28.10.2009 | 21:05
zabac je napisao:
Ti kao da si novinar?
Jel sramota biti novinar?
Kaj su ti medalju dali za 20 godina vjernosti?
As a matter of fact, da, i to uz duboko poštovanje, za postignute rezultate u radu sa učenicima, za nekoliko objavljenih didaktičkih priručnika za glazbene škole, dali su mi medalju jer sam u kolektivu poznat kao osoba koja voli pomagati svima i u svakoj situaciji, poznat sam kao osoba koja smiruje strasti i nije mi teško, kao učitelju, ponavljati gradivo dok god ga učenici ne prihvate. Dozvoli mi s toga, da te na trenutak prihvatim kao učenika, pa ću ti još jednom ponoviti moj stav prema windowsima i ECDL-u.
Dakle, ne volim windowse jer, kako je iMo na temi Mac Culture napisao, "Mac me nikad nije "izdao" u pola posla. PC jest. Više puta. To se ne zaboravlja. To se ne može oprostiti." Jednostavno imam averziju prema windowsima, i priznao sam nekoliko puta, da sam po tom pitanju "bolestan". Netko ima averziju prema afričkom crvenom cvijetu, a ja prema windowsima.
O ECDL-u sam imao krivo mišljenje, jer sam mislio da "propagiraju" samo windowse, ali nakon ugodnog razgovora sa njihovim predstavnikom skužio sam da nije tako, tj. da su otvoreni i za Mac platformu, ali zbog tehničkih mogućnosti i malog broja zainteresiranih nisu u mogućnosti to realizirati, pa sam u znak dobre volje odlučio ipak polagati ECDL na windowsima.