16.03.2010 | 16:10
campo je napisao:
bigkix
usb i iPad to bi bila najveća glupost jer bi onda umjesto iPada morao sa sobom nositi i kabele i diskove i eto izgubio se svaki smisao,..shvati to nije laptop
Točno, no, ovako MORAŠ kupiti knjigu na primjer iz Apple store-a, a sa USBom bi, ne daj Bože, mogao i staviti neku svoju knjigu gore. Iako mislim da bi oni to brzo riješili, tj i jesu, izmisljanjem nekog formata datoteka koji drugi nemaju. I s kojom oni novinskom kućom imaju dogovor oko isporuka on-line novina? S kojim izdavačem za knjige? I zašto Jobs, koji sjedi u izvršnom odboru Disneya nije sredio da ponudi disneyeve sadržaje korisnicima iPada? Sve mi se to čini kao zbrčka na brzaka jer ih je tržište sililo.
...a što se tiče iPhona ja ga nemam ali držao sam u ruci i njega i sve ove što ih ti spominješ razlika je drastična u korist iPhona,..čak i veća nego što sam mislio...ja sam inače ljubitelj dobrog screena na mobitelu i koristio sam uvijek nekad nokiu dok su bili u tome prvi a kad ih je prestigao samsung kupio sam samsung i još stavio dual sim (radim u jednoj državi a spavam u drugoj) ja sam zadovoljan a iPad jedva čekam (pogledaj forum)
govorio sam o srednjoj klasi mobitela što se tiče Samsunga. Ove nove, kao što rekoh, nisam isprobao!
Upali ti browser na iPhoneu, a ja cu na svojoj Nokiji pa ajmo vidjeti čije je bolje, praktičnije i jednostavnije, preglednije, ljepše... Zbog toga što su prvi krenuli sa razradom kapacitivnim ekrana na veliko, napravili su to da imaju ogromne ikone jer je ekran neprecizan, tj nije precizan kao, recimo nokia 5530. I daj mi reci, MOLIM TE (!!!) zar te ne smeta nedostatak multitaskinga. Ja sam naučio na svojoj Nokiji pauzirat igru, otić napisat poruku, pa provjerit nešto na net, a sve to dok slušam glazbu. Iphone, je li, tu nula bodova. I što je sa tom baterijom. Potpisujem SVAKU riječ koju je
žabac iznad mene rekao, krepat će za 3 godine, pa ti stari vadi keš na sunce! Isto tako, taj iPad neće trajati 10 godina, neće trajati kao moj iBook još i danas. I neće biti kompatibilan.
Inače, ja podržavam taj smjer kojim oni idu, uvijek i jesu išli drugačije od svih. Sviđa mi se što često guraju tržište naprijed. No, ne bi htio da se pretvore u još jednu kompaniju koja zbog profita gubi na kvaliteti proizvoda, njihovoj dugotrajnosti i kojoj se lagano počinje fućkati za stare i odane korisnike. Jel im bitniji neki klinjo od 15 godina da kupi iPad i zamijeni ga 3 godine poslije nečim drugim, ili netko kao puno ljudi na ovom forumu koji vječno ostaju vjerni (kvaliteti naravno!)???