Apple dućan u novom shopping centru Cvjetno?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple dućan u novom shopping centru Cvjetno?

25.03.2011 | 00:06
Šetam se tako danas centrom Zagreba, i vidim na Smartu dubrovačkih tablica reklamu kako 7.4.2011., na otvaranju novog shopping centra (Horvatinčićev na cvjetnom trgu), će Apple proizvodi biti na 10% popusta.

S obzirom da sam se šetao i vidio samo veliko Apple, 10%, 7.4.2011., a i bio sam u centru (Martićeva) pomislio sam da se radi o iStyleu. No na njihovoj stranici nema ništa. Na netu nalazim kako se u Cvjetnom otvara Apple dućan. Pa tko to onda otvara?
25.03.2011 | 00:30
Zaista se otvara, samo ne pise tko otvara Cudno

www.popusti-akcije.com/moda/hm-i-shoppin...otvaraju-se-7-4-2011
25.03.2011 | 00:33
S obzirom na cijenu najamnine tamo, teško da se to ikom može isplatiti osim Apcomu.
25.03.2011 | 10:47
Ah, iStyle ima dućan u Arena Centru, i davali su još i veći popust na otvaranju.. Ali je zanimljivo ne znati tko otvara dućan jer nigdje ne piše
25.03.2011 | 11:36
Otvara neki frajer koji ima novca, ali nema nikakve veze s IT sektorom. Dakle, prvo se mora pobrinuti za dobre i certificirane stručnjake.
25.03.2011 | 15:03
Ma daj, Davore, ne benavi... Kakvi stručnjaci, molim te... Želiš reći da iStyle zapošljava neke stručnjake? To je balavurdija koja je jučer izašla iz neke trećerazredne srednje škole. Nisu čak ni pismeni, a kamoli da su stručnjaci za išta. Barem oni koje sam ja susreo (u City Centru One i u Arena Centru).

Najbolje od svega mi je bilo kad sam zastao isprobati Magic Mouse. Stoji im tamo na pultu, ali ne radi s izloženim iMacom, a klinjo me uvjerava kako je to zato što im je "neko ukral onaj dio kaj se metne u USB". Na kraju je ispalo da su mu baterije bile naopako umetnute.
25.03.2011 | 16:19
I sam sam se uvjerio u to što smayoo kaže i to nebrojeno puta. Čast iznimkama, ali bi se one mogle nabrojati na prste jedne ruke. Ja sam iz tog faha pa najbolje znam. Uglavnom su "zalutali" na ta mjesta. Slično mi je bilo neki dan u Čipoteci u Splitu. Momak je otvoreno priznao da nezna i da je jedva našao posao koji nema veze sa njegovom školom. Nekad su bile škole takovog smjera i ti ljudi su uglavnom završili u struci. Danas ih pokupi s ulice po vezi i postavi raditi.
Davore, ako taj lovaš tako napravi, kako si ti rekao, skidam mu kapu.
25.03.2011 | 18:18
Store d.o.o se zove firma koja otvara na cvjetnom... Ja sam se zaposlio kod njih kao studen. Samo me nemojte puno ogovarati kad me sretnete
25.03.2011 | 20:04
Svi kod renata:)
25.03.2011 | 21:28
Renato, ako mi nećeš pun čvrstog uvjerenja u vlastito (ne)znanje pričati pi*darije, neću te uopće ogovarati.

Evo još jedne:

"Pazite, gospođo, kad ovaj magnetni šteker za napajanje spajate na laptop, *OBAVEZNO* ide lampica prema *GORE*. Ak okrenete kontra, bude se skuril laptop i to vam nejde f garanciju. Je... Malo su to glupo napravili da se more kontra okrenut, ja ne znam kaj im je bilo..."

25.03.2011 | 21:38
BTW, u sudskom registru nema firme "Store d.o.o.".
25.03.2011 | 22:23
Ha, evo ga twitter.com/StoreZagreb
26.03.2011 | 01:10
Prošao danas ponovno i pogledao auto malo bolje:
na pragovima auta piše: www.store.com.hr

Link vodi na stranicu koja samo odbrojava

Edit: whoisHR kaže kako je stranicu zakupila firma Euro Travel d.o.o.. Oni imaju web na www.eurotravel.hr . S obzirom na dosadašnji rad (među ostalim prodaju Segwaye), te dizajn njihovih stranica, vjerojatno su stvarno oni u pitanju ..
26.03.2011 | 01:36
eurotravel sajt je ruzan, a bogami po odbrojavanju vidim da ce i store sajt biti takav.
26.03.2011 | 17:57
Mislim da tebi smyoo pomoć neće ni trebati. Ako ti uđeš i nešto me pitaš...ja ću se rasplakati!

Ma šalim se...jebga relativno sam kratko u apple vodama, neke 3 godine (brojim otkako sam kupio MBP), ali opet mislim da će to biti ok jer barem volim to što ću raditi...
26.03.2011 | 19:29
Ne znaš ti smayoo-u, tjera mak na konac dok ga ne istjera. Ja blizu radim (Ilica 25) pa se budemo viđali. LOL
26.03.2011 | 22:39
Ma, evo, majke mi. Nisam ništa ni htio pitati. Ja bi samo navratio pogledati. I taj jedan put što miš nije radio...
27.03.2011 | 16:26
Ti im tamo dodjes kao tehnicki support. Tko zna koliko dugo taj mis nebi radio da nisi krenuo cackat, a koliko je tek gospodja otjerao taj "elektricar"?

Nek samo Renato zovne na kavu kad naidjes i bit ce ubrzo zaposlenik mjeseca, a mogla bi ubrzo i kakva promocija. Pa ipak je tu nas, s foruma.
27.03.2011 | 21:41
'Ima nas Čvorovića da razbucamo ta govna...! Ali, ne, ti rešio sam u rat protiv imperijalističke bande! Pa majku mu jebem, ako smo dotle došli, onda da se lepo raziđemo svak' na svoju stranu....!'
ROFL
28.03.2011 | 01:31
Sve mi to pomalo čudno. Da ne bi bila još jedna verzija one priče sa Mac galerijom di su frajeri htjeli počistit naivcima lovu na brzaka. Bilo i na TV-u.
Renato svu sreću u poslu želim, no pripazi. Pogotovo kad su u pitanju idealni uvjeti.
28.03.2011 | 15:07
Da se nebi morao s dalekozorom vracati doma.

Da provjeri, ceka li ga itko ispred haustora...
30.03.2011 | 22:30
Elem... Odbrojavanje je prestalo i stavili su konkretne web stranice. Koliko sam skužio, cijene su iste kao kod Apcoma.
30.03.2011 | 23:09
Ja imam pozitivno iskustvo s radnicima u iStyleu, bio u vlaškoj i covijek je bio vrlo uslužan, nije govorio gluposti, vidjelo se da se razumije.
30.03.2011 | 23:25
Drago mi je da čujem i suprotan primjer. Ulijeva nadu...
30.03.2011 | 23:29
Super im je cijena za Mac Pro ONE store.com.hr/hr/node/161
Da imam kesa odmah bi kupio par komada
31.03.2011 | 00:50
Stvarno store. Sad me samo muči:
1. zašto engleska zastavica daje opet hrvatski jezik?
2. zašto u ponudi dodatak imaju 5 micro DVI kabela i samo jedan mini display port kabel. Da li oni uopće znaju što prodaju?
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.03.2011 | 11:53
dCakmak kaže:

đna istoj stranici je fora i "Do najbržim Mac računalom dosad."
31.03.2011 | 12:08
dCakmak kaže:

Dobro si to ubo
U Apcomu isti 20.000 - jao

Ako i na dan prodaje bude ista cijena - odmah kupujem, nek se nađe!
31.03.2011 | 12:23
A još ako ubodeš popust na otvaranju, MacPro izađe cca. tiš'ću eura

2 molim!
31.03.2011 | 13:50
Dečki, mislim da su progutali jedinicu ispred osmice. Teško da bi spustili za cca 10000 kn. Ali, nikad se nezna. Vidjet ćemo.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO