03.02.2009 | 16:07
mali od palube je napisao:
Daj ohladi koji je tvoj problem ,kaj nemas drugog posla nego gluposti tu pisat, saberi se dijetinjast si ( sorry dijete
)
Ma ništa, ništa..
Naslov teme me vuče i podsjeća na pokojnog dedu koji je bio jedan od najboljih.. kad bi ga pital kak mu se svidja neka klopa, specijalitet, rekao bi:"Za drek je dobro.."
I u pravu je.. ionak bu sve kruto kaj progutamo ošlo ugovno..
Po tome i jabuka će kad tad biti govno.. jabuka koju pojedemo, naravno..
Apple kao takav eventualno može propasti u osrednjost..
Trenutno, IMO nudi najbolje za odnos novac/kvaliteta i zato ga koristim.. Možda se i vratim jednom na Microsoft teren, ako izbace kvalitetan proizvod koji funkcionira u polju koje mi je potrebno, ali prije će takav proizvod izbaciti nezavisna scena sa nekim opakim GUIem povrh unixoidnog mladjeg brata.. Tad ću si slagat složence.. nisam pametan da bih predvidio što će se dogoditi u budućnosti, ali sam dovoljno pametan da koristim ono što MENI odgovara..
Boli me penis za desničare ove i one vrste.. ja sam osoba bez zastavica i ostalih navijackih rekvizita pa samo plovim na brodu za koji mislim da je najsigurniji..
tako da... za sada Jabučica..
Al da se vratim na pitanje koje je postavljeno.. Ne bih se slozio za zastupljenost macova i nezastupljenost PCa.. Ima ih podjednako.. ali u posljednje vrijeme, jebi ga, marketing radi i ljudi vole lijepe stvari u svoji filmovima pa tako producent kaze, daj mi molim te u onu scenu di odvjetnik ševi pomoćnicu na stol postavi onaj lijepi bijeli u sve u jedan kompjuter.. makni vaj ogroman crt ekran sa stola jer nema mjesta da se mala primi..
Dakle, producenti, marketinški stručnjaci odredjuju što će u kojoj seriji/filmu biti.. i lakše im je reklamirat prozivot koji je prepoznatljiv nego neki bezlicni složenac pod stolom - Dakle, Apple ima prepoznatljive kompove koje čak i zadrti pisijaši primjećuju i broje