10.09.2010 | 20:29
@john_st
Tako to treba biti, ali stara dobro poznata riječ koja se ugnojila u nas Hrvata, a i šire na Balkanu definira situaciju: Monopol !!!
Mada moram reći da sam živio krajem 90tih u USA i oni su kaskali za nama što se mobitela tiče, i to žestoko !!!
S druge strane sam prije ravno četiri godine bio u Washington DC gdje sam igrom slucaja morao kupiti mob i iznenadio se kako je malo ducana sa mobitelima, malo podrske i tako...Pa mi je ljubazni prodavač iz Cingular (mreze) objasnio da oni jos uvijek "kaskaju" za Europom glede mobilne tehnologije. Kupio sam tada Motorolu RAZR takodjer u Cingular paketu, nevjerojatno, ali kodiranu. Čim sam dosao u HR dao sam je dekodirati u jednom ducanu kvartu kojeg više nema (Vlaška) BTW, Motorola radi i dan danas, evo i zašto - Iz Motorole HR je jednom prilikom čovjek skužio da pise Cingular na ledjima moba pa je molio da je pogleda i otvori, ja sam naravno pristao i rekao je da je to drugačiji RAZR nego onaj koji oni prodaju.
@Djuro genijalac
Operateri ne da naplate taj mob nego ga naplate i po nekoliko puta - pa to sigurno znas i sam...
Inace nema potrebe za pravdanjem, ali da, moj W880i je kupljen prije više od dvije godine u Tele2.(Sad sam dobio na poklon Elm! Takodjer u Tele2)
I ne znam koji bi na koju mrezu, u stvari ne dam taj W880i, odlican mi je, a i ne volim androide i sl...(osim iPhone, ne bi se žalio haha...ali ipak ne kao primarni mob.)
P.S. Volim kad se vozim da tipkam na pamet i ne gledajuc - kao sto to radim, vjerovao ili ne od negdje 95/96 godine kada je troje ljudi dnevno proslo sa mobitelom po cesti u HR, a jos su me i cudno gledali... a poznam i neke ljude koji su ih prije mene nosili u koferima.
@smayoo
Upravo tako, zakonom nije regulirano - da sad ne ulazimo u raspre o zakonima.
Mama mi je preko 35god. pravnica, tako da... ako treba netko pravni savjet no problem
Ali vidim da smayoo, kao i obicno zna - tako da njemu ne treba savjet.
Haugh!