Reakcije na oglase
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Reakcije na oglase

23.09.2011 | 18:19
Pošto je smayyo zaključao onu temu, ja bi samo volio iznijeti svoj slučaj. Dotična osoba koja prodaje zamjenske punjače baš tu na jabučnjaku, a ima i oglase na ostalim oglasnim portalima. Navedeni "zamjenski" punjači su obične kineske kopije. Ja sam kupio jedan od 85W i nakon mjesec dana je riknuo.
Naravno, isti ne misli zamjeniti punjač, jer nedaje garanciju. Ne mislim nikakav linč raditi, nego samo da vas upozorim da se netko ne opeče isto kao i ja. Nek radije tih 280 kuna zapije i pojede, nego da.

I također sam pristalica, da se oglasi ili komentiraju ili da se napiše ko neka knjiga dojmova.
23.09.2011 | 23:36
Khm, ako je pisalo zamjenski, ne znam šta si očekivao osim kineskog? Pa i original je kineski )))))

24.09.2011 | 01:05
Dobro si i prosao.

Moj frend je sa "zamjenskim" punjacem sprzio bateriju MBP. Mogao mu je i comp izgorjeti (ali bukvalno), jer je ovaj divlji punjac toliko grijao bateriju, da je pravo cudo kako se MBP nije zapalio, jer ga je ostavio preko noci

Da je bio plasticni bijeli, planuo bi "k'o Indira Gandi"
24.09.2011 | 02:23
Da, i ja sam htio pitati kakav je trebao biti zamjenski...što se mene tiče nemam ništa protiv dojmova i komentara ovdje dok ne preraste u natezanje.
24.09.2011 | 09:09
Da, i ja sam svojedobno kupovao novi punjac za MB i razmisljao o tom zamjenskom. Na kraju sam preko ebaya kupio orginal, kolko sam ja skuzio popravljeni ili koristeni. Neki diler iz San Franciska, ako se dobro sjecam. 28 dolara + 9 dolara postarine. Radi ko grom. Pa ako nekom zatreba nek proba sa tim.
24.09.2011 | 12:51
pa možda bi nekakvi komentari dobro došli po tom pitanju, ili nešto kao ocjena usluge: korisnik zadovoljan/nezadovoljan ili slično
24.09.2011 | 15:33
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar
24.09.2011 | 15:51
Imam ja drugačiju ideju. Bilo bi bolje da ukinemo oglasnik pa tko što prodaje, neka oglašava na stranicama koje za to služe (npr. Locusto) i gdje ima to sve - komentare, ocjene, itd.
24.09.2011 | 16:01
Znaš da sam i ja na tragu takvog razmišljanja. Ovako riskiramo da se Jabučnjak zagadi komentarima gdje prodavači sami sebi komplimentiraju, pa onda dođe do prepucavanja ko neki dan i onda mi je od svega muka.
Ili, kao neko polurješenje da se dopusti samo oglašavanje ljudima koji prodaju SVOJU opremu, a nikakva švercana (polu)govna....
  • Sank
  • Moderator
  • 221
24.09.2011 | 16:34
Iskreno ni ja ne bih volio da se jabučnjak zagađuje onakvim prepucavanjima o tome ko je koga prilikom kupovine ili prodaje zaj...o. Podržavam smayoovu ideju da se oglasi prebace na za to predviđene stranice, npr. www.locusto.com
24.09.2011 | 16:56
saint kaže:
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar

+1
24.09.2011 | 19:46
Ja sam za to da se ostavi oglasnik, ali da se prodaju iskljucivo Apple stvari.

HP notebook nije Apple
Zamjenski punjac nije Apple
Plasticne maske za iPhone nisu Apple
Futrole, nosaci, carapice, bumperi nisu Apple

I mislim da bi onda puno manje problema bilo.

Naravno, neko bi trebao moderirati oglasnik, ali to nije puno posla, ako zelimo ovo mjesto sacuvati od inih zagadjenja

Ili objaviti neku anketu na tom tragu, pa vidjeti sto ljudi misle.

Osobno, smatram da je Oglasnik koristan dio ove stranice i da bi steta bilo ga ugasiti.

Mada, ruku na srce, jeftinije su stvari na Njuskalu
25.09.2011 | 09:27
Švercer od ne-švercera se razlikuje u broju objavljenih oglasa. Ovdje ima mislim samo jedan "član" st2l koji ima brdo oglasa. I ja se slažem kako bi trebalo samo Apple proizvode oglašavati.
Nego, imam jedan Nikon FM2, hoće tko kupiti. LOL
26.09.2011 | 10:31
Po interciji sam pretpostavio ako se bavi s time, onda može i svom dealeru vratiti neispravne, a da mu on pošalje iste. NeverMind, čisto da s vama podijelim svoje razmišljanje. Dotično Go*no ne vrijedi ni 10 KN. NI nema garancije. Eto, toliko od mene.
26.09.2011 | 10:48
Škrtac obično plati duplo. Nije sve kinesko loše, ali dobiti dobru kinesku kopiju je očito još uvijek lutrija.
26.09.2011 | 10:52
I ja mislim da treba oglas ostaviti.Ali samo sa apple proizvodima, jer za sve ostale oglase imaju bruku stranica. Ja sam samo jednom kupio preko oglasa(lijepo iskustvo) a prodao sam dosta toga i nikad nisam primio zalbu na robu.ok sve su to malo skuplje stvari, gdje mi kupac dodje ili kuci ili se nadjemo negdje tako da on prvo pogleda sta kupuje pa onda odlucuje.
04.10.2011 | 20:09
mojih 5 centi glasi ovako: izdvojite cca 100€ za original punjač i spavajte mirno. nije garancija da neće riknuti, ali barem ima tu istu garanciju godinu dana. tako sam napravio i sam i ne žalim ni centa.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (629)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO