13.03.2010 | 13:27
Dijete je napisao:
Riba je napisao:
da se i ja ukljucim sad kad sam se domogao tople kupke, kreveta i neta..
rekao si da na last.fm otkrivas dubstep.. fantasticno..
Ovo je bilo sarkastično ili...? Dubstep si nalazim na Soundcloudu, puno puno veći izbor, a i imam par prijatelja tamo koji imaju super ukus što se takve vrste glazbe tiče pa pogledam šta i oni slušaju.
netko je napisao da su kao mali gutali svakakvu glazbu, slušali sve i širili vidike. Tako bih i ja htio, ali danas sve što je komercijalno ne valja. MTV, Viva i slični ubili su glazbu kod mladih. Ima još rokera, dubstepera, ma čak i onih koji slušaju jazz i klasiku, ali 90% ljid od 25-26 godina, mog godišta, slušaju glazbu od koje me (a i vas bi) prolazi JEZA! Jedino radio tu i tamo pusti nešto što valja, rijetko. Zadnji zid obrane drže servisi kao last.fm, soundcloud , iTunesi i njihov radio sa mogucnoscu odabira žanra glazbe. Možda to ne vidite, ali vaša generacija (ovo zvuci kao da ste starci
) je imala lakši pristup dobroj glazbi i onda se dobra glazba slušala po svuda. Sada samo dreče narodnjaci, Rhianna il kak se vec pise i slične dre*arije. Van Sirupa (ponekad), KSETa, SCa, MoviePuba (ponekad) i slicnih mjesta nigdje ne izlazim. Ako hocu otic van, malo se druzit odem na neki rock i slicno, a ako se ide bas u ''izlazak'' onda je to dubstep.
Evo, vidim na svom tati - pa to su slusalo sve sto ste nabrojali, plus Dire Straitsi, rock and roll, B.B. King, Clapton... Danas kad sam mu rekao da sam si nabavio Creedence pitao me ''da i?'', njemu je to normalna stvar. A meni otkrice stoljeca. Jadno!