11.11.2010 | 14:18
Philips MSX VG8020 - Amiga 1200- PC -iMac2009 ...
Čudo jedno ta Amiga bila !!!
Na prvoj godini faxa informatiku smo radili na Orlovima i učili pisat pizdarije u Basicu. Iznenadjenje je bilo kad nas je profa potajno odveja u ured di su dobili novi PC, zamislite , WIN 3.1 koji je ima prozore . Profa je važno, sav crven u licu od uzbuđenja,sa grašcima znoja na čelu, drhtavin prstima u Wordu upisa dva slova rimske kapitale koje je odštampa na B&W pisač,i uzviknija :"čudo jedno od tehnologije!!!" Moje kolege studenti su bili isto tako uzbuđeni .
A ja nisan moga doć sebi od čuđenja ... pa ja već 2 godine crtan ilustracije u boji na svojoj Amigi i zezan se sa 3d animacijama !!!?? Koji Orlovi, koji Basic, koji Win, koji k....??
Pari mi se da se ni danas nije puno prominilo... moja mala u osnovnoj školi ide na informatiku, a predmet bi se po sadržaju triba zvat "Informatički vodić za Microsoft ", samo na naslovnici knjige imaju iMac ,a da to ni ne znaju
)
A i nastavnici su na iston mistu, kad san ima neki problem sa Ubuntuom pita san za savjet nastavnika od male ... ali on nema pojma o linuxima jer su to malo radili na faxu !?
.... pa sad ti budi pametan