Ekosustav vašeg maca...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ekosustav vašeg maca...

• Dijete
  • Posjetitelj
07.09.2008 | 10:20
Evo mog ateljea.. tj. četvrtina istog..

atelje.jpg
07.09.2008 | 12:12
Dijete je napisao:
Evo mog ateljea.. tj. četvrtina istog..

Predobar prostor "atelje" ... i ti si iznad standarda sa 3 pro stroja ... ali malo veci monitor ... negdje 19" ... ipak imas proa dolje
Super mi je ovo ... za pola vas neznam cime se bavite pa je ovo informativno
07.09.2008 | 12:17
Davore, nešto si pobrkao. Top spec PC s monitorom nije NIKAD koštao 500 DEM. Čak ni danas ne košta toliko (recimo da toliko košta low-end PC s low-low-end monitorom). Ali dobro, nije bitno to...

Glede japanaca i talijana, možda Djuro ima što za reći?
07.09.2008 | 16:22
Dijete !
Bar da si ja mogu priuštiti takav kutak,jer imam sam kut.Samo vidim da i ti kuburiš s prostorom !
07.09.2008 | 23:42
Evo i moj skromni kutak..

Sicam se prije par godina dok sam skuplja za prvi mac da sam visija po netu i pregledava tudje setupove po forumima prije spavanja da mogu lakse vizualizirat ono sto bi ja tija i kako bi ja uredija svoj kutak
Tad je zelja bila kockica, ona koju Riba ima al dok sam ja skupio novce plastiku je zaminija alumini

<p>Sad radim i redovito od place odvajam u mac fond (koji je usput i zlu ne tribalo fond) pa si prijustim prosjecno svake dvi godine novi mac.. tata me naucia da triba znat stedit i uvik mi govorija "u radise svega bise, u stedise jos i vise"

Trenutno imam MacbookPro 15" 2.33 Ghz, 23" Cinema Display, Ipod touch 16 Gb i bolje spavam

IMG_6176___Version_2.jpg
  • Dijete
  • Posjetitelj
08.09.2008 | 08:28
ecvis17 je napisao:
i ti si iznad standarda sa 3 pro stroja ... ali malo veci monitor ...

onaj treći desni čeka šerafe pa da se vrati originalnom vlasniku.. i da, monitori.. sljedeći poslić je za monitore.. jer nema smisla naprezat oči..
  • User
  • Posjetitelj
08.09.2008 | 09:56
Riba je napisao:
Ono lijevo je IIfx sa 80MB RAMa (!!) kojeg sam koristio kao glavni stroj od 1999-2000 godine, a desno je PowerComputing PowerBase 240 implantiran u ADI PC kucste!
Ovaj prvi je u Peek&Poke sada, a ovaj drugi je zavrsio u nekoj firmi u ZG kao RIP.

Uffffff PowerComputing... doba klonova... Sjecam se kad ga je bratic davno uzeo novog novcatog pa sam slinio nad njime... I dan danas na njemu obavlja vecinu poslova, a komp ima vec preko 10god...
08.09.2008 | 14:49
Evo i moja kreativna zona, daleko od zene i djece!
zona.jpg
08.09.2008 | 15:56
Sale ajde pliz ako imaš ovaj background, pošalji, ili daj liMk

Unaprijed Hvala!
08.09.2008 | 15:59
Ajd posalji mail na PM!
09.09.2008 | 14:27
Evo i mog skromnog kutka. Nisam ga spremao zato da se vidi kako to izgeda za stvarno...
IMG_0002_2.JPG
10.04.2009 | 19:22
evo prinova

Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
10.04.2009 | 21:17
Evo i moj "radni" stol
Inace nije bas ovako uredan i sad imam alu tastaturu ali to je to dok ne napravim novi stol jer nisam ni izvadio ni printer ni scanner od kad smo se preselili.

Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
10.04.2009 | 22:04
Ajmo redom, vidim da je bilo pitanje japanaca i talijana. Za talijane,a ko isključimo egzotiku tipa Ferrari, Maserati, Lambo i slično, ostajemo na Fiatu, Alfi i Lanciji. Fiat je dostupan, a ne žuđen pa mislim da o tome nema smilsa raspravljati. Lancia je do prije 15 godina bila predivan brand (ah, da mi je jedna delta integrale....), ali onda je očito bila tema nečijeg diplomskog rada na temu 'Kako totalno sjebati brend u deset godina'. Sad se pokazuju neki znakovi namjere oporavka,a li to je još uvijek daleko od ozbiljne firme. Tako nam ostaje Alfa. Za nju mogu reći jedno: ona je ko super cura koja je famozna u krevetu, ali je inače totalno neurotična i nepouzdana. Veli da bude nekaj obavila, ali zaspi, ili ne dođe itd.. Dakle, za nju treba imati živaca i novaca...
A Japanci? Tu ima svega. Od kuruze kojoj je jedina kvaliteta pouzdanost, a sve ostalo je ubi Bože pa do dragulja koji su po mnogočemu najbolji auti na svijetu.Micek evo? neko ga je psomenul. Predivan stroj, ali ti treba ugovor s INA-om, ako se malo popeljaš. Ispod 18 l/100 km nema razgovora. Znam, tko ima za miceka, ima za bengu, ali problemu pristupam praktično: uz toliki potrošnju ima radijus kretanja od 300-najk km kaj mene osobno raspi..i. Impreza STI? Malo preuglađena, auto se uopće ne čuje, ali ovjes, motor.... Bremze bi mogle biti bolje.
A nissan? OK, možda je Xtrail otišel rahmetli na cesti, ali ista firma radi i GT-R, po mnogočemu najbolji auto koji sam ikad vozil... Kakvog li auta!
A sad natrag na temu: bi bilo uvredljivo da sad krknem sliku i druge lampe koju sam dobil za badava kao neispravnu, a doma ju spojil, zaštekal i vooooing! Radi! 800 MHz, 256 MB, 60 Gb, superdrive! Na njoj je panther, ok, treba rama, ali radi i nije koštala niš! Evo da se jednom i meni nekaj lijepo dogodi u životu....
10.04.2009 | 22:27
Malo pocekaj s veseljem. Kad prdne neki elektrolit na ploci naoko sve fino radi i odjednom se smrzne samo od sebe.
Tak sam se ja veselil za par macova. Kaj je najveci bed, kondichi su svi SMD a ne klasicni elektroliti tak da se ne vidi da se napuhnu i tesko ih je locirati ai zamjeniti ak nemas potrebnu tehniku.
10.04.2009 | 22:36
evo i mog malog kutka
10.04.2009 | 22:38
Nadam se da cu sad uspijeti
ac1.jpg
10.04.2009 | 22:44
Sviđa mi se screensaver lijevo!
10.04.2009 | 22:48
Ima dubinu zar ne lool, Hvala
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.04.2009 | 11:08
Klap! Klap!

Ja ne smijem imat ribice jer bi bio pokolj doma..
11.04.2009 | 12:57
Ribeki su jos iz doba Pc-a, da mogu nesto radit dok se reboota ili skida update
11.04.2009 | 13:06
hehe, evo i moj kutak u atelieru
ekosus1.jpg
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO