go*na...
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 15:20
Uglavnom škole koje su bile dobre i sada su. Kad smo već kod Nautike Naši su jedni od najstučnijih na svjetu. Vjerovatno ne znam baš najnoviju situaciju ali mislim da nam školstvo nije baš najcrnija grana
  • campo
  • Posjetitelj
02.02.2013 | 15:22
a kakav sam to ja? i što se tebe uopće tiče kakav sam? ako dr lovrić valja kvake pa valjda mu mogu odgovorit ili tebe moram pitat? nemoj me molim te etiketirat ja imam svoj stav koji je uvjek kršćanski i domoljuban. kome to smeta po meni je bolestan.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 58 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, moragd, Riba, smayoo, temeljnik, Anonimci (857)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO