????
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

????

04.10.2011 | 13:38
fotozine.org/index.php?knjiga=forum&...e=207&list=12692
Preneseno s drugog foruma www. fotozine.org i t- portala.
Ovo samo komunisti mogu.
04.10.2011 | 13:43

Valjda da se buržoazija ne uznemirava.
04.10.2011 | 16:37
A zasto ovo povezivanje sa komunistima? u vrijeme komunizma zabranjeno fotografisanje je bilo samo ako je u blizini neki objekat od drzavnog znacaja.
04.10.2011 | 18:55
Zar nisu komunisti na vlasti u Zagrebu? Zar gradske vlasti ne odrđuju prometnu signalizaciju? Kosorica to sigurno nije stavila.
04.10.2011 | 19:06
zabac kaže:
Zar nisu komunisti na vlasti u Zagrebu? Zar gradske vlasti ne odrđuju prometnu signalizaciju? Kosorica to sigurno nije stavila.

Ne, nisu komunisti...oni su nazalost nestali pojavom velikih ljubitelja domovine...zbog kojih ce moja, a i jos x generacija grcati u bijedi...
U Zagrebu je na vlasti veeeliki katolik bandic.
04.10.2011 | 19:09
zabac kaže:

Kosorica će zubima isčupati ovaj znak kad ga bude vidjela. I to samo zato jer su ga komunisti postavili. Godamnned Jakov Blažević, Milutin Baltić, Vladimir Bakarić, Milka Planinc, Mika Špiljak i ostali... Izgleda da su njihovi duhovi započeli građevinske radove po Zagrebu. Nahebali smo, ali sva sreća da je Onakojaseničeganeboji s nama da nas brani od demona prošlosti.
04.10.2011 | 19:32
Nešto sam prorustio, u Zagrebu je SDP na vlasti, a oni su komunisti.
04.10.2011 | 19:33
Ovo je kao Seinfeld epizoda jbte

Koliko ja pratim medije i tu kampanju, Kosorica se zadnjih dana opasno lozi na Coloniu, i na neki dance ritam. Pokusava plesati sa vjestackim osmjehom, tako da ona to nije 100% postavila

A i kad bi stigla zena od pustih kamena temeljaca, i otvaranja objekata?

Otvaraju krilo bolnice koje vec radi 5 mjeseci, jer eto, nije svecano otvoreno kako dolikuje

Cuj komunisti postavljaju znakove zabrane po ZG

@Zabac: Nemoj o politici ovdje molim te. Ja sam eto javni simpatizer SDP-a, i vrijedja me kad me nazivas komunistom
04.10.2011 | 19:44
zabac kaže:
Nešto sam prorustio, u Zagrebu je SDP na vlasti, a oni su komunisti.

Propustio si ti stosta...
Na kraju krajeva, sto ti imas protiv komunista, ha?
04.10.2011 | 19:46
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju. Ali dosta politike, imaš pravo. Mada sam ovo stavio u Razno. Hm, i politika je razno. Makar budemo maltretirani u slijedećem periodu.
04.10.2011 | 20:06
ummm... u imenu sdp nema "k" za komunizam. tipa kdp ili skp. ako ćemo baš gledati pod povećalom, većina velevažnih kradezeovaca dolazi iz te opcije. čak i nakon svih ovih čistki.
04.10.2011 | 20:08
Ja mogu reći samo - eh, da su barem u SDP-u komunisti... Moj je pokojni djed bio član KPJ od 1920. i umro je kao zakleti i iskreni komunist. A iz SKJ je istupio još ranih šezdesetih. A moja baka je bila pak cijeli život zakleta i iskrena katolkinja. I imali su sustav vrijednosti i poglede na svijed vrlo, vrlo bliske (pravda, jednakost, uzmi koliko ti treba, učini koliko možeš, pomozi drugom u nevolji...).

Komunizam i komunistička partija nemaju puno veze. Kao ni kršćanstvo i rimokatolička crkva. A SDP čak ni deklarativno nije komunistička stranka.

Što se zabrane fotografiranja tiče, to je, rječju, sramota. No valjalo bi provjeriti da li je znak tamo uopće službeno postavljen ili ga je postavio samoinicijativno netko od vlasnika kafića ili slično. Na fotozine očito ima dovoljno zainteresiranih za tematiku pa se organizirajte i pošaljite dopis gradu te tražite očitovanje. Ili makar nazovite Parliament Show na 101.
04.10.2011 | 20:08
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju. Ali dosta politike, imaš pravo. Mada sam ovo stavio u Razno. Hm, i politika je razno. Makar budemo maltretirani u slijedećem periodu.

U pravu si...ne treba o politici...
Pogotovo sa desnicarima
04.10.2011 | 20:09
STFU.

"znak je postavljen u sklopu urbanog festivala udruge BLOK, i odlična parodija na foto-paranoju koja sve više uzima maha. Već su imali takvih performansa, kad su preimenovali ulice i slično." by T. Čar
04.10.2011 | 20:29
Usrani viralni marketing. Više ništa nije stvarno. Čekam dan kada će Hrvati reći da su u stvari glumci kako bi mene zavarali da postoji nešto ovako bizarno. Gotovo su me uvjerili.
Philip K. Dick likuje.
05.10.2011 | 01:20
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju.

Moramo te podsjetiti da je velika većina pravih članova KPJ prebjegla u HDZ nakon izbora?
Da je Kosorka đevojka ogledni primjerak?

Desničari, eh, zubima se uhvatite za duhove i ne vidite tko vas zapravo jebe...
05.10.2011 | 01:22
Riba kaže:
Usrani viralni marketing. Više ništa nije stvarno.

Yep, baš si razmišljam, a nisam jedini, jel ova priča sa Velebitskim zapravo samo viral?
05.10.2011 | 08:40
To pivo mi je toliko unobtainable da ga mirne duše mogu otkantati.
05.10.2011 | 08:41
Vanjuška kaže:

Dobra!
05.10.2011 | 11:12
Vanjuška kaže:
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju.

Moramo te podsjetiti da je velika većina pravih članova KPJ prebjegla u HDZ nakon izbora?
Da je Kosorka đevojka ogledni primjerak?

Oprostite, može li mi netko, kao djetetu od 7 godina i(li) apolitičnoj osobi, TOČNO objasniti i POKAZATI razliku između jedne i druge opcije na primjerima vođenja Zagreba (dakle, recimo lijeve opcije, makar deklarativno) i vođenja države (desna opcija)?

Jednog skrij, drugog pokaži...
05.10.2011 | 11:51
Djuro genijalac kaže:
na primjerima vođenja Zagreba (dakle, recimo lijeve opcije, makar deklarativno) i vođenja države (desna opcija)?

Milutin Banditos je slikom i prilikom veliki katolički desničar. Bliži je HDZu i HDSSBu nego bilo kojoj lijevoj opciji - i sramota je što su ga u SDPu trpjeli samo zato jer je eto osvojio mandate, s obzirom na skandale...

Nitko sretniji od mene da mu USKOK iščeprka sve grijehe, pa da Kosorka đevojka može pokazati jednog "SDPovca" kako je krao. I ne samo Banditosa, i njegovu ekipu od Šostara do onog ćelavog podmuklice koji je na vrijeme zapalio iz politike...

Da li te moj odgovor zadovoljava?
05.10.2011 | 16:10
Nismo se razumjeli. Ne podržavam ja nikakvu desnu opciju (posebice ne kradezeeovu) nego samo tvrdim da među njima, kaj se nas svih ostalih tiče, nema nikakve suštinske razlike. Lopovi jedni, lopovi drugi

To je moje mišljenje o svemu. Ovi su bili preduog na vlasti, ali se bojim da ako uzjašu ovi drugi neće biti nikakvih promjena, što se iz njihovog programa i dalo naslutiti.

Da imam ovlasti, sve bi ih najuril iz Sabora, utetoviral im B na desno rame (kao Bio) i nemaju se pravo kandidirati više nigdje ni za koga. Apsurdno je da bi bilo koji spsooban obrtnik državu (grad Zagreb) vodil nemjerljivo uspješnije od ove bulumente preplaćenih guzičara i nesposobnjakovića
05.10.2011 | 23:50
+1
09.10.2011 | 20:24
Djuro genijalac kaže:
Apsurdno je da bi bilo koji spsooban obrtnik državu (grad Zagreb) vodil nemjerljivo uspješnije od ove bulumente preplaćenih guzičara i nesposobnjakovića

Heh, sad si me pogodio... Nije li se na zadnjim izborima uspješna obrtnica slizala sa Banditosom i ušla u jako lijepe dealove. Zagrebu nije pomogla, ali sebi i svojem obrtu, te par poznanika jest... Politika kvari ljude, a ove s naših prostora sa 100%tnim učinkom...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

cariblanco, Ender, m@xym, Riba, tmedven, Anonimci (561)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO