29.03.2010 | 16:25
Tito je napisao:
Pa i ja volim spavati i volim svoj posao. Svaka cast ako stvarno uzivas provedeci vrijeme na poslu. Ja priznajem da bi radije bio sa obitelji nego sjedio pred kompom cijeli dan.
Čuj, tu puno ovisi što zapravo radiš, zar ne? No, ako voliš svoj posao - voliš ga. I ne pada ti teško što je takav kakav jest. Ako ti pada teško, onda ga ne voliš, zar ne?
A moj je posao takav da sam pola vremena u uredu, a pola po terenu. I to posvuda. Tako da je meni normalno voziti i 4-5 sati do "posla".
A evo, do Podgorice sam npr. vozio 8,5 h.
I onda kad si gotov sa poslom jos potrositi 2 sata na putovanje.
E, brate... Evo opet te j... matematika.
Ne trošiš 2 sata na putovanje kad si gotov s poslom, nego 1 sat prije, a drugi kad si gotov. Pogledaj što si sam gore napisao.
Jedino ako mislis da je i to dobro potrosenih 2 sata.
Zapravo i jest, uglavnom. Prvo, zato što volim voziti. Drugo, zato što kad putujem s kolegama često je to najbolja prilika za razgovor i diskusiju o stvarima koje inače nikad ne dođu na red. Treće, kad putujem sam, imam lijepo BT handsfree i koristim vrijeme za telefonske dogovore i koordinaciju oko projekata. Četvrto, kad ništa od prethodnog ne radim, nađem neku pametnu emisiju na radiju pa slušam. Svaki put čujem i naučim nešto novo, što nisam znao ili nisam na neku stvar tako gledao.
Ja ne mislim daje spavanje gubljenje vremena, ali putovanje na posao da.
Kako sad - ne misliš da je spavanje gubljenje vremena, a gore ga svjesno i hotimično nisi ubrojao u svoj život uopće?