PCji su obicno s....!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PCji su obicno s....!

10.11.2010 | 16:11
500, 1200 s hardom i onda pc. grozoteeeee!
10.11.2010 | 16:19
Ja sam imao Pentium 133 par mjeseci...bolje rečeno pokušao sam ga imati, nije išlo.
10.11.2010 | 17:39
Fuj amigaši! Ja sam imao Atari 1040 STfm.
10.11.2010 | 18:57
520ST (TOS(ili GEM?) na flopiju!)> A1200, A2000 (par komada), A4000 (2 komada) > Perf 5200 > Duron 600@1000 (!) > Perf 6400 > itd itd... Da, pattern je definitivno tu
10.11.2010 | 19:09
Ja kad sam bio mali sam imao BMX i loptu
10.11.2010 | 19:19
Sjeća li se tko Cyrix-a 166 MMX?
10.11.2010 | 19:46
Defou je napisao:

E... Kvariš nam pattern.
10.11.2010 | 19:52
Da, odi se loptat ili vozit bicikl...
  • User
  • Posjetitelj
10.11.2010 | 22:20
smayoo je napisao:

Ja jos uvijek imam 1040 STE
10.11.2010 | 22:41
Defou je napisao:

Kako ti se onda ovo dogodilo?
10.11.2010 | 22:56
User je napisao:
smayoo je napisao:

Ih! Ja još uvijek imam svoj 1040 STfm, a isto tako još uvijek imam svoj Commodore 128. I CP/M sistemski disk još uvijek radi, i pod CP/M-om dBase II. Beat that!
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.11.2010 | 23:20
Ja još uvijek ispadnem neelokventni mulac kad sretnem onu prvu malu koju sam zavolio...

i imam svog spektrumčića u škrinjici.. sa alibabom originalom i gomilom "piratskih" kazeta..
11.11.2010 | 11:33
A Apple IIc sa cak 128kb RAM? I naravno, bez hard diska
11.11.2010 | 14:18
Philips MSX VG8020 - Amiga 1200- PC -iMac2009 ...

Čudo jedno ta Amiga bila !!!

Na prvoj godini faxa informatiku smo radili na Orlovima i učili pisat pizdarije u Basicu. Iznenadjenje je bilo kad nas je profa potajno odveja u ured di su dobili novi PC, zamislite , WIN 3.1 koji je ima prozore . Profa je važno, sav crven u licu od uzbuđenja,sa grašcima znoja na čelu, drhtavin prstima u Wordu upisa dva slova rimske kapitale koje je odštampa na B&W pisač,i uzviknija :"čudo jedno od tehnologije!!!" Moje kolege studenti su bili isto tako uzbuđeni .

A ja nisan moga doć sebi od čuđenja ... pa ja već 2 godine crtan ilustracije u boji na svojoj Amigi i zezan se sa 3d animacijama !!!?? Koji Orlovi, koji Basic, koji Win, koji k....??

Pari mi se da se ni danas nije puno prominilo... moja mala u osnovnoj školi ide na informatiku, a predmet bi se po sadržaju triba zvat "Informatički vodić za Microsoft ", samo na naslovnici knjige imaju iMac ,a da to ni ne znaju )

A i nastavnici su na iston mistu, kad san ima neki problem sa Ubuntuom pita san za savjet nastavnika od male ... ali on nema pojma o linuxima jer su to malo radili na faxu !?

.... pa sad ti budi pametan
11.11.2010 | 18:54
Vidim da ste našli antidepresiv. Ispušite se, ja to radim na tenisu. Pomaže. LOL
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.11.2010 | 19:45
Moj antidepresiv je sličan.. testis i gitara..
  • User
  • Posjetitelj
11.11.2010 | 21:24
smayoo je napisao:
User je napisao:
smayoo je napisao:

Ih! Ja još uvijek imam svoj 1040 STfm, a isto tako još uvijek imam svoj Commodore 128. I CP/M sistemski disk još uvijek radi, i pod CP/M-om dBase II. Beat that!

Ne mogu

Al zato od Mac "krame" imam još Macintosh LC III, Centris 660AV i Performu 5200. Dva novija (Centris i Performa) rade s mušicama, a LC kao najstariji mislim da još radi 100% ispravno

Razmišljam čak skrpat neki stari apple 15-pinski display port -> vga adapter da mogu LC-a spojit na neki monitor. Možda netko ovdje ima viška a da ga se želi riješit?
12.11.2010 | 00:31
O! Skoro sam zbog "Moj mek je bolji od tvog pisija! Ne, moj pisi je bolji od tvog meka!" početka threada propustio spominjanje svetog Amiginog imena.

Nemojte mi to raditi!

P.S. Molim Atari-građane-drugog-reda da se na nađu uvrijeđeni. Hvala.
12.11.2010 | 11:08
Mi "Atari građani drugog reda" barem nismo OS morali učitavati (još uz onu mega-ružnu sliku diskete u ruci!) nego je bio u ROM-u, a imali smo i ugodan monitor na 70Hz... i MIDI interface (okej, sada sam već očajan!) - ja sam svojim Atarijem bio sasvim zadovoljan, a pogotovo kada je izašao ST(E) koji je imao super zvučni čip i Blitter.
12.11.2010 | 22:26
Ma dobro, ruku na srce, Amiga je imala bitno jači zvučni hardver. A koncept OS-a u ROM-u je odavno pokojni, nasuprot onog gdje se OS učitava. Tako da, jbg...

Ali ST je svejedno bio bolji od Amige!
13.11.2010 | 08:34
Nema mašine do A3000!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, jura22, Riba, robee, ZeljkoB, Anonimci (933)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO