Knjiga o Stevici
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga o Stevici

01.11.2011 | 21:36
Je li ko procitao knjigu o Steve-u? ja sam je kupio i polako je citam, nemam bas vremena. Sta mislite vi o knjizi? I da li ste promijenili misljenje o Steve-u.
01.11.2011 | 21:46
nisam jos citao ali mene zanima da li si ti promijenio misljenje?
01.11.2011 | 21:56
Kad završite s knjigom o Stevi, imam vam ja za posudit par knjiga o Titu.
01.11.2011 | 21:57
ja nisam. barem ne u ovh 30-40 stranica koliko sam procitao. Ok priznao je da mu je najveca greska sa ne priznavanjem kcerke. Onda ima dio kad su se dogovarali za cijenu prodaje.Steve je odlucio da bude tri puta skuplji nego sto je njih kostao(glad za novcem)plus 33% marze.SAD SE PITAMO ZASTO TOLIKO IPHONE KOSTA. i jos jedna stvar koja me je dojmila. Radnik koji je radio na mekintosu mu je jednom rekao za neku ideju kako bi trebali nesto da odrade, on ga je saslusao i otisao. Poslije par sedmica ulazi u u kancelariju i govori kako ima sjajnu ideju i sve isto isprica kao onaj radnik.I da mu nije taj rekao izvini stevice ali ja sam ti to rekao prije dvije sedmice ko zna mozda bi i ta ideja bila njegov patent danas.U svakom slucaju je bio cudan, i ni malo za divljenja.barem sto se ljudskih osobina tice.i da, dao je nekoliko hiljada dolara nekim humanitarnim organizacijama.
01.11.2011 | 21:58
smayoo kaže:

Smajo o Titu sam skoro sve procitao, a i imam ih par u svojoj biblioteci.
01.11.2011 | 22:52
Radnik koji je radio na mekintosu mu je jednom rekao za neku ideju kako bi trebali nesto da odrade, on ga je saslusao i otisao. Poslije par sedmica ulazi u u kancelariju i govori kako ima sjajnu ideju i sve isto isprica kao onaj radnik.

Sumnjam da je ovo namjerno. Upoznao sam ljudi (ne uspoređujem ih sa SJ!) koji zaista pršte od ideja (i trebaju iza sebe vojsku da te ideje provodi u stvarnost) i navikli su kroz život da imaju previše vlastitih ideja da bi slušali tuđe. To ne znači da ne slušaju druge, ali ako ti je takav čovjek šef (kao što je meni bio) - najbolji način da proguraš svoju ideju (ako ti je to bilo bitno) bio je da ga pustiš da je prihvati kao svoju.
01.11.2011 | 23:07
Ma sta ja znam je li namjerno ili nije.kad mu je ovaj rekao da je ideja njegova Steve je samo rekao yeah,yeah, yeah. Tako u knjizi pise. Ma moguce da nije namjerno ali eto i taj dogadjaj su stavili u knjigu. Ja mislim , barem po onom sto sam do sada procitao, da je bio bas neki cudan tip. Ono , ja sam najbolji i najpametniji, i niko mi nije ravan. Nije bio nesto i drustven. Ali eto vidjet cemo sta kaze ostatak knjige.
01.11.2011 | 23:37
Mene zabavilo da mu je prvi auto koji je kupio vlastitim novcem bio Fiat 850 Coupe!
02.11.2011 | 09:43
Davore, tebe ponekad zbilja vesele bizarnosti. Iz ovog kaj si rekel iščitavam: Štef Radić je od najranije dobi bio svojeglav i išao je protiv mainstreama (govorimo o Fiatu u SAD; gdje i kako ga je uopće našao, pobogu?!) pa i pod svaku cijenu. Drugo, bil je skroz dekintiran pa je kupil najjeftiniju kramu koju je našel (sumnjam da je platil Fiat više od 100 USD-a)....
Vjerojatno su njegovi suvremenici kupovali bube (kojih je još bilo na kupu da se mogu i vozit, a ne samo održavat), a on je kupil FIAT (BTW, Nijemci FIAT tumače ako akronim od Feller In Alle Teilen, ili greška u svim dijelovima), moguće i samo zato jer mu se dopal logo s crvenom pozadinom?
Čisto sumnjam da ga je privukla mašina bahatog obujma od 850 ccm i još bahatije snage od, koliko, 22 KS?
Ali, priznam da je zgodan detalj
02.11.2011 | 09:51
Ja lagano slušam audiobook dok hodam, krenuo sam iz početka i za sada sam još uvijek u djetinjstvu. Jedna zanimljivost je primjerice da je trebao preskočiti dva razreda (iz četvrtog u sedmi umjesto u peti), ali su roditelji odlučili da preskoči samo jedan razred.
02.11.2011 | 10:47
E, a jel znate kad je ono mali Joža skuhao braći i sestrama svinjsku glavu s tavana?
02.11.2011 | 13:01
I ne samo to, nego je pred gostima mamu tražil jesti da njoj bude neugodno kak ne da djetetu jesti pa je poslije dobival batine zbog toga;)

Meni je ipak jači podatak kak je on zapravo bil mrkla ljenčina. Kud god bi došel delat, odmah bi izbili štrajkovi i neredi....
02.11.2011 | 14:46
E, nemoj tako! On se samo borio za pravdu i ravnopravnost radničke klase! Zar se ne sjećaš kako je na Brijunima u trenucima opuštanja radio u svojoj bravarskoj radionici?
02.11.2011 | 16:55
Da, prije i nakon branja mandarina koje su se potom slale djeci u škole.
Kad smo već kod toga, CIJELI ŽIVOT tražim neko dijete koje je tijekom svojeg školovanja dobilo te mandarine. Jel netko od ovdje nazočnih probal te mandarinke koje su brali Tito i Jovanka?

Ipak, njegov savjet sucima da se ne moraju držat zakona ko pijan plota mi je NAJJAČI savjet nekog poglavara države za koji znam
02.11.2011 | 19:01
smayoo kaže:

LOLČINA
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, m@xym, petros, Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (539)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO