27.01.2011 | 03:25
Nisam baš atenšn hor pa mi inače ovakve stvari ne idu..
ali, danas je ipak poseban dan..
ak nemate kaj pametnog za radit danas, a nadjete se u zegebeju, pozivam vas u 18h u kaptol centar na premijeru dokumentarca o Berkoviću..
www.tportal.hr/showtime/film/108385/Prem...imiru-Berkovicu.html
imam montažerske prste u tome, rađeno je na jabuci, film je čisto napravljen iz ljubavi prema liku i djelu prema Berku pa ono.. navratite..
ak vas frka da nećete moć nać slobodno mjesto (što čisto sumnjam jer je potreba Hrvata za kulturnim uzdizanjem i skupnim gledanjem dokumentarnih filmova na jako niskom nivou) slobodno mi se javite il PMom il mejlom il smsom il mahanjem ispred dvorane broj 2 Movieplexa u centru Kaptol pa vam dam službenu pozivnicu za 2 osobe, a i ak to ni dosta, znam one stričeke koji trgaju karte, pa ćemo nekaj dogovorit..
pre parti je u Funku u Tkalči di ću sigurno bit na pivici SLEŠ rakijici, a post parti ne postoji, ali ja ću biti u Medici na nekom dobrotvornom domjenku za dječiji vrtić koji organizira Chillibar..
www.facebook.com/event.php?eid=140210766035252
pjevaju moje prijateljice, a bubnjaju moji prijatelji...
još jednom sry, na samopromociji jer ne volem to, al morao sam - u tim sam prostorima po prvi put dosao na mac kavu kad je MAK dofurao prvi 17" Powerbook koji je imao za test za svog bivšeg poslodavca..