19.09.2011 | 00:36
Pohvala za temu....jer nije lose za upozorit ako se neko zahebao da nebi i ostali ne?
Pogleda da se za par sati nakupilo puno puno komentara pa krenu citat mozda je zanimljivo
uz to sam pravnik
Moje vidjenje stvari:
Damirst: Covjek je narucio to sto je,zahebao se jer ovo nije originalni appleov proizvod. Medjutim osim sto nije orginal nije ni nov niti nekoristen kako je pisalo u oglasu i ima pravo zalbe,ljutnje,osjecaja izigranosti
Finn: Prodao polovnu stvar pod novu greskom ili ne??? Dokazi protiv njega:
ja sam dva ta huba kupio također preko oglasa i jedan je već dva mjeseca u upotrebi, na sljedeći način - stoji na staklenom stalku pored monitora, spojen na Mac minija, a u hub je spojen dock od iPoda i povremeno se u njega utakne memorijski stick. drugi hub, koji sam tebi poslao pokazao se nepotrebnim, zato sam ga i prodavao. ja na njemu zaista nisam vidio takva vidna „oštećenja” od korištenja, a i da je bio korišten ne znam kako bi se tako oštetio sa svih strana od korištenja na način koji sam opisao.
pošto sam ga ja kupio od druge osobe, prije nego sam ga "poslao dalje" sam ga otvorio, spojio na komp i testirao - upravo da ga ne pošaljem s nekim defektom.
ni onaj moj drugi hub koji se već dva mjeseca koristi nema niti jedne ogrebotine od toga što se koristi.
ja sam još uvijek uvjeren da sam ti poslao nekorišteni hub koji je stajao u kutijici u ladici dva mjeseca i ne mogu vjerovati da sam poslao krivi. prema ovome se čini da se to možda ipak desilo, iako mi nije jasno kako...
Ovolika ostecena a testiran znaci isproban je nemoguce da se neprimjete.
Zakljucak: Finn je prodao polovnu stvar a Damirst je kupio neorginal!!Treca osoba je dobila polovni iHub na poklon i profitirala
Momci No hard feelings samo sam izneo svoje vidjenje o ovome.
Moj stav o kupovini polovnih stvari ili stvari s oglasnika: Samo primopredaja ja novac vi meni predmet ili obrnuto osim ako se radi o nekim sitnicama ili ako kupujem s ebaya