24.02.2009 | 01:32
Formalno sam diplomirani ekonomist smjera poslovne informatike, a u praksi sam jedan od suvlasnika Kreativnog odjela d.o.o. i trenutačno petu godinu radim kao odgovorna osoba tvrtke. Što sve radi Kreativni odjel možete pogledati na našem webu, a na glasu smo kao jedna od najluđih agencija/produkcija u nas - i po obuhvatu toga što radimo i po načinu na koji to postižemo. Naravno, to je ogroman plus zbog raznovrnosti talenta i raznolikih nagrada koje osvajamo, ali i minus zbog preširokog fokusa. Za sada idemo dalje po svome i nadamo se planetarnom uspjehu!
Ovu kriznu godinu smo posvetili R&D fazi i od toga mnogo očekujemo...
Svakodnevno obavljam gomilu poslova koji baš i nisu ono što jako volim, ali ih netko mora raditi da bi firma funkcionirala - administracija, financije, ponude, računi, klijenti, suradnici, poslovni partneri, odnosi s javnošću, trgovina...
Inače više se volim baviti kreativnim dijelom, ali za njega imam sve manje i manje vremena. Imam deset godina iskustva u radu za televizije. Računalnom grafikom se bavim od 1992. godine, dobar sam u Photoshopu, dizajnirao sam mnogo toga za TV i tisak, ponešto i za web.
Vodim i prodaju hardvera i softvera kod nas, imam Apple Product Professional status, i smatram se velikim poznavateljem Macova - nije ni čudo jer ih održavam privatno i kao posao jako-jako dugo
. E da, radio sam nekih pet godina i kao fitness trener za vrijeme studija, pa sam kvalificiran i za takve savjete. Hobi su mi sportski auti, Jabučnjak, PEEK&POKE i Warcraft da malo pobjegnem u svijet mašte.