27.03.2011 | 12:37
MoschuS kaže:
dankec nemoj biti smijesan! pa sta mislis gdje Apple stanca robu???
ali ako te veseli platiti 6 puta vise "original" koji ce ti nakon par mjeseci izgrebati bocnu stranu (progooglaj) go for it!
Ma znam sve to, ali eto veseli me kad imam nešto što je orginalno, a ne neke kopije. A vidio sam i to da će izgrebat, ali stavio bih neku foliju oko iPhone-a, pa se nadam da bi to pomoglo...
SubZero kaže:
ne želim ulaziti u cijelu raspravu oko toga radi li se o originalu ili ne, ali treba li ti uopce taj bumper.... Mislim, radi se o vrlo skupom uređaju koji je napravljen od kvalitetnih materijala i vrhunskog dizajna. Cemu sve to kad ga "obuces" u neki bumper? Ne radi se o tome jel se vidi jabuka na poleđini ili ne vec o cinjenici da se puno truda ulaže da mob bude manji , tanji, lijepsi i sl. a onda ga ljudi trpaju u futrole i sl. Imam Iphone 4 vec nekoliko mjeseci i za razliku od prijasnjih modela nisam uocio nikakve ogrebotine. Koristim ga svaki dan, ugl. je u džepu hlaca, pazim da uz njega ne trpam kljuceve i sitne novce i sve ok. Naravno, tvoje je pravo i procjena da ti treba nekakva zastita, ako je usitinu tako iz nekih opravdanih razloga (npr. cesto ti ispada i sl.) go for it, inace nema mi bas smisla.
dpasaric kaže:
Imam iPhone godinama i nikada nisam imao nikakvu zaštitu za njega. Da, ispadao mi je i letio preko pola sobe, ima par ogrebotina ali to je to. Ne volim ružne i nespretne zaštite za nešto što je dizajnirano da ima određenu solidnu razinu zaštite već samo po sebi.
Meni je iPhone 4 predivan i najrađe nebi ništa stavio na njega, ja ga neću ni ogrebat niti će mi ispast iz ruke niti ću stavit neki oštri predmet uz njega, ali ipak kad uzmeš u obzir da neće bit samo u tvojim rukama već da će ga koji put uzet tvoja cura/žena/kolegica sa noktima od "pola metra" i ciloga ga izlupat zapitaš se malo jeli mu treba kakva zaštita.
I nekada mi zafali taj gumeni/plastični mobitel, zbog toga mi je bumper odlična stvar za iPhone. I da još 3-4 folije na ekranu zbog onih noktiju.
zabac kaže:
Ja preferiram navlake (kurtonke), tako da je uredjaj (nije isključivo za telefon) na sigurnom dok se ne koristi, a kad mi treba, jednostavno se izvadi van.
Nisam od onih koji telefon drže na stolu tako da svi vide "čiji je duži."
Navlaka odlično riješenje za uređaj kad se ne koristi, ali kad se koristi to je potpuno druga priča.