16.03.2011 | 10:39
Iskreno dečki, meni se ova Apple tastatura jako sviđa, imam onu žičnu sa numeričkim dijelom i ne bi je mijenjal ni za jednu drugu. Hardwerski bi jedino trebali zamjenit mjesta za Y i Z, a ostalo je ionako softwerski problem.
Imao sam i ja problem kad sam dobio iMaca sa upisom moje e-mail adrese kod prvog startanja, ali sam stiskal tipke i uspio pronać, malo iskustvom, malo fizičkim radom
Naime, ako se ne varam na PC spojenim tipkovnicama ako je US layout onda se @ dobije sa Shift+2, a inače sa Altgr+V, izbaciš V, ostale tri stisneš skupa i eto ti @
U prvi mah mi se činilo da bi bilo bolje da su naštampali sve moguće znakovlje na tipke kao što je to na PC tipkovnicama, ali sad kad sam naučil di je što, sad mi se više sviđa da nisu. Pored toga kad promjenim layout za Parallels samo bi me to naštampano više bunilo nego što bi pomoglo.
Doduše, za nove korisnike, one još zelene, ipak bi bilo lijepo da barem negdje u kutiji piše kako dobiti te neke važnije znakove, jer im njihovo iskustvo nemere pomoći.