Mac kava - Rujan 2009
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac kava - Rujan 2009

13.08.2009 | 02:18
Vako
S obzirom na to da sam se vratio u Zg nakon par godina izbivanja i da su mi mac kave ostale u jako dobrom sjećanju, bio bih spreman ponovno biti inicijator istih u Zagrebu. Volio bih da se zainteresirani jave bilo na PM ili direktno na forum, pa da vidimo ima li smisla.

Za one koji neznaju što je to zapravo mackava, neka pretraže forum, a za one koji znaju... višak teksta je nepotreban.

Mjesto:

Kaptol centar - Kochiba bar (mislim da se tako piše)

Vrijeme: 18:30 nadalje

Dan: 6.09.2009. i svaka sljedeća nedjelja dok sam u Zg ako to bude moguće
13.08.2009 | 12:14
Zašto ne, i ja sam zainteresiran
20.08.2009 | 20:41
Hah! Ja ću doći ako se pojavi bar još jedna osoba na bilo koji način povezana s Macom.
20.08.2009 | 22:28
A kako ćeš znati da li se osoba pojavila ako ti ne budeš tamo?

Ja bi rado upoznao zagrebačke jabučare uživo, ali odabrani termin mi apsolutno ne odgovara. Ako se predomislite pa odlučite to organizirati nekim radnim danom u slično vrijeme, sigurno bi si iskombinirao neke poslovne obaveze u taj dan i onda skoknuo na Mac kavu.
21.08.2009 | 08:54
Ja bih došao ako mi Gand zagarantira da ćemo se svađati!
21.08.2009 | 14:17
Samo mi daj temu! DAJ TEMU!!!!
21.08.2009 | 14:46
S njim se mozes svadjati o bilo kojoj temi.
24.08.2009 | 01:06
Znam, samo mrzim doć nepripremljen.
24.08.2009 | 07:31
Mogli bi jedan Sinklerkomodor za zagrijavanje?
24.08.2009 | 09:58
Meni odgovara bilo koji dan u tjednu, u biti mi je svejedno, no tradicija je da je u nedelju, pa... Možda nešto i izkemijamo

Mraq, znači pojavit će se ipak nešto ljudi
24.08.2009 | 10:23
Breed je napisao:
Mogli bi jedan Sinklerkomodor za zagrijavanje?

pa atariamiga, pa plejstejsnxbox i onda se pomirimo jer na macpc smo na istoj strani.

Jedva cekam.
24.08.2009 | 10:48
Pa onda jedan deizam vs teizam vs ateizam
Da se i Mika uključi
24.08.2009 | 15:22
Nebi ja o tome s njim jer on ne može napraviti kritički odmak.
26.08.2009 | 21:37
Jednom u par meseci sam u Zagrebu, pa ako se poklope termini i ja bih vam se priključio.

Samo da vidim da li sam dobro shvatio, ja sam u Trpimirovoj, doveze me mini bus direktno na adresu pa me ispravite, krenem pešice ka Trgu bana Jelačića, pa prođem pored Katedrale ili idem Vlaškom, šta je bolje, odnosno brže?
27.08.2009 | 01:04
uuuuuuu stvar se zakuhava, svidja mi se. a s kim se ja moram svadjati?
27.08.2009 | 08:09
Ovisi kome ćeš držati štangu
27.08.2009 | 10:47
Breed je napisao:

Hvala.
28.08.2009 | 10:10
Breed je napisao:
Ovisi kome ćeš držati štangu

E pa moju štangu nitko neće držat'!!!
29.08.2009 | 12:42
ja nosim svoju štangu i točka!
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.08.2009 | 16:54
mislim da sam free.. i htjel bi si Priesta vidjet..

pa ak je i Breed free, more z menom da ne mora vozit tak da može popit koje piće pa da krenu priče..

ak on ide sa svojim autom, ja bum ž njim pa bum ja popil..
30.08.2009 | 07:32
Aj sad ti vozi, ja sam zadnji put kad smo bili u tandemu razbio auto
04.09.2009 | 06:21
nadam se da se prije 21h necete razic jer ja tek tada mogu doc...
06.09.2009 | 09:45
Brijem da se nećemo prije jutra vratit doma meni je samo bitno da do 5:30 dođem nazad u palmu ^^
Any hu.. vidimo se gore Bit će mi drago da nakon 4 godine izbivanja iz Zg-a "svečano" sjednem u cochibu
06.09.2009 | 10:49
Ugodan provod vam želim!
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.09.2009 | 16:06
a fuck.. to je dnes??

ja bezautan.. dodatnovno s obzirom da sam pally, ocigledno pokupio dio njene migrenaste boli jucer koja i do danas traje tako da nis od mene..
07.09.2009 | 17:08
Bilo jučer, da... nije bilo tebe ni breeda, al je zato bio Riba, a najvjerovatnije će biti i sljedeću nedelju sa giftovima iz Nizozemske u obliku snowballa ^^ i još par điđa. Bilo nas je samo par i bilo je zakon Stara ekipa Sljedeću nedjelju ćemo se isto nać, al samo još moramo vidjet vrijeme jer smo počeli u 18:30 a ja se s kaptola vratio poslje ponoći
08.09.2009 | 11:04
Bedak platio 40kn parking... a nedjelja bila...

08.09.2009 | 12:03
I ja isto. A da nadjete mjesto gdje parkiranje nije problem?
08.09.2009 | 16:18
A gdje to u Zagrebu parkiranje nije problem? Najbliže što mi pada na pamet je Bjelovar.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, m@xym, Riba, VanjusOS, yawn pong, Anonimci (811)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO