Hypo internet bankarstvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hypo internet bankarstvo

13.11.2010 | 00:24
@smayoo - Raiffeisen poslovno bankarstvo koristi token ili ono USB govno koje ne radi na Macu. Mi naravno koristimo token već godinama i jako sam zadovoljan.
13.11.2010 | 01:34
Aha, tako... Evo, dobro je znati. Hvala na info.
13.11.2010 | 10:01
Ovo sam napisao mojim bankama:

Poštovani,

htio bi koristiti internet banking na mom Mac OSx računalu.
Međutim Vaši certifikati traže isključivo internet explorer veći od 6, a i Stick također ne radi na Mac OSx. Ne vidim nikakvog logičnog razloga da to ne bi radilo i na OSx - to jest na Mac računalima.
Zato Vas molim, omogućite mi da radim sa sistemom kojeg ja preferiram, i ne moram pronalaziti neke loše alternative.

Vjerujem da je to za vaše IT stručnjake samo jedna formalnost.
Pogotovo šta su OSx i njegovi Browseri sigurniji od internet explorer-a, barem ja imam više povjerenja u njih, a povjerenje je, osim kamate jedan od osnovnih proizvoda svake banke.

Vjerujem u Vas, i da će te tu malenkost odkloniti u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav.

Preuzmite text i šaljite ga svojim, a i drugim bankama.
Svaki dan. Baš da vidimo hoće li popustiti.
13.11.2010 | 11:27
Čuj, ja bi rado pomogao kad bi to bila istina. Ali istina je da ja nemam takvih problema. Nisam vlasnik firme, a internet bankarstvo banke koju ja koristim normalno radi s Operom, Safarijem, FireFoxom.... Svejedno, slažem se s tobom da bi svi koji imate takve probleme trebali banke nagaziti organizirano.
13.11.2010 | 11:45
Znaci da zapravo kod nas ne postoji usb rjesenje koje radi na Macu? Ja sam mislio da pbz radi.
Nista, u ponedjeljak slijedi jedno fino pilanje hypovaca. Zanima me sto ce mi reci kad cemo ih traziti da nam posalju jedan primjerak Windowsa buduci da su rekli kako sve radi na Macu
15.11.2010 | 21:17
Odgovorili su mi sljedeće:

UniCredit:

Poštovani,

S pažnjom smo pročitali Vaš mail i zahvaljujemo Vam se na vremenu koje ste izdvojili da ga napišete. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju, kao i na tome što ste nas odabrali za Banku partnera.

Operativni sistem Mac računara nije kompatibilan sa uslugom Internet bankartstva UniCredit Banke. Vaš prijedlog smo proslijedili nadležnoj službi za razvoj i izmjene po usluzi Internet bankartva za građane.

Žao nam je zbog iskazanog nezadovoljstva te se iskreno nadamo da će se naša saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju te se iskreno nadamo da ćemo u daljnjem poslovanju opravdati Vaše povjerenje.

S poštovanjem.

Nemam osjećaj da su pažljivo pročitali moj mail.

Volks Banka:

Poštovani g. Skračić,

dobili smo vaš upit vezano za internet bankarstvo. Došlo je do propusta kod predavanja zahtjeva za korištenje internet bankarstva. Naime, nismo vas pitali koje računalo koristite jer većina naših klijenata koristi računala koja podržavaju mini key stickove. Žao mi je da barem vi niste spomenuli kako koristite Mac OSx. Uglavnom, problem ćemo rješiti tako da ćemo vam ponuditi korištenje token uređaja umjesto mini key sticka. Molim da navratite do poslovnice i preuzmete svoj token uređaj. Zahvaljujemo na razumijevanju i lijepo vas pozdravljam.

S poštovanjem,

Ovi su nešto napravili BRAVO.
15.11.2010 | 21:35
Nama su rekli u Hypu da za sada nista ali da im je rjesenje u pripremi, valjda isto neki token.
16.11.2010 | 11:19
Moji poslovni i privatni račun, oba u RBA i oba na tokenu. Prezadovoljan.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, jura22, m@xym, Riba, robee, ZeljkoB, Anonimci (857)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO