02.10.2018 | 21:21
Najbolje desni klik pa Open image in new tab/window
Ova gore dva linka oba vode na imgur. Jedan ima one IMG tagove, drugi nema.
Prvi post koji sam probao napraviti je bio običan upload na Jabučnjak, ali to nije prošlo i cijeli post je nestao. Možda zato što je slika 18MB?
Za usporedbu, snimljeno dan ranije:
Panorama sa Sv. Mihovila, tvrđava iznad samog grada, na gornjoj slici u sredini. Ono skroz gore desno na gornjoj slici i skroz lijevo na ovoj slici je Sv. Ivan, tvrđava koju tek uređuju i na kojoj nisam bio.
Izravan link:
i.imgur.com/WR9kGB1.jpg
Ova panorama je napravljena po lošijem vremenu i u skladu je sa mojim bolje uspjelim panoramama koje sam do sada slikao, tj. ispale bi tako-tako. Većina panorama koje sam slikao su skroz bezveze. Ova prva gore je fenomenalno ispala. Totalno me iznenadila, kao da je slikana sa stalka a napravio sam je tako što sam se lagano vrtio u pijesku. Iz prvog i jedinog pokušaja, vjerojatno nisam ni očekivao da će ispast bog-zna-što.
edit - sad vidim da je na mobilnim uređajima velika razlika između embedanog linka (tj. klika na prikazanu sliku na Jabučnjaku) i eksplicitnog linka ispod slike. Imgur izgleda misli da ljudi na telefonu mrze slike u punoj rezoluciji.