19.02.2013 | 00:49
smayoo kaže:
Ne znam kad je to bilo, koje godine ni u koje doba godine, ali nemoj plašiti ljude bez veze. Sigurno ne bi tako nešto prešutio. Nismo vidjeli nigdje nikakve šprice. Ni mi, a niti 2 famlije koje su ljetovale tamo idućih godina, ponukane našim savjetom. A čak smo i vrlo rano ujutro bili na plaži. A navečer iza 10 su bili klinci s gitarama.
Bilo je to tako negdje, 8mj 2007-2009. Sad ako me sjećanje ne vara, dvije su plaže, jedna odmah ispod križanja, cesta ide dalje do druge plaže, a druga cesta u brdo do nekog vojnog objekta ili repetitora ili radara. Na križanju je birtija, a do plaže vode stepenice. Ima puno pijeska, ali na nekim mjestima i stijene u vodi. Zajebano za noćno kupanje, ali ta je plaža odlična.
I ima druga, ljepša, onaj bazen na kraju otoka, dodješ do zadnjih kuća i improviziranog parkirališta i dalje pješke do tamo, razvikana jer su te godine snimali Survivor HR na njoj, pa su svi pričali o tome. Uglavnom, stakla hrpa i dvije šprice bez čepa, jako veselo. Nismo se vraćali poslije tamo nikad više.
I ovo da je plaža razvikana - isto ne kužim. Gdje je razvikana? Bili smo tamo 2009. godine u špici sezone i to je najpustije mjesto na Jadranu koje sam ja vidio, a da uopće nudi turstički smještaj.
Napisah gore, Survivor je bio te godine i bla bla
Što se Cresa tiče - i ja volim zaleno. Zato sam i napisao: Porozina i Punta križa.
Zapisati ću si, inače uvijek idem Valbiska - Merag rutom, tako da u smjeru Porozine nikad nisam išao. Svratio u par većih mjesta na Cresu i skoro sva na Lošinju...
Da je para pa da samo krstarimo to bi bilo krasno