Zrno politike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zrno politike

05.12.2011 | 09:40
Meni bolje ide grčki alfabet. Ćirilicu sričem, ali si protumačim, ali da sam zahrđal, jesam. A nekad sam znal i glagoljicu.......
Jedino sam totalni tudum za one, kak bi rekel riječki diler Honde i gazda Rutinga, boriće (pri čemu misli na japansko pismo:woohoo: )
05.12.2011 | 09:51
Nisam glasovao jer sam onemogućen u tome (Laž i obmana konzulata u Dusseldorfu), ali sam kao simpatizer Laburista jako zadovoljan. Kako bilo, ništase nije promijenilo, osim stranke na vlasti i - mogućih obećanja - poboljšanja. No, vidjet će se....
05.12.2011 | 11:54
Vidim, ovdje se opet budi "desni blok" na celu sa campom i zabcem...i opet neki jugonostalgicari, srbi, zidovi, ferengiji...
Alo desnicari, od silne debate su vam desnice pune zuljeva, a usta puna...da ne budem prost.
Protiv cega i/ili koga se vi borite???
Za opcu kulturu i razvijanje pismenosti i mozga preporucam citanje...bilo cega, moze i marx
Alo ljudi, dolazi 2012...za ocekivati je da smo malo razvijeniji, zar ne?!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.12.2011 | 12:06
Djuro genijalac kaže:
Meni bolje ide grčki alfabet. Ćirilicu sričem, ali si protumačim, ali da sam zahrđal, jesam. A nekad sam znal i glagoljicu.......
Jedino sam totalni tudum za one, kak bi rekel riječki diler Honde i gazda Rutinga, boriće (pri čemu misli na japansko pismo:woohoo: )

Nisi spomenuo Kineske hlijeroglife -> 政治是妓女!
Tko pogodi što piše na kineski dobije karmicu
05.12.2011 | 12:15
Sank kaže:
Djuro genijalac kaže:

Nisi spomenuo Kineske hlijeroglife -> 政治是妓女!
Tko pogodi što piše na kineski dobije karmicu

Da nije mozda: Smrt fasizmu, sloboda narodu???
05.12.2011 | 12:16
Politika je kurva!

Osobito mi je sladak ovaj zadnji znak koji naglašava da je "kurva" u toj konkretnoj rečenici - žena!
05.12.2011 | 12:16
Politika je kurva!!!
dobar ovaj google prevodioc
05.12.2011 | 12:17
nego odkud laburisti u hrvatskoj? Znam da ste se furali na njemce , odkud sad englezi u modi?
05.12.2011 | 12:18
Kole, daj, saberi se. Ne znam gdje si se to navikao tako diskutirati, ali smatraj ovo zadnjim upozorenjem. Jabučnjak nije mjesto gdje je primjereno ikog vrijeđati zbog drugačijeg uvjerenja. Ako tako nastaviš, bit ćeš brisan, ne zvao se ja moderator.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.12.2011 | 12:22
smayoo kaže:
Politika je kurva!

Osobito mi je sladak ovaj zadnji znak koji naglašava da je "kurva" u toj konkretnoj rečenici - žena!

Pun pogodak! No, priznaj da si zatražio pomoć google prevodioca Ipak, karmica je dodjeljena kako je obećano, ja ipak nisam političar

@scarface - smayoo je bio brži, ali ni ti nisi političar jer si iskren
05.12.2011 | 12:41
Zapravo sam konzultirao svoje bilješke (učim mandarinski iz hobija), i pogodio sam što bi moglo značiti, ali jesam provjerio (i potvrdio) svoj prijevod na googleu.

Srednji znak je "biti", to sam odmah prepoznao, kao i zadnji "žensko, ženskog roda". Za predzadnji nisam bio siguran (najprije sam pomislio da je "sex", ali sam onda vidio da nije, ali znao sam da je tu nešto slično). Prvi nisam znao, ali sam prepoznao da je drugi "zakon, vladavina". Onda sam zaključio da je sve skupa (u kontekstu topica), to što i jest.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.12.2011 | 12:57
smayoo svaka čast! Palac gore!

Ja mogu zahvaliti svojoj glupoj glavi i principima, a onda i HDZ-u da nisam dobio priliku iskoristiti to znanje. Bio sam na testovima znanja i prijavio sam se za rad u ministarstvu vanjskih poslova i sve je išlo ko po loju dok me nisu pitali za "partijsku" knjižicu. Kad sam im rekao da nisam član HDZ-a i da nemam namjeru pripadati bilo kojoj stranci, onda su mi se zahvalili i kao obećali da će me zvati, da me imaju u kompjuteru. Zvao i ja mnogo puta, ali uvijek je bio odgovor da me imaju u kompjuteru... Valjda na listi nepodobnih
05.12.2011 | 14:14
Eto vidiš... A naš Zoki Milanović dok je bio radio u Ministarstvu vanjskih poslova sam htio u HDZ, a nisu ga htjeli primit (tj. jesu, ali on je htio odmah neku manga poziciju pa su ga odje...). Pa se onda javio u SDP i vid'ga dokle je sad dogur'o.

Naravoučenije: javi se i ti u SDP.
05.12.2011 | 14:14
smayoo kaže:
Kole, daj, saberi se. Ne znam gdje si se to navikao tako diskutirati, ali smatraj ovo zadnjim upozorenjem. Jabučnjak nije mjesto gdje je primjereno ikog vrijeđati zbog drugačijeg uvjerenja. Ako tako nastaviš, bit ćeš brisan, ne zvao se ja moderator.

A jbga, smayo...ne mogu vjerovati da civilizacija i desno uvjerenje mogu ici ruku pod ruku u bolju buducnost...
Ok...necu vise
Idem kuhat grah...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.12.2011 | 14:29
smayoo kaže:
Eto vidiš... A naš Zoki Milanović dok je bio radio u Ministarstvu vanjskih poslova sam htio u HDZ, a nisu ga htjeli primit (tj. jesu, ali on je htio odmah neku manga poziciju pa su ga odje...). Pa se onda javio u SDP i vid'ga dokle je sad dogur'o.

Naravoučenije: javi se i ti u SDP.

Najbolje da se učlanim u obje stranke jer ko zna ko će na vlast slijedeći mandat kad narod malo zaboravi, a ne svidi im se SDP-ovo stezanje remena
05.12.2011 | 15:38
kole kaže:
smayoo kaže:

A jbga, smayo...ne mogu vjerovati da civilizacija i desno uvjerenje mogu ici ruku pod ruku u bolju buducnost...
Ok...necu vise
Idem kuhat grah...

pa sto je to konkretno u desnom uvjerenju regresivno i prkosi boljoj buducnosti?
nisam nikakav desnicar, i na izborima kad glasam prvenstveno gledam ljude koji su na list, ali meni se cini da desnicu vidis iskljucivio kao sanadera i dapica recimo, a takvi ljudi nemaju veze sa desnicom!

demokracija je u teoriji dobra jer narod bira svoje predstavnike, a posto narod nije neka homogena masa koja ima iste potrebe, odabrani predstavnici ce biti razlicitih ideologija i borit ce se za interese odredjene skupine. nemoguce je da se jedna opcija moze kvalitetno zalagati za sve klase, jer jednostavno ne zive njihove probleme i ne mogu ih shvatiti! trebas nekoga ko ce zastupati interese proizvodjaca, poduzetnika, obrtnika, radnika, penzionera, socijale...
ljudi cesto gledaju stvari samo iz svoje perspektive i onda se cude zasto neko glasa drugacije od njih!

evo glupi primjer koji mi se desio juce! gledamo sa frendovima novu tv, komentiramo rezultate, pijemo pivu, zahebavamo se, ironicno konstatiramo da ce evo vec sutra sve biti bolje i istovremeno frend i ja ispalimo svoju viziju boljega!

"sutra ce mi ljudi stalno ulaziti u radnju i placati sve duplo"
"sutra cu ic u ducan i sve ce biti besplatno"

ekstreman primjer, ali takvi su primjeri najbolji jer se jasno vidi ko vuce na koju stranu!
aboliranjem desnice, aboliras interese nekoliko skupina stanovnistva, i za par godina bi dobio klasu koja ima veca prava od ostalih!

na zalost u nasoj situaciji mi cijela prica o politickim opcijama djeluje beskorisno, prvo radi ljudi koji vode dvije velike stranke (smayoo je dao odlican detalj o milanovicu koji mi je bio nepoznat), a drugo... kod nas jednostavno nema para za neku raspodjelu po interesnim skupinama! treba nam tehnicka vlada koja nema teret buducih izbora, pa se ne mora dodvoravati nikome! CEO a ne premijer!
raspisati natjecaj "trazi se vlada"!
05.12.2011 | 16:06
Nažalost, da je to rješenje, ne bi bilo takvih skandala i afera po velikim firmama i bankama. Enron ili tu kod nas - Riječka banka - su odlični primjeri kako je profesionalni CEO odgurao firmu u propast višegodišnjim lažiranjem knjiga radi svog osobnog bonusa.

Jedstavno - jedini "recept" koji meni pada na pamet je - da nam trebaju pošteni, mudri i odgovorni ljudi. Ako je čovjek pošten. mudar i odgovoran, svejedno je da li je političar ili CEO - učinit će što je najbolje za opće dobro. Ako nije, svejedno je u kojoj je poziciji - neće je iskoristiti na dobrobit svih.
05.12.2011 | 16:39
A tko će takvoga naći? Demokracija je samo droga za mase. I Biblija i Kapital su dobro napisani, ali sve ovisi o ljudima koji to provode.
Povijest i praksa pokazuju da je doba razvoja bilo za vrijeme vladavine cara,kralja, vladara koji je znao to napraviti.
Znajući ljudsku psihu i svijest, u jako turbulentnim vremenima smo, bez obzira na prirodne procese.
Moja malo pesimističkija razmišljanja !
05.12.2011 | 19:20
@kole, ja sam desničar i toga se ne sramim. Zato jer želim svima plaće za svoj rad? Zato jer ne podržavam socijalnu politiku za uzdržavanje ljenčina i neradnika, lažnih penzića, švercera i sitnih kriminalaca. Jbga, kad je biti desničar=hadezeovac=lopov, onda je biti ljevičar=esdepeovac=komunista=ubojica. To je majmunska logika i čudim se takvim ljudima koji tako rezoniraju i nije mi jasno kako si takvi uopće uspiju guzicu obrisati poslije WC-a. LOL
05.12.2011 | 20:09
Ajde, ajde... dajmo malo civiliziranije...
05.12.2011 | 20:30
zabac kaže:
@kole, ja sam desničar i toga se ne sramim. Zato jer želim svima plaće za svoj rad? Zato jer ne podržavam socijalnu politiku za uzdržavanje ljenčina i neradnika, lažnih penzića, švercera i sitnih kriminalaca. Jbga, kad je biti desničar=hadezeovac=lopov, onda je biti ljevičar=esdepeovac=komunista=ubojica. To je majmunska logika i čudim se takvim ljudima koji tako rezoniraju i nije mi jasno kako si takvi uopće uspiju guzicu obrisati poslije WC-a. LOL

Hoces reci da samo desnica zeli place za rad?
Svi ti lazni penzici, sitni kriminalci, ljencine i neradnici su po presetu desno!
Kapitalizam, pogotovo ovaj nas, je apsolutno plodno tlo za takve.
Desnicar=lopov je dobra usporedba, cak i prilicno tocna...za boga miloga, zar ne vidis sta se desilo kod nas u zadnjih 20 godina???
Sve pizdarije i govna kod nas dolaze sa desne strane...to su cinjenice!!!
Od zlocinca tudjmana pa do zlocinca sanadera...pa seks, milinovic, kalmeta, suker, kosor...pa malo glavasa, burica...ruzne tomasic...sve nakaza do nakaze, puni lijepih rijeci i laznih obecanja...a sve u svrhu osobnog bogacenja...
Ah kako republikanski, zar ne?!
05.12.2011 | 20:43
kinsif kaže:
kole kaže:
smayoo kaže:

Ok...necu vise
Idem kuhat grah...

pa sto je to konkretno u desnom uvjerenju regresivno i prkosi boljoj buducnosti?
nisam nikakav desnicar, i na izborima kad glasam prvenstveno gledam ljude koji su na list, ali meni se cini da desnicu vidis iskljucivio kao sanadera i dapica recimo, a takvi ljudi nemaju veze sa desnicom!

demokracija je u teoriji dobra jer narod bira svoje predstavnike, a posto narod nije neka homogena masa koja ima iste potrebe, odabrani predstavnici ce biti razlicitih ideologija i borit ce se za interese odredjene skupine. nemoguce je da se jedna opcija moze kvalitetno zalagati za sve klase, jer jednostavno ne zive njihove probleme i ne mogu ih shvatiti! trebas nekoga ko ce zastupati interese proizvodjaca, poduzetnika, obrtnika, radnika, penzionera, socijale...
ljudi cesto gledaju stvari samo iz svoje perspektive i onda se cude zasto neko glasa drugacije od njih!

evo glupi primjer koji mi se desio juce! gledamo sa frendovima novu tv, komentiramo rezultate, pijemo pivu, zahebavamo se, ironicno konstatiramo da ce evo vec sutra sve biti bolje i istovremeno frend i ja ispalimo svoju viziju boljega!

"sutra ce mi ljudi stalno ulaziti u radnju i placati sve duplo"
"sutra cu ic u ducan i sve ce biti besplatno"

ekstreman primjer, ali takvi su primjeri najbolji jer se jasno vidi ko vuce na koju stranu!
aboliranjem desnice, aboliras interese nekoliko skupina stanovnistva, i za par godina bi dobio klasu koja ima veca prava od ostalih!

na zalost u nasoj situaciji mi cijela prica o politickim opcijama djeluje beskorisno, prvo radi ljudi koji vode dvije velike stranke (smayoo je dao odlican detalj o milanovicu koji mi je bio nepoznat), a drugo... kod nas jednostavno nema para za neku raspodjelu po interesnim skupinama! treba nam tehnicka vlada koja nema teret buducih izbora, pa se ne mora dodvoravati nikome! CEO a ne premijer!
raspisati natjecaj "trazi se vlada"!

Desno uvijek vodi u zatvaranje, netrpeljivost i nazadovanje...
Cak je i idol vecine desnicara (isus krist) propagirao lijeva uvjerenja...bizarno, zar ne?!
Protiv desnice imam sve protiv, jer je ta opcija mene, moje prijatelje i moju zemlju sabila na koljena...
Imam to da mi ne pada na pamet imati djecu, jer nisam siguran sto cu im moci pruziti...
Imam to da ne mogu zivjeti normalno od svog rada, jer je desnica opljackala drzavu...
Za vrijeme racana sam mogao...i sve je funkcioniralo...

Demokracija je nuzno zlo, jer raja je raja...raja je glupa i ne zasluzuje pravo glasa i najbolje im je kad ih vodi cvrsta ruka...

P.S.
Detalj koji smayo navodi je neprovjeren i izlazi iz njegove glave...ne znam bas koliko slijepo mozemo tome vjerovati...
  • campo
  • Posjetitelj
05.12.2011 | 20:47
Kole, pa ti si oličenje lijevičara. isključivost i predrasude ali s takvima nema smisla raspravljati..vidim ja s koje strane u tebe vjetar puše
  • campo
  • Posjetitelj
05.12.2011 | 20:49
Molio bi sve da o Isusu Kristu ne pričaju na banalan i zemaljski način On je upravo suprotno, prema tome o onome o čemu nemate pojma molim vas šutite jer vrijeđate vjernike
05.12.2011 | 20:54
campo kaže:
Kole, pa ti si oličenje lijevičara. isključivost i predrasude ali s takvima nema smisla raspravljati..vidim ja s koje strane u tebe vjetar puše

Krivo...ja sam olicenje antidesnicara...uvijek i zauvijek!
I znas sta sam jos...osoba koja posteno radi, cak zaposljavam nekoliko ljudi, a trenutno sam na koljenima upravo zbog desne vlade i desnicara...
Probaj razumijeti moju frustraciju...

EDIT
isus???
Zasto ne bi pricao o tom liku iz bajke kako ja hocu?
Isto tako mene vrijedja svaki kriz, svaka crkva i svaki pop na svijetu...pa ne mogu nista...mogu samo lajati...a ti ili bilo koji drugi "vjernik" mi ne mozete nista...isto ko ni ja vama
05.12.2011 | 22:01
OK. Zadnje upozorenje. Sve, ali *sve* one koji pribjegavaju osobnim uvredama brišem. I nemam razumijevanja ni za čije vjerske ili nevjerske osjećaje.
05.12.2011 | 22:07
kole kaže:
Detalj koji smayo navodi je neprovjeren i izlazi iz njegove glave...ne znam bas koliko slijepo mozemo tome vjerovati...

U pravu si. Ispričavam se što nisam to i sam odmah naglasio. To je informacija koja, doduše, ne izlazi iz moje glave, ali svakako je ne mogu dokazati. Čuo sam to od čovjeka koji je s Milanovićem radio u MVP i ne bih ga radi tu neke ćakule htio imenovati. Također je neprovjerena (nisam tražio dokaze ni potvrde za nju).

Dakle, radi se o kafanskom (bolje reći - forumskom ) naklapanju i ne bih htio da ga se uzima ozbiljno. Nisam ga tako ni napisao.

Milanović mi nije simpatičan, ali to ne znači da o njemu sudim na temelju te informacije pa smatram da ne bi smio niti itko drugi. Uostalom, sad će imati priliku da moj stav o njemu potvrdi ili opovrgne.

Tu je priliku imao i Sanader i, moram reći, da čak ni uz mnoge inside informacije koje sam prirodom posla imao prilike doznati, nisam ni sanjao do koje je mjere taj čovjek pokvaren. Tako da on je moj stav o njemu ne samo potvrdio, nego i višestruko premašio. Nažalost.
05.12.2011 | 22:08
Šteta što Račan nije poživio, možda bi mu, kao rijetkima u svijetu uspjelo prodati dio Hrvatske.
Malo Istre Slovencima, malo Prevlake Srbima/Crnogorcima, malo Slavonije opet Srbima, malo Međimurja opet Slovencima....
Nije mi jasno za što su naši vojnici ginuli uz ovakve stavove?
Khm, i Isusa bi ponovno na križ razapinjao.
OT: Ne znam ni jednog privatnika koji nije državu prevario ili je kontinuirano vara.
05.12.2011 | 22:11
I dalje mislim kako desnicu vidis samo kroz prizmu sanadera i njemu slicnih!
Kao sto neko vidi suprotnu opciju samo u kontekstu stalina, castra, kim il sunga...

U idealnom sastavu parlamenta mora biti predstavnika vise interesnih skupina, u suprotnome bi zivjeli u oligarhiji, nebitno kojeg predznaka!

I ja sam privatnik (obrtnik) i ne zivim na marsu, tako da mi je jasna tvoja frustracija, ali sanader, seks i rojs nemaju veze sa desnicom! Pa njima je svejedno dali su clanovi KP-a, HDZ-a ili SDP-a... Ako ce im pripadnost nekoj opciji donjeti osobnu korist, bit ce tamo i kraj price!
Rasclani te debile od desnice!
05.12.2011 | 22:18
campo kaže:
Molio bi sve da o Isusu Kristu ne pričaju na banalan i zemaljski način On je upravo suprotno, prema tome o onome o čemu nemate pojma molim vas šutite jer vrijeđate vjernike

Iako sam deklarirani nekrst (tražio sam i dobio potvrdu da je moje krštenje koje nisam želio - poništeno), smatram i tvrdim da itekako imam pojma o Isusu i njegovom nauku. Proučavao sam evanđelja vrlo pažljivo i slažem se s Koletom da je Isusov nauk, današnjim političkim rječnikom rečeno - vrlo lijevo. Svatko tko je pažljivo čitao Novi zavjet, mogao je to tamo naći.

Vjerujem da bi, kad bi barem trećina deklariranih kršćana živjela onako kako nalaže Isusov nauk, ovaj svijet bio rajski. To, nažalost, nije tako, a Crkvi to zapravo odgovara. (Kako je to svojedobno rekao Zmago Jelinčič: "RKT Crkva je institucija koja brine o financijama RKT Crkve.") I to je razlog zašto smatram da je nakaradno inzistirati na toj navodno neraskidivoj vezi Crkve i Vjere.

Ali to ni u kojem slučaju ne znači da mislim išta loše o ljudima koji su iskreni i dosljedni kršćani i drže da je povezanost s Crkvom bitan dio njihove vjerske prakse. To je temeljna ljudska sloboda.

Mene ne vrijeđa križ na zidu, niti me vrijeđa petokraka zvijezda. Vrijeđaju me ljudi koji se pozivaju na te simbole dobrih ideja u svrhu vlastitih pokvarenih i/ili malicioznih poriva.

I općenito vrijeđaju me ljudi koji njeguju stav "Tko nije s nama, taj je protiv nas.". Takve bi, i lijeve, i desne podjednako zaista trebalo zatvoriti na Goli otok, s pristojnom količinom oružja i pustiti ih da se međusobno pobiju, jednom zauvijek.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO