23.11.2011 | 23:28
Ne bi koristilo da su fotke veće. Snimao sam iz 5. reda partera 1 s osrednjim do većim zoomom, uz 800 ISO, 14 Mpx. Kad ih gledam na 100% veličine, to je već riža. Da ne kažem da ih je more strešenih, jer su ekspozicije relativno duge (1/50 i tako), a snimao sam iz ruke (ne bi me pustili unijeti stativ
).
Davore, nisu njene godine baš tako visoke ('59 godište, dakle ima 52 godine), ali kad je pogledaš izbliza, kuži se da je sva nafiksana botoxom (smiješi se, ali osim usana ništa se ne miče, miče obrve, a to izgleda kao u Mariolino crtićima...). Jbt, ja ne razumijem šta joj to treba. Ako tako nastavi, bit će živa balzamirana za par godina.
A pjeva nadrealno... Nisam vjerovao da ću ikad čuti nekog tko pjeva ljepše uživo nego na studijskim snimkama. Fantastična je. Samo je tonac zajebo, prenapumpao je baseve tako da je se u stvarima gdje su bili jaki bubnjevi puno preslabo čulo. Ali Pearls (samo njen vokal i malo potisnute prateće glazbe, znate stvar) je izvela nezemaljski. Ili Jezebel. Jaoooo....
Nemam više fotki, osim varijanti ovih istih scena i kadrova. Previše sam bio obuzet slušanjem...