14.03.2010 | 20:08
bpremus je napisao:
efektno izgleda, javi obavezno iskustva, tips n tricks printanja po tim transparentnim naljepnicama kad napravis jer razmisljam napraviti istu stvar.
(edit: odgovor se odnosi na naljepnicu koja prekriva SAMO Apple logo na prednjoj strani laptopa i kad se laptop upali, znakić lagano svijetli)
A gle, ja ću to ovako, tj ovako jesam napravio. napravio u Psu dizajn, logo... naravno, pomučio sam se da otprilike pogodim veličinu, bitno mi je da mi se točno poklopi dio koji ide u jabuku, a koji ide na listić. Malo sam smanjio transparentnost, napravio par .psd-ova sa različitim transparentom. Sad, ja mogu tako jer prijatelj mi ima ogromnu fotografsku radnju i on će mi to printati. Tako da će on pokušati sigurno par puta dok ne dobijemo ono što želim. Mislim da i ti možeš tako probati, dakle kod nekog fotografa (jedino ne znam koliko će te to koštati, ja to dobijem mukte
), a možeš pogledati i na ovom siteu - zapravo, gledajući taj site sam se ja i dosjetio da si to napravim sam umjesto da njima platim 6,90$ (poštarina besplatna worldwide). Pa pogledaj ako ti se ne da zezati s time sam. Jedino, napominjem, razmisli da li i koliko staviti transparentnost obzirom da ćeš to u konačnom obliku vidjeti tek kad ti doma stigne poštom.
link:
www.skinstyler.com/custom-logo-cover-pack-of-2-p-461.html - dobiješ dvije naljepnice.
ps. ako te zanima imam i link na stranicu gdje sam radiš svoju
naljepnicu za cijelu prednju stranu laptopa.
pps. kad dovršim naljepnice uploadati ću fotke!