LCD TV
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LCD TV

09.09.2010 | 22:29
Diagono, i ja te kao moderator molim da se koristiš dijakritičkim znakovima. Kao što si ti navikao da ih ne koristiš, nas je ovdje većina navikla da ih koristi. Hvala.
09.09.2010 | 22:30
Ma u pravu si s jedne strane, vjerojatno sam ocekivao previse...
Ja se potpuno slazem s tobom u jednom - kad se pusti nesto sa blu-ray to je raj na zemlji, ali kad gledas sve drugo sto nije Full HD to je ne dobro, da ne kazem i lose.
Ono sto nam nosi nova tehnologija nije uskladjeno - s jedne strane su LCD i Plasma ispred vremena, a s druge strane nisu u stanju na pravi nacin reproducirati ono sto se momentalno na planeti nudi i sto tv postaje emitiraju u 90% i vise posto slucajeva.Imam i ja Max Tv, ali tamo ima dva programa koji emitiraju Full HD, ako i toliko...To je taj nesklad o kojem govorim.
09.09.2010 | 22:32
Nema problema. Evo jedna štih proba : ščćđž
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.09.2010 | 22:35
Ja nemam dj na iPadu za sada pa molim za razumijevanje.
09.09.2010 | 22:39
Jao, zasto se ja toga nisam sjetio, odlican argument
(zezam se malo heh...)
09.09.2010 | 22:45
wizzy je napisao:

ajde uzmi neki stari crt pa mijenjaj frekvenciju osvjezavanja s 50 na 100 hz, pa mi reci primjetis li razliku...
dok su crti bili popularni odbijao sam raditi s monitorima ispod 100 hz.

Način generiranja televizijske slike na CRT zaslonu i na LCD/plazma zaslonu tako je *totalno* različit da ti ova usporedba tako *totalno* nema smisla.

Videonadzor, generiranje, prijenos i prikaz TV slike bili su mi uskospecijalistička profesija zadnjih 7 godina. Pisao sam stručne članke i držao predavanja i cjelodnevne seminare na tu temu. Možeš mi sad vjerovati na riječ, ali ako želiš, mogu ti *potanko*, od Poncija Pilata lijepo redom objasniti kako i zašto. Želiš li?

eh, na 1080i tv nisam naletio nekoliko godina... interlaced display je stvar proslosti.

Tu bi se odmah složio s tobom da nisam prije godinu dana kupujući svoj TV vidio neki "tutu-rutu" LCD TV 1080i (za tutu-rutu cijenu, naravno).

Jos jedna stvar - netko je napisao da MPEG2 TV signal prikazan na HDTV (1080p) prijemniku izgleda losije nego na 720p prijemniku. Da ne budem uvredljiv - ovo je posve tehnicki neutemeljeno. MPEG2 TV signal ima rezoluciju 720x576 tocaka. Da li se to ekstrapolira na 900x720 ili na 1350x1080 posve je nebitno i nemoguce je vidjeti razliku.

da je ovo istina, meni bi kao profesionalnom dizajneru posao bio puno laksi - jer ne bih mario povecavam li slike prilikom pripreme za tisak 25% ili 45%. no, razlika je ne samo vidljiva, vec zna biti i iritantna. naravno, kvaliteta interpolacije ovisi i o velicini panela na kojem se slika prikazuje, kao i o hardveru koji interpolaciju radi...

Ako imaš sliku 720x576 i prikažeš je na dijagonali od 12", ona izgleda puno finije, nego na 21", a ova opet izgleda puno finije, nego na 25", itd. itd. itd. Slažeš li se sa mnom?

Ako sad pogledaš isti format, recimo 25" - koja slika izgleda finije na toj veličini? Ona od 900x720 ili ona od 1350x1080?
09.09.2010 | 22:50
Sank je napisao:
Ja nemam dj na iPadu za sada pa molim za razumijevanje.

Vidi malo u apple storeu, možda možeš doplatiti još 100-200$ da ti se i đ prikazuje!
10.09.2010 | 14:24
smayoo je napisao:
wizzy je napisao:

ajde uzmi neki stari crt pa mijenjaj frekvenciju osvjezavanja s 50 na 100 hz, pa mi reci primjetis li razliku...
dok su crti bili popularni odbijao sam raditi s monitorima ispod 100 hz.

Način generiranja televizijske slike na CRT zaslonu i na LCD/plazma zaslonu tako je *totalno* različit da ti ova usporedba tako *totalno* nema smisla.

eh, ovo je bio odgovor na to da "Ljudsko oko ne raspoznaje nikakve promjene brže od 20-21 put u sekundi". da ne raspoznaje - ne bismo bili sposobni razlikovati frekve od 50 i 100 hza na crtovima.
a itekako smo sposobni...

Ako imaš sliku 720x576 i prikažeš je na dijagonali od 12", ona izgleda puno finije, nego na 21", a ova opet izgleda puno finije, nego na 25", itd. itd. itd. Slažeš li se sa mnom?

Ako sad pogledaš isti format, recimo 25" - koja slika izgleda finije na toj veličini? Ona od 900x720 ili ona od 1350x1080?

pogrešno si postavio stvari... pitanje je: izgleda li na displayu od 25" finije slika rezolucije 720x576 razvučena na 900x720 ili 1350x1080?
odgovor je - ona od 900x700.
naime, oku je prirodnije gledati veće piksele nego više interpoliranih piksela.
interpolacijom na veću rezoluciju slika se raspada.
10.09.2010 | 14:49
@wizzy
Odlučio sam uzeti 40", ipak...
Jedino se još ne mogu odlucit koji haha...
To ce izgleda potrajati
Sony, Samsung,LG...
10.09.2010 | 17:14
diagono je napisao:
@wizzy
Odlučio sam uzeti 40", ipak...
Jedino se još ne mogu odlucit koji haha...
To ce izgleda potrajati
Sony, Samsung,LG...

ako imaš dovoljno vremena - uzmi laptop i dvi/hdmi kabel, skupi par testnih klipova - recimo, neki dobro producirani holivudski 1080p bluray rip, neki hdtv rip (ima serija koliko hoćeš) i neki sport u SD-u, pa prošeći dućanima i pogledaj kako isto izgleda na različitim uređajima...
i obavezno se poigraj kontrolama ili makar traži da isključe demo mode (ili shop mode ili kako se gdje već zove).
ako ti je piratluk stran - imaš takvih sadržaja na apple movie trailersima.

btw, lcd je u pravilu bolja opcija ako je tv na direktnom udaru vanjskog svjetla - recimo, preko puta prozora.
10.09.2010 | 17:48
Iskreno rečeno, danas što god da uzmeš ne možeš puno pogriješiti. Sve je to više-manje isto. Barem za mene. Taman kad se ufuraš u to što si kupio, izaći će nešto novo, neka nova tehnologija. Imam Panasonic LCD 82 cm star preko 4 godine i jako sam zadovoljan. Nikad mi nisu zatrebale stvari tipa Full HD, veliki kontrasti, brzine odziva i sl. Sve je to marketing za uzimanje love naivcima. Vjeruj mi, takve stvari ljudsko oko teško i može zamijetiti. Moj savjet - što veći ekran za što manju lovu i da ima barem 2 HDMI priključka - ne baš neki no name proizvod, ali LG, Samsung, Panasonic, Sony (iako po meni precijenjen) bi bilo idealno rješenje.
10.09.2010 | 18:58
Heto. Dražen je bio dosta jezgrovitiji od mene. Ja bi u jednadžbu "što veći ekran za što manju lovu" ipak dodao još i "što dulja garancija".
10.09.2010 | 19:03
wizzy je napisao:
eh, ovo je bio odgovor na to da "Ljudsko oko ne raspoznaje nikakve promjene brže od 20-21 put u sekundi". da ne raspoznaje - ne bismo bili sposobni razlikovati frekve od 50 i 100 hza na crtovima.
a itekako smo sposobni...

Sposobni smo uočiti treperenje, ali ne i stvarne promjene u slici. Međutim na progressive LCD-u nema treperenja jer ne tehnika generiranja slike potpuno drugačija.

Ali - siguran sam da si me i ranije shvatio, samo piliš bez veze. Ili ti je dosadno, ili se vježbaš erističkoj dijalektici.

pogrešno si postavio stvari... pitanje je: izgleda li na displayu od 25" finije slika rezolucije 720x576 razvučena na 900x720 ili 1350x1080?
odgovor je - ona od 900x700.
naime, oku je prirodnije gledati veće piksele nego više interpoliranih piksela.
interpolacijom na veću rezoluciju slika se raspada.

Ma hajde... Zanimljiva teorija. Pretpostavljam da imaš neki izvor koji to malo detaljnije objašnjava i utemeljuje na nečem egzaktnom? Ili je to više - onako - umjetnički dojam?

I, BTW, ako je oku zaista prirodnije (hm?) gledati veće piksele, čemu onda retina display na iPhoneu 4? Onda je Jobs glupan, skupa s cijelim iPhone razvojnim timom. Trebali su SMANJITI broj piksela na ekranu, a ne povećati. Onda bi slika izgledala finije...
10.09.2010 | 21:12
Želim samo prije svega svima zahvaliti radi ove teme koja se razvila u informativnu i konstruktivnu.
Za mene je bila upravo takva, a vjerujem i za puno drugih ljudi koji nisu znali neke stvari o ovom svemu...

Uglavnom, danas sam "poludio" i kupio LCD.
Dva tjedna mi je bilo previse razbijat glavu o toj tematici.
Danas je uplaćeno i sutra stiže - svakako cu javiti prve dojmove ako nekog slucajno bude zanimalo...
P.S. Nisam tako jednostavan kad nešto kupujem pa makar se radilo i o najmanjoj stvari, mislim da će me mnogi ovdje shvatiti jel vidim da ima i mnogo većih "frikova"
Ne radi se tu niti toliko o novcu koliko o odredjenom momentu i principu - kada dodješ doma i shvatiš da si kupio krivu stvar. Jao kako to ne volim...Nisam želio da mi se to dogodi, a ako treba naći mane i najboljem proizvodu - tu sam !!!

Sve se "odigralo" (hehe) popodne tako da nisam vidio poruku od wizziy-a, koja je u stvari najbolja ideja za jedan personal tv checking !
A ispalo je upravo onako kako je smayoo, odnosno Dražen napisao. Upravo do tih zakljucaka sam dosao...

Hvala puno !!!
10.09.2010 | 21:19
@ diagono
Pričekat ću dok skupiš prva iskustva, ali mi se čini da ne sumnjam u tvoj izbor nako tako konstruktivne rasprave.Dotle lijepi pozdrav !
10.09.2010 | 22:09
A što si na kraju kupio?
10.09.2010 | 23:19
Znam da ce mnogi reci da sam mogao bolje, ali eto...

www.svijet-medija.hr/sony_kdl40ex402,23226,154.aspx
10.09.2010 | 23:27
Solidan izbor. Da, mogao si proći jeftinije, ali - hej - to je tvoj novac. A i mi smo ovdje svi društvo koje je moglo proći jeftinije da smo kupili PC kantu, ali ipak smo kupili Maca.
10.09.2010 | 23:44
Prava stvar - sad još samo fali ako slučajno nemaš: PS3, AppleTV (ovaj novi koji je izašao neki dan), neki homebox za IPTV - i evo, već su to 3 HDMI priključka. Želim dobru uživanciju u filmovima (ili čemugod drugom)!!! Za kraj napomena vezana uz čišćenje ekrana (pretpostavljam da to već znaš, ali za svaki slučaj) - suha pamučna krpa, bez tiskanja. Ako budu baš tvrđe mrlje, onda lagano navlaženi običan ubrus za ruke, potom odmah suha pamučna krpa (može poslužiti i neka stara majica, naravno čista - kod mene to funkcionira 100%). Pozdrav!!!
11.09.2010 | 02:15
Uh, dobro je!!!
Niste me uništili

@Dražen
Puno hvala na savjetima!!!
Imat cu to svakako u vidu - mada sam zadnji LCD Samsung 19" (od PC-a) cistio sa Mr.Musculom
Ali ne direktno u LCD nego na krpicu malo špric i onda na monitor, to je funkcioniralo.

Odabirom ovog modela sam se u stvari vratio na startnu poziciju - nakon što sam napravio čitavi krug...
Tražio sam neki konkretan argument i razlog, kao da sam namjerno želio platiti više, ali nisam ga našao...
Dao sam si vremena i pogledao po dućanima, ali se sve svodilo na to da cijenu dižu dodatne stvari, usb, ethernet i sl.fore, a ne bolja slika. Razliku u samoj slici bi nadoplatio bez razmišljanja, naravno ako se radi o dvije, tri tisuće kn razlike...Ali niti jedan LCD nije odskakao po ničemu, to su zaista zanemarive razlike, ako ih uopce i ima...Full HD signal sa nekog programa koji emitira Full HD je stvarno vrh, meni osobno na bilo kojem LCD-u, a ako govorimo o ostalim programima koji ne emitiraju Full HD (a to je većina) ja niti tu nisam primjetio nikakvu značajnu razliku, sve skupa dosta loše...I na kraju je, bar po nekoj mojoj logici ispalo da je svejedno šta ću kupiti. Jedina razlika koju sam primjetio i koja je vrijedna spomena je bila na Panasonicu, i to onima iznad 15 i više tisuća kn - pa ko voli nek izvoli

P.S. Hvala puno na lijepim željama !!!
11.09.2010 | 14:13
To je Bravia? navodno su Bravie ok...

Inače, Pioneer plazme, Kuro modeli i nemreš pogriješiti, no nisu u tom tvom cjenovnom rangu, čini mi se.
11.09.2010 | 19:12
smayoo je napisao:

Sposobni smo uočiti treperenje, ali ne i stvarne promjene u slici. Međutim na progressive LCD-u nema treperenja jer ne tehnika generiranja slike potpuno drugačija.

Ali - siguran sam da si me i ranije shvatio, samo piliš bez veze. Ili ti je dosadno, ili se vježbaš erističkoj dijalektici.

a ja sam siguran da si ti svjestan da si se pogrešno izrazio ali svejedno cendraš...
+ spomenutih maksimalnih 21 fps je dosta proizvolja brojka, tim više što su neka mjerenja pokazala da se perifernim vidom može registrirati i do 90 fps-a.
za izvor pretraži dpreview forum...
btw, nema potrebe da razglabaš o nečinu generiranja slike na flat panelima, već ti napisah da se moj komentar nije odnosio na usporedbu tehnologija...

Ma hajde... Zanimljiva teorija. Pretpostavljam da imaš neki izvor koji to malo detaljnije objašnjava i utemeljuje na nečem egzaktnom? Ili je to više - onako - umjetnički dojam?

da... zove se tisak i postoji parsto godina

I, BTW, ako je oku zaista prirodnije (hm?) gledati veće piksele, čemu onda retina display na iPhoneu 4? Onda je Jobs glupan, skupa s cijelim iPhone razvojnim timom. Trebali su SMANJITI broj piksela na ekranu, a ne povećati. Onda bi slika izgledala finije...

ha, čini mi se da jobsu ideja nije bila da se na displayu iste veličine gleda isti bitmapirani sadržaj.
stvarno ne znam kako si stekao taj dojam...

ne pričamo o tome izgleda li finije display manje ili veće rezolucije, nego izgleda li finije slika iste rezolucije povećana na manju ili veću rezoluciju.

vica radi - uzmi crt i lcd iste dijagonale, ali nek lcd ima rezoluciju 1280x960,
pusti na njih testni htv signal, pa pogledaj koja ti slika izgleda finije...
11.09.2010 | 19:22
diagono je napisao:
Uh, dobro je!!!
Niste me uništili

btw, gledaš zemaljsku tv ili kablovsku/IP?
ako si kojim slučajem na kablovskoj, provjeri ima li tvoj operater opciju za digitalnu kablovsku - slika je poprilično kvalitetnija, EPG na telki je sjajna stvar + neki programi emitiraju 16:9 program (nažalost, nema ih puno... naši još uvijek inzistiraju na kretenskom letterbox formatu, koji je najlošija opcija)
11.09.2010 | 20:41
@wizzy
Gledam Max Tv - a imam i zadnjih 5/6 godina svoje dvije satelitske sa digitalnim Samsungovim receiver-om, koji doduše nisam upalio dugo, (jel je na onim karticama) kad je sve štimalo bilo je i preko 500 programa, a danas vise niti ne znam koje bi programe mogao gledati - Astra i jos jedan ili dva satelita pokrivaju. Ako odemo još malo dublje u povijest tad sam imao analogni reciever i 20/30 programa, najbolje vrijeme ako mene pitaš, crt i 30 programa koji su uvijek radili. Inače moram reći da sam za sada zadovoljan slikom, nešto mekša, prirodnija (ja bi to tako opisao...) od Samsunga, ali vjerujem da je Samsung mnogima bolji jel nekako konkretnija slika, ali isto vremeno malo neprirodnija i tvrdja. To su nijanse, ali zaista. Gledao sam dosta puta i jedne i druge (Sony vs Samsung) jel su mi u kvartu oba dućana pa sam hodočastio zadnjih dana i odlučio se, ipak za Sony. BTW, Konektirao sam HDMI kabelom taj čudnovati T-com receiver Eto, uglavnom nisam nezadovoljan, a to je kod mene teško izvest haha...
Thanks!
12.09.2010 | 16:18
BTW, Max Tv nudi samo 7 programa u HD, ta se usluga plaća dodatnih 59kn mjesečno.
Koliko sam shvatio 7 programa koji se ionako nalaze u osnovnom paketu.
12.09.2010 | 16:57
Ja nemam televiziju već 11 mjeseci. Od kada su na kablovskoj nešto zeznuli i prekinuli nam vod ja se nisam niti trudio nazvati ih da poprave.

TV program mi nedostaje točno nula. Kada kod nekoga slučajno upadnem tko ima doma televiziju samo još jednom mi se potvrdi da baš ništa pametno i korisno ne propuštam. Vijesti ionako uvijek kasne na TV spram neta, a ove naše lokalne ionako nisu ništa nego samo "Izvješće o zlu".

S druge strane, kućni hm... "Ekran?" radi non-stop - ili se vrte crtići ili BBC dokumentarci ili SF serije s neta ili filmovi prema mom izboru... sada po novom imam i YouTube direktno na TV, pa sam lijepo pokriven sadržajem. Danas sam dignuo i DLNA server, pa mogu i nezavisno streamati sadržaj s kućnog Maca bez da on radi dekodiranje - mada nije uopće problem u tome, nego uglavnom u playerima - npr. dok je VLC full-screen na 42" ne mogu imati full-screen WoW ili SC2 na Cinemi jer ovi zamrače drugi ekran. No, ok, to su sitnice... super mi je ta nova konvergencija multimedijskog sadržaja u kući, sve se nekako lijepo spojilo i radi taman kako treba!
12.09.2010 | 21:30
Sad će ispasti da gledam tv po cijele dane
Jako rijetko, sat/dva dnevno, po nekoliko puta tjedno, ako i toliko...
(Filmove na žalost ne gledam zadnjih godina jel se niti ne snima nešto što bi mi bilo privlačno, stvar ukusa - jbg, navikao sam se na remek djela ...)

Od kada je internet zasjao u punom sjaju za mene je to bio raj na zemlji.
Fino dodjem doma i direkt na youtube
Konačno više nisam morao gledati ono što mi "oni" serviraju!!!

Jedino što meni google ne znači puno, nekima je izvor i smisao života - informacija koje su ionako trebali znati, mislim tu na neke stvari iz opće kulture...
Danas se razgovori često svode na :" ne vjerujem ti, čekaj da čekiram na googlu!"
12.09.2010 | 21:42
Ja sam rastavio, kompjuter je jedno, a AV sustav drugo. Jedino kajje spojeno na telku (uz MaxTV i DVD) je WD TV Live. Racunalo nema veze s time. TV gleda zena i klinac, ja filmove.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BoroZvijer, Ender, Riba, robee, rusty, Anonimci (754)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO