24.05.2010 | 00:56
nisam te skuzio ecvise po ovom zadnjem odlomku (pasusu? se to i tak veli?) dal su ovo aplikacije koje imas u application folderu ili u docku..
ja sam zaista u zadnjih godinu dana izgubio potrebu za dockom jer mi spotlight sluzi za pokretanje programa kao i cmd tab za switchanje izmedju appova koji su aktivni..
s obzirom da zbog nekih appova imam i Leopard i SL, onemogucio sam u oba indeksiranje alternativnih Application foldera da ne bi bilo slucajnih pozivanja nezeljenih verzija programa koje zelim pokrenut..
Ako bih usao u dublju analizu svojih postupaka i potreba, trebao bih naglasit da sam ljevak ( ne lijevak iliti traktur) lijeva ruka mi je zaista spretnija makar se treniram postujuci relativno nametnuti poredak vecine pa mi mis lezi ( kao i reketi u ping pongu ili tenisu ili na kraju krajeva gitara po desnjackom drustvenom sistemu - ulazim u generaciju gdje me uciteljica drugarica pokusavala forsati da budem desnjak) u desnoj ruci dok se lijeva pokorava sistemski definiranim skracenicama, koja zaista u ovom vremenu zivot znace. <autotapsajuceporamenski>
{
kako bi samo Krleza bio ponosan na ovu recenicu;
}
</autotapsajuceporamenski>
dodatno bih istakao Spotlajt kao jednu od najvaznijih stvari koja odredjuje moju trenutnu privrzenost osxu pa tako i apple kao kompaniju koja mi pruza da radim i organiziram si rad kako mi odgovara..
btw, najte kaj zameriti, ne spavam zadnjih par dana jer me neki qrac naveo da idem ucit css makar se vec solidno sluzim hrvatskim, engleskim, ceskim, francuskim, esperantom, htmlom i zagorskim.. jebesga.. mi estas stulta infano..