23.04.2010 | 16:03
Osobno nikad nisam iPhone doživljavao kao mobitel, baš zato sam si ga i nabavio
.
SMSova pošaljem mjesečno ravno 1, ako i toliko, nekog nazovem ravno 4-5 puta mjesečno, ako i toliko. OK mene zovu malo češće, što ćeš... škrt sam
Ono što želim napisati je da netko tko želi mobitel, smarthphone, dodirivajuću pločicu, a najviše koristi sms i telefoniranje takvi trebaju nabaviti pravi vulgaris mobitel, moj osobni izbor bi bila Nokia E52, a ne mobitele s touch ekranom.
Isto tako nemam više vremena, a ni volje "hackati" po mobitelima i izvoditi kerifeke. Bitno mi je da UI jednostavan i logičan, da brzo mogu obaviti ono što želim, a najviše koristim web, mail, multimediju i općenito internet, tako da me overclockinzi, instaliranje nativnih OS-ova uopće ne zanimaju, a još manje fasciniraju.
Ponekad mi to liči na ekipu koja nabrijava aute, pa je to sve divno i krasno na nekom street raceu u trajanju od 15 minuta, jer nakon toga opet treba cijelu mašinu poštelati.
A još kad se s tim autom ode na neki dulji put onda su mi bubrezi u grlu, ne čujem baš najbolje, a i nekako sam umoran
.