Jučerašnji Nu2 s Rimcem, pogledajte ako niste!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jučerašnji Nu2 s Rimcem, pogledajte ako niste!

01.11.2017 | 13:21
Goc25 - daj ti - kad si takav stručnjak i toliko pametan - napravi nešto slično ili bolje, molim te.
To je taj jal o kojem pričam.
Čemu to?
A što se Hammonda tiče, tip je malom gorskom cestom u Švicarskoj išao 220 na sat i uletavao u zavoj. Halo? To ni na igrici na bi izveo... Sam je to rekao.
Čemu mržnja prema nekome tko konačno proizvodi nešto u ovoj zemlji?
01.11.2017 | 13:26
Kloba kaže:
Goc25 - daj ti - kad si takav stručnjak i toliko pametan - napravi nešto slično ili bolje, molim te.
To je taj jal o kojem pričam.
Čemu to?

kakav jal ? pa ja sam cak i pohvalio njegov uspjeh !!! o cemu ti to ? BTW kad si bas takvo "njušaklo"... jel znas otkuda rimcu pocetni kapital ?
01.11.2017 | 13:28
Ne znam. Poduči me kapetane.
Za Hammonda sam ti gore dopisao.
A za jal sam napisao jer si ga u prošlom postu, koliko sam skužio - zapravo popljuvao.
I nisam nikakvo njuškalo. Samo volim znati o čemu pričam. Ako ne znam, pitam. Ako je netko u nečemu pametniji, ili ima više znanja od mene - drage volje učim.
01.11.2017 | 13:31
Kloba kaže:
Ne znam. Poduči me kapetane.
Za Hammonda sam ti gore dopisao.

pa evo.. za "novinara" poput tebe.. kojemu je navodno pokradeno vise autorskih tekstova nego tesli patenata

www.vecernji.hr/vijesti/ivan-rimac-opet-...-slavonija-di-318377

zelis reci da o ovome nisi NIŠTA ZNAO !!!!???
01.11.2017 | 13:32
Goc25 kaže:
DA !!! a shema je vrlo jednostavna ako imaš lovu... KUPIŠ ono što ti treba...

Jednostavna?!!

Da je to tako jednostavno kako ti pričaš, onda ne bi imao ovakvu situaciju da veliki igrači, koji na raspolaganju imaju puno više novaca nego jedan Rimac, i imaju tehnologiju, znanje i iskustvo u izradi elektromotora i automobila veće od njeogovoga, ali opet dolaza kod njega.

Dobra ideja bez novca se ne može realizirati, ali isto tako gomila novca bez prave ideje ne može dovesti do istog rezultata kao dobra ideja sa dovoljno novaca za realizaciju iste.
01.11.2017 | 13:35
Čemu navodnici pod novinar? Ne udovoljavam tvojim kriterijima? Onim vojničkim?
Sam je rekao da mu je otac imao dva krivična gonjenja u HR u da je za oba oslobođen, tako da sam jučer to saznao...
I odakle ti to da je meni pokradeno više autorskih tekstova nego Tesli patenata?
Jesi malo tripove za doručak jeo ili?
I zamolio sam u prvom postu da raspravu zadržimo na civilnom nivou. Ne znam što imaš protiv mene i čime sam ti se zamjerio, ali lijepo te molim, nemoj me napadati...
01.11.2017 | 13:41
m@xym kaže:
Goc25 kaže:
DA !!! a shema je vrlo jednostavna ako imaš lovu... KUPIŠ ono što ti treba...

Jednostavna?!!

Da je to tako jednostavno kako ti pričaš, onda ne bi imao ovakvu situaciju da veliki igrači....

koji igraci..?? spomenut je samo aston martin a i to je vrlo vrlo upitno... .. a buduci da je rimac sad na kineskoj pari tu trebamo definirati cija ce to tehnologija ici velikim igracima...
kineska koja se sklapa u rimcu ili "rvacka"..
01.11.2017 | 13:45
Kloba kaže:
Čemu navodnici pod novinar? Ne udovoljavam tvojim kriterijima? Onim vojničkim?
Sam je rekao da mu je otac imao dva krivična gonjenja u HR u da je za oba oslobođen, tako da sam jučer to saznao...
I odakle ti to da je meni pokradeno više autorskih tekstova nego Tesli patenata?
Jesi malo tripove za doručak jeo ili?
I zamolio sam u prvom postu da raspravu zadržimo na civilnom nivou. Ne znam što imaš protiv mene i čime sam ti se zamjerio, ali lijepo te molim, nemoj me napadati...

nabrajao si pod zarade "elitnih" novinara tko koliko zarađuje pa si spomenuo da ti je dosta tekstova ukradeno koje si potpisivao kao autor... ima taj post tu njegdje na jabuci.. enivej.. ti kao novinar SADA tek saznajes da je rimcev caca mrknuo 330 mil. kuna !!!! pa to je izvrsno !!!
01.11.2017 | 13:49
Nađi to molim te. Di ja tvrdim da mi je pokradeno dosta tekstova. Možda i samo neka slika u Večernjem listu na što imaju potpuno pravo.
Ali, s tobom majstore, neću imati posla.
Kako bi Johny Štulić rekao:
"I kriplovi su česti
i svakodnevna stvar
rekoh spasi bože Österreich.."
01.11.2017 | 13:58
gle.. ako sam te uvrijedio ispricavam se.....ja i dalje ostajem pri svome.. da ce "prekrasna prica o novom tesli iz livna" zavrsiti kao agrokor !!!
01.11.2017 | 14:02
Jesi, uvrijedio si me - ali prihvaćam ispriku i sve je OK.
Ako sam ja tebe, ispričavam se i ja tebi. Zaista.
Eto.
To smo riješili.
Što se Rimca tiče, ja držim palčeve da se to ne desi. Ipak, imam osjećaj da znaš nešto više o cijeloj temi - ili - ajmo ovako - ako znaš nešto više o početnom kapitalu - slobodno napiši. Rado ću pročitati. Ove prošle postove zaboravi, uvijek sam za to da se razgovaramo kao ljudi.
A mislim da je svaka usporebda s Teslom pretjerana. On je, koliko znam, izuzetno dobar u baterijama, dakle uzet ćemo jedan izum koji nije izumio on nego ga je unaprijedio. Tesla ga fura za jedno (bubam) 79 izuma...
I da ponovim po 30-i puta. Ne radim kao novinar od 2008.
01.11.2017 | 14:43
Goc25 kaže:

koji igraci..?? spomenut je samo aston martin a i to je vrlo vrlo upitno... .. a buduci da je rimac sad na kineskoj pari tu trebamo definirati cija ce to tehnologija ici velikim igracima...

Spomenuti su Koenigsegg i Williams od onih koji se mogu spomenuti, vjerojatno ima i onih o kojima se ne smije pričati.

Vlasništvo nad tehnologijom je nebitno dok god su pogoni u Hrvatskoj, da se neka velika strana firma, iz bilo koje grane gospodarstva, odluči na otvaranje pogona koji bi zapošljavali radnike u RH i plaćali poreze Hrvatskoj, to bi bilo pozitivno za našu ekonomiju, bez obzira na to tko je vlasnik te tehnologije.

Rimac će možda uspjeti, a možda i propasti, ali sigurno neće završiti kao Agrokor, jer sa njim i njegovim načinom poslovanja nema nikakvih dodirnih točaka.
01.11.2017 | 18:05
Čuj, Goc25, koliko zaposlenih ima tvoja firma?
01.11.2017 | 18:19
smayoo kaže:

15 i pokusali smo progurati projekt izrade specijalnih celika u nekadasnoj sisackoj zeljezari... ali.... gle smayoo.. fali mi jedno 330 mil kuna ! rogusili se vi na mene ili ne.. ali stvar je takva.. u drzavi poput rvacke.. lopovskoj... mozes prodati i "drek na sibici" pod "high tech" (s oprostenjem) samo ako imas love... dok nama ostalim jadnicima ostaje jedino da piskaramo po tonama papira i cekamo lovu iz "fondova" EU !!!
01.11.2017 | 18:48
m@xym kaže:
Goc25 kaže:

Spomenuti su Koenigsegg i Williams od onih koji se mogu spomenuti, vjerojatno ima i onih o kojima se ne smije pričati.

Vlasništvo nad tehnologijom je nebitno dok god su pogoni u Hrvatskoj, da se neka velika strana firma, iz bilo koje grane gospodarstva, odluči na otvaranje pogona koji bi zapošljavali radnike u RH i plaćali poreze Hrvatskoj, to bi bilo pozitivno za našu ekonomiju, bez obzira na to tko je vlasnik te tehnologije.

Rimac će možda uspjeti, a možda i propasti, ali sigurno neće završiti kao Agrokor, jer sa njim i njegovim načinom poslovanja nema nikakvih dodirnih točaka.

sto se tice pogona... rimac NEMA pogon.. drugo.. jedino pozitivno za nasu ekonomiju je trenutno turizam i trece.. tu se pod digresijom na agrokor nisam referirao na POSLOVANJE... nego na "pijar" koji pise hvalospjeve doticnome... kao sto su to radili todoricu...
01.11.2017 | 18:49
Goc25 kaže:
smayoo kaže:

15 i pokusali smo progurati projekt izrade specijalnih celika u nekadasnoj sisackoj zeljezari... ali.... gle smayoo.. fali mi jedno 330 mil kuna ! rogusili se vi na mene ili ne.. ali stvar je takva.. u drzavi poput rvacke.. lopovskoj... mozes prodati i "drek na sibici" pod "high tech" (s oprostenjem) samo ako imas love... dok nama ostalim jadnicima ostaje jedino da piskaramo po tonama papira i cekamo lovu iz "fondova" EU !!!

Vidiš, tebi tatica nije ukrao puste milione kako bi ih ti sada legalno uložio. Niti je utajio porez, nito prao lovu, niti se bavio kriminalom. Zato ti sad govoriš "rvatska" (sram te bilo), a Rimac makar iz Livna, piše kako je hrvatski inovator.
01.11.2017 | 18:55
mene je jedino zasmetalo u cijeloj toj prici špranca o "skromnom decku iz garaze" i o "čaći na baušeli" !!!?? zatim je krenula prica o "inovatoru" a dobro se zna da je svoje inovacije kao srednjoskolac dijelo sa svojim tadasnjim kolegom... a Mate Rimac i Luka Bošnjaković su na Nacionalnoj izložbi maturalnih radova s radom Bežična ručna tipkovnica osvojili prvo mjesto i stekli pravo sudjelovanja na međunarodnim izložbama u Seoulu, Bruxellesu te Nürnbergu... pa zatim... Dobitnik nagrade Zlatno "Teslino jaje" Vidi e-novation u kategoriji pojedinca su Mate Rimac i Luka Bošnjaković s inovacijom "Rukavica za upravljanje računalom". i naravno kako ide u rvatistanu.... vec za par god. novine pisu hvalospjeve kakvih se nebi posramio ni sam goebbels.... VERN'ov apsolvent Mate Rimac javnosti je poznat kao višestruko nagrađivani inovator čije su ideje prepoznale brojne domaće i međunarodne tvrtke, ali i velike kompanije. Inovatorstvom se počeo baviti posve slučajno, kako sam kaže, u vrijeme dok je smišljao svoj maturalni rad. Tada je izumio ″iGlove″ rukavicu koja zamjenjuje tipkovnicu i miša na računalima, a kasnije je nastavio nizati inovacije na području automobilizma, i to onog na električni pogon.... bošnjakovic ispario poput rakije !!!
01.11.2017 | 19:01
Goc25 kaže:
smayoo kaže:

Ma, pitao sam se čisto, kad tako benevolentno izjaviš da je imati stotinjak zaposlenih p... dim, za koliko se plaća svaki mjesec ti moraš pobrinuti...
01.11.2017 | 19:04
smayoo kaže:
Goc25 kaže:
smayoo kaže:

Ma, pitao sam se čisto, kad tako benevolentno izjaviš da je imati stotinjak zaposlenih p... dim, za koliko se plaća svaki mjesec ti moraš pobrinuti...

a gdje sam ja to TOCNO izjavio da je imati stotinjak zaposlenih p. dim.. btw.. kad se vec hvatas za zaposlene.. onda mozes i todoricu "cuvati ledja" on je imao čak 60k zaposlenih.. vise nego google
01.11.2017 | 19:10
Goc25 kaže:
sto se tice zaposlenih.. "stotina" to je cista bezvezarija... u drzavi koja nije u stanju proizvesti čačkalice..

Ne trebam ja nikom čuvati leđa, niti smatram da je broj zaposlenih nužno mjerilo uspješnosti (možda jest, a možda je i rezultat nekih drugih poluga). Čisto, radio sam u firmi koja je imala (tada) 50-ak zaposlenih, a danas ima preko 100. Osobno se ne bih prihvatio odgovornosti da budem taj koji brine o tome da svaki mjesec namakne za 100 plaća i doprinosa. Pa se onda sigurno ne bi odvažio izjaviti kako je to bezvezarija.
01.11.2017 | 19:11
Goc25 kaže:

sto se tice pogona... rimac NEMA pogon.. drugo.. jedino pozitivno za nasu ekonomiju je trenutno turizam i trece.. tu se pod digresijom na agrokor nisam referirao na POSLOVANJE... nego na "pijar" koji pise hvalospjeve doticnome... kao sto su to radili todoricu...

Nema pogona?! A one snimke u Nu2 su CGI napravljen u PR agenciji koja pjeva hvalospjeve Rimcu?

Turizam nam se najvećim dijelom događa sam od sebe (zahvaljujući prirodnim ljepotama i spomeničkoj baštini) i koliko god je dobro to što imamo veliku zaradu od turizma, radi se defacto o mono-kulturi koja, ako jednu godinu zakaže, biti će nam kuku-lele.

Kakve veze ima PR sa Todorićevim kupovanjem velikih državnih poduzeća, širenjem po svim zabitima u Hrvatskoj, otkupljivanjem konkurencije i protezanjem toliko široko da se ne može pokriti, a sve to lažiranjem financijskih izvješća pod nosom institucijama države (nije da ovi nisu znali, ali zato su žmirili dok je dolazila pinkica).

Todorić je u početku dobro stajao, a kad je 'izgubio busolu' i počeo se prebrzo širiti i onda je 'vrag došao po svoje'. Nema s time PR nikakave veze.
01.11.2017 | 19:14
ja sam radio u firmi koja je imala 2000 zaposlenih (radilo se o zeljezari sisak) i prije nego sto smo otisli u likvidaciju davne 2001 godine (samo radi lopovskih malverzacija pokojnog zupana djure brodarca koji je izigrao ugovor sa korejskim samsungom) znam kako je to raditi u golemom kolektivu.. i znam kako je tesko doci od inovacije do gotovog proizvoda.. a tu se vec skoro 7 god. pise kako je "skromni decko iz garaze" INOVATOR !!!
01.11.2017 | 19:16
kakve veze piar ima sa todoricevim sirenjem ??? BTW uvjerio je pola balkana kako ce jednog dana agrokor biti vlasnik skoro cijele juznoeuropske prehrabene industrije.. isto tako kao sto je rimac uvjerio vecinu vas tu na forumu da je INOVATOR !!!
01.11.2017 | 19:20
Znači, ako nemaš 2000 zaposlenika i 50-ogodišnju tradiciju, ne možeš biti inovator?!

Bravo.
01.11.2017 | 19:24
OK Goc25. Razumijem tvoju frustraciju. I žalosno je kako je država postupila u tvom i desetine ostalih slučajeva nekadašnjih državnih proizvodnih divova. Ali, Mate Rimac, Ivan Mrvoš i slični rijetki primjeri nisu cilj tvoga opravdanoga bijesa. Oni su spas sljedeće generacije. I dao Bog da ih je sve više i više.
Ako ne znaš tko je Mrvoš, pogledaj ovu emisiju - on je zadnji.
01.11.2017 | 19:27
NE !... samo naivac moze povjerovati da se u st. nedelji radi nekakva sofisticirana hi tech proizvodnja.. Ideje da par klinaca mogu razviti takve strojeve su smijesne...Ljudi koji rade u proizvodnji se odgajaju i vrbuju doslovno od prvog srednje....prosjecan hrvat koji nije u tom svijetu ne moze ni zamisliti koliko je to sofisticirana i komplicirana proizvodnja... ja nisam rekao da MORAŠ IMATI 2000 ZAPOSLENIH.. nego sam rekao da lik koji je 2009 god. postavljao elementarna pitanja tipa "kako radi el. motor" u tako kratkom vremenu ne moze biti nikakav inovator... moze ako ima para !!! dakle KUPI ono sto mu treba.....
01.11.2017 | 19:29
Goc25 kaže:
kakve veze piar ima sa todoricevim sirenjem ??? BTW uvjerio je pola balkana kako ce jednog dana agrokor biti vlasnik skoro cijele juznoeuropske prehrabene industrije.. isto tako kao sto je rimac uvjerio vecu vas tu na forumu da je INOVATOR !!!

Pa nije se on širio zbog toga što je svekolika javnost bila uvjerena u superiornost Agrokora, nego zato što mu je država omogućila kupnju državnih firmi za kikiriki, neplaćanje obaveza prema dobavljačima duže od 6 mjeseci, davanje mizernih paća radnicima, uhljebljivanje propalih političara obiju stranaka... Trebaš shvatiti da se Todorić nije širio jvalospjevima PR-a, nego stvarnom lovom do koje je doša na ne baš legalan i etičan način.

Rimac ne treba ni mene ni tebe uvjeravati da je inovator, zapravo, domaću javnost Rimac ne mora uvjeravati ništa jer, niti trguje sa državom, niti prodava išta u tuzemstvu.

Kinezi koji su sad uložili svoje novce u Rimca, sigurno nisu to napravili temeljem čitanja Večernjeg lista, surfanja po dnevnik.hr-u ili gledanja emisije Nu2.
01.11.2017 | 19:33
[quote="m@xym" post=162365]Goc25 kaže:

Trebaš shvatiti da se Todorić nije širio jvalospjevima PR-a, nego stvarnom lovom do koje je doša na ne baš legalan i etičan način.
.

A rimac je dosao to svog prvog kapitala... kako.. na legalan nacin ????
01.11.2017 | 19:36
Točno. I ponavljam, imaš potpuno pravo biti ljut. Ali da je Rimac frula - kao što pričaš - bi li Hammond i Clarckson, i svi ostali recenzenti toga automobila hvalili isti na sva usta? Bi li imao investitore, da ih ne nabrajam, koji su svi radili dubinsku analizu firme? Rodio se pod sretnom zvjezdom, tata mu je imao novaca. Ali je to iskoristio. Koliko je ostalih tatinih sinova u Hrvatskoj to napravilo? Niti jedan. Kupili aute, jahte, žene, i viletine. I to im je doseg. Dok im policija radi ove ili one političke igre ne pokuca na vrata.
I sam je rekao da svaka auto kuća 75 posto proizvodnje ima kod malih proizvođača stručnih za te dijelove, dok oni imaju ostalih 25 posto.
Ne znam zašto ga toliko mrziš...
Pa takvi su budućnost ove države. Proizvodnja. I to mali poduzetnici, što on još uvijek je. Uskoro će postati srednji, ako već nije.
01.11.2017 | 19:40
Goc25 kaže:
.. Ideje da par klinaca mogu razviti takve strojeve su smijesne...

Da prafraziram tvoj 'govor jala' mogao bih reći da je: ideja da će par starkelja iz propale socijalističke tvornice doći do svježeg kapitala za svoju firmu, smješna.

Goc25 kaže:
NE !... ja nisam rekao da MORAŠ IMATI 2000 ZAPOSLENIH.. nego sam rekao da lik koji je 2009 god. postavljao elementarna pitanja tipa "kako radi el. motor" u tako kratkom vremenu ne moze biti nikakav inovator...

Eto, izgleda da te momak demantirao u praksi, ili misliš da je Concept One nekakav fantomski automobil, ili tuđi proizvod sa naljepljenom markicom 'Made by Rimac'

Goc25 kaže:
... moze ako ima para !!! dakle KUPI ono sto mu treba.....

Već sam rekao (napisao), a ponoviti ću još jednom, ako misliš da je za uspjeh dovoljno imati puno novaca onda se grdno varaš. Ili možda misliš da u svijetu nema nekoliko stotina ljudi/firmi koje na raspolaganju imaju puno više novaca nego jedan 'mali Rimac' i želju da naprave nešto slično onome što je on napravio.

Po tvojoj logici, ni oni silni inžinjeri u Apple-u nisu nikakvi invoatori, jer im i tako sve naprave mali Kinezi i Samsung.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 21 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jura22, moragd, Riba, temeljnik, Anonimci (823)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO