30.08.2009 | 14:14
7digital.com - tu imaš SVEGA, super cijene (u funtama ali nije bed, i dalje povoljno - imaju i rasprodaje albuma po 3 funte!!)
juno.co.uk - također neglez - orijentiran na prodaju ploča, CDa i MP3ca elektronike - imaju sve tagove ispunjene i dobiš najs album art u 700px veličini!
beatport.com - elektronika - također imaju svačega najnovijega što izađe u elektronici!
trackitdown.net - ahem... opet elektronika
Dakle, 7digital ti je definitivno preporuka jer imaš gotovo SVE! jako sam zadovoljan njime.
P.S. Ja sam se odlučio na kupovinu glazbe odnedavna. Iako imam iPod 4G od 2004, uglavnom sam mjuzu skidao s torrenta - jer CDi su skupi (iako imam i lijep izbor CDa) ili (najčešće) jednostavno NEMA ni izvođača, a kamo li albuma ili zamisli - singlova za kupit u našim CD shopovima. ;(
P.P.S. Hrvatske trgovine: cedeterija.hr - loše, loše ;( mali izbor i ne dobiš niti ime pjesme u ID3 tagu pa moraš sve sam unositi... bolje skinuti ilegalno!
te HTova fonoteka na t-portalu - s njom sam relativno zadovoljan i kupujem hr glazbu od tamo. Nije savršeno ali je dobro. Mislim da je dobro kad možeš kupit pjesmu po 7,30kn ili album za 73kn. Npr, '20 godina' klape Cambi dođe upravo 73kn - ima 24 pjesme pa ti računaj kolko te dođe po pjesmi! Naravno da ću radije tako nego kupovat CD za 'samo' 150kn :O
Pozdrav!