25.04.2011 | 12:55
Smayoo, da skratim priču. Ne sviđa mi se tvoje umatanje
nametanja vlastitog stava u "filozofiju" i, tu i tamo, francuski. Ne sviđa mi se način na koji moderiraš, niti način na koji, s visoka, pristupaš ljudima na forumu. Jako mi je drago zbog tebe što se osjećaš toliko moćnim, ali mi nije drago što se to odražava na osjećaj neugode (moje osobno mišljenje) na Jabučnjaku. Za sada se još uvijek zadovoljavam sa skidanjem karme svaki put kada osjetim neugodu nakon tvojeg posta. Kada mi to više ne bude zadovoljavalo moj osjećaj za pravdu, elokvenciju i ukus, otići ću. Čisto da znas da si jedina osoba na Jabucnjaku koju nalazim neugodnom. Žalosno je to što si, sasvim sigurno, pozitivac u duši, spreman si ljudima pomagati, daješ se za forum, ali taj tvoj osjećaj ispravnosti mi opako ide na kua.
Samo ću se marginalno dotaći tvojeg (podužeg) odgovora:
Brisati ovaj post ukoliko se unutar par dana ne javi netko tko je imao slicnih iskustava je neukusno.
I to je tvoje mišljenje na koje imaš pravo, ali ja se s njim ne slažem. No, više me zanima imaš li kakvu valjanu argumentaciju?
Neukusi su različiti...
NAPOMENA:
Ovaj post sadrži osobna mišljenja i kao takav nije pisan sa namjerom da se ta osobna mišljenja nameću kao mišljenje i/ili razmišljanje i/ili izrečeni ili implicirani stav ikoga drugo do autora dotičnog posta.