Zanima me da li možda netko od vas zna gdje bih mogao naručiti vizit karte/posjetnice, ako je netko od nekuda naručivao pa da mi kaže od kuda je naručivao i iskustvo? Ili ako netko možda osobno od Jabučara radi vizitke/posjetnice pa da se dogovorimo ja sam zainteresiran. Hvala unaprijed.
Trebaš dizajn ili samo tisak? Samo za sebe ili za više ljudi iz firme? Koju količinu?
Low end vizitke si možeš sam "dizajnirati" preko web aplikacije i naručiti za neku smiješnu lovu, od tiskara iz Kine. Ima takvih siteova podosta. Ima i onih gdje uploadaš dizajn u nekakvom TIFFu ili tako nečem i oni ti to otisnu i pošalju poštom.
Ma trebam i dizajn i tisak. Nemam vremena se zezati sa tiskanjem, a baš nemam niti neke ideje. Lakše mi je nekome platiti da mi to odradi i sve 5. Količina nekih cca. 200 komada. Samo za sebe, tj. jednu osobu, a ne više njih.
Pa zar se danas vizitke ne izrađuju u svakoj fotokopirnici:unsure:
Ne znam iz kojeg si grada, ali ja preporučam da pronađeš nekoga u svom gradu, pogledaš uzorke kartona i boja na licu mjesta, možda i probni otisak.
Ja sam ocekivao da se smartfoni potpuno izgurati vizit karte, nekom standardiziranom metodom za razmjenu kontakt informacija, ali eto to se nije desilo...
Da smayoo, standardizirana metoda razmjene ne postoji na iPhoneu i tu su ga stvarno us*ali, u pravu si. Jedini način da se do toga dođe jest jailbreak, a to nije prihvatljivo za sve vlasnike iPhonea.
rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj