19.08.2010 | 11:35
Pozdrav ekipa,
nakon vise od godinu dana sam ponovo ovdje. Bio sam na jednom jako izoliranom mjestu bez pristupa internetu (ima i takvih, nazalost).
Sada su me docekali moje razbacane jabuke po stanu i, naravno, imam par pitanja
Kako posjedujem i MBP, i iMac24 i iPhone, sve to se "apdejtalo" satima i gigabajtima, kako bi azuriralo propustenu godinu dana. I to je OK.
Medjutim, zanima me Snow Leopad...
1. Jel moze se kupiti jedan original instalacijski disk i instalirati na oba Mac-a? Ili je jedna licenca/jedan comp?
2. Nudi li opciju upgrade sa starog na novi OS, uz zadrzavanje postavki i aplikacija?
3. Jel preporucujete ipak clean install (i u slucaju da radi upgrade)? To mi je neka fobija iz Win svijeta, update uvijek radi sporije
4. Trebam li na nesto dodatno pripaziti prilikom instalacije??
Toliko o SL. Hvala svima na odgovorima i pomoci.
Drugo sto me zanima je hardware.
Ovaj iMac27 mi je mmmmmmm
Sjecam se kada sam kupio 24", pa mi je na trenutak samo bio prevelik. Za 15 minuta sam se navikao i navukao na njegov ekran. Plasim se da bih ovih 27" stvaaaaaaaarno bilo preveliko. Ili opet grijesim??
Ako ima neki sretni vlasnik, volio bi cuti samo dojmove. Takodje ako ima neki vlasnik kojem vise ne treba njegov 27" iMac, neka se obrati, mozda sklopimo neki deal.
Isto tako ako neko zeli mijenjati MBP (unibody) za stariji uz nadoplatu, tu sam.
Toliko od mene za sada.
Lijep pozdrav svima na Jabucnjaku ,)