20.08.2011 | 14:36
Veliko HVALA
Prije svega moram zamoliti administratore da ako sam fulio mjesto ili post ne odgovara pravilima foruma da ga izbrisu ali bar da ostave 24h
Pa da krenem
Moja zahvalnica nije vezana za apple zajednicu forum ili tako nesto vec za covjeka. Kako se sve mjenja oko nas tako se i mjenjaju medjuljudski odnosi tj sve je drugo postalo vaznije od onoga kakav si covjek. Imam osjecaj da su se vrijednosti pocele gledati po Imenu,porjeklu,nacionalnosti,lokalitetu zivljenja,politickim opredjeljenjima i jos brdom gluposti koje nisu i nebi trebale biti vazne. Ovo je moje pozitivno iskustvo i dokaz da jos uvijek ima dobrih ljudi,drugova,prijatelja. Jednom clanu ovog foruma kojeg nikada nisam vidio (tj ni ime mu nisam znao samo nick) sam se obratio sa molbom da mi ako ima vremena pogleda cijene magic mouse(mish mi je potreban iz zdravsvenih razloga) u HR, jer u mom gradu tj drzavi nema uopste radnje ni legalnog predstavnika apple brenda. Tako da su cijene vise nego nebulozne, cak do 200% skuplje nego u HR ili kod ovlastenih distributera. U svakom slucaju da skratim pricu clan ovog foruma se odmah ponudio da mi pokloni svoj mish bez ikakve naknade i jos mi se izvinuo sto ga nije poslao isti dan vec sutra. Evo ovim putem ga obavjestavam da je mish sigurno stigao
Mogu samo reci
SANK VELIKO HVALA
PS.Oprosti ako ti smeta sto sam ti se i na ovaj nacin zahvalio