Zrno politike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zrno politike

07.12.2011 | 18:50
Dok to pratim pala mi je na pamet jedna stara poslovica : "Tri slovenca jen drek, tri hrvata pet strank".
07.12.2011 | 19:10
Campo, čitaš li ti s razumijevanjem ili upadneš u loop svaki puta kada se povede razgovor o nečemu što ne razumiješ ali misliš da si autoritet? Oh wait, ne, skrećeš pažnju stvarima koje nemaju veze s materijom ali koje ti daju prostora za optuživanje i kukanje.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
07.12.2011 | 19:18
Zamolba za Moderatore:
da promjene naslov topica iz Zrno politike u Grumen politike.......bar za sada

07.12.2011 | 19:19
Kaj grumen, stjena!

@velejaj, sad te budu proglasili desničarom jer si privatnik i sigurno sišeš esenciju ovoj državi i poštenim radnicima - proleterima?
Usuđuješ se od Coninga tražiti novce jer ipak tu firmu vodi familija koja je pročišćena od kapitalizma i posluje u duhu socijalizma.
07.12.2011 | 19:38
campo kaže:
kole, ja ne znam što to tebe brine Hrvatska...po meni ti nisi ni državljanin Hrvatske ni ti ni onaj scarface a najglasniji ste ovde ,..pa pa nije ovo više juga pa ćete nam vi birati vlast

Kako tipicno katolicki...
Jebe mi se sta sam "po tebi"...
Po meni ti nisi svijesno bice, pa svejedno raspravljam s tobom...unatoc tvojim zadrtim katolickim uvjerenjima...a kakva bi i mogla biti ortodoksna katolicka uvjerenja?!

Zasto nisam drzavljanin hrvatske...zato sto se ne zovem ivan horvat...ili zato sto nisam katolik...
U krajnjoj liniji, tko si ti da ti ja moram dokazivati svoje drzavljanstvo?
Najobicniji zadrti katolik koji ne vidi dalje od popove guzice...

Nazalost, ovo vise nije jugoslavija gdje se dobro zivjelo, gdje je socijala funkcionirala, gdje smmo bili priznati u svijetu...sve suprotno od ovog sada...
Al eto...sto god ti pricao, MI smo ti sada birali vlast, a ti sljedece cetiri godine kukaj i placi svom popu kako vam je lose...tebi jer ces biti kruha gladan(zahvaljujuci istom tom popu i hdz-u), a popu jer takvi bezvjernici poput tebe vise nemaju para da pune njegovu "presvetu" kasu...
Bend over, boy..and squeal like a pig!!!
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:41
Svatko treba odgovarat za kazneno djelo neovisno o političkoj orijentaciji, pa tako i Čačić ukoliko se pokaže da su ove optužbe u pravu.

Ne aludiram ovdje da je kriv ili nije, samo želim reć da članska kartica bilo koje stranke ne smije značit i imunitet.
  • campo
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:44
eto na kraju uvijek izađe tko je tko, počne sve kako kao oni vole ovu državu a na kraju jugos koji sanja jugoslaviju,..i titu
pa ja vjerujem da ti je bilo dobro jer si najvjerovatnije sin oficira koji je imao sve privilegije ili nekog koji se izjašnjavao kao jugosloven znam ja da je takvima bilo dobro- problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..
07.12.2011 | 19:48
E kole, si ti sin oficira?
  • campo
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:51
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren, Na svjetskom danu mladih u Madridu bilo je dva milijuna mladih iz cijelog svijeta imaš na youtube pa pogledaj nazadnost i zatupljenost lica,..jadan si ti moj kole , a i žao mi te je što moraš živjeti u Hrvatskoj (ako živiš) koju mrziš
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:53
campo kaže:
problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..

Hrvat sam (bar mi tako piše u domovnici), volim Hrvatsku i živim u njoj. Ne volim kad me drugi Hrvati nazivaju Jugoslavenom jer imaju iskrivljenu sliku o tome što bi Hrvat i Hrvatska trebali bit. I još sam pro-EU...
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 20:01
campo kaže:
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren

Slažem se, i to prema svim kulturama i ideologijama (uz iznimku komunizma naravno):

EDIT: pogledat i moj post prije ovoga, s obzirom da su se stranice prebacile pa da se ne zanemari.
07.12.2011 | 20:05
coup de grâce
07.12.2011 | 21:14
campo kaže:
eto na kraju uvijek izađe tko je tko, počne sve kako kao oni vole ovu državu a na kraju jugos koji sanja jugoslaviju,..i titu
pa ja vjerujem da ti je bilo dobro jer si najvjerovatnije sin oficira koji je imao sve privilegije ili nekog koji se izjašnjavao kao jugosloven znam ja da je takvima bilo dobro- problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..

Aha...sada sam sin oficira?!
Pa kako, kada sam stranac???
Ili nisam hrvat...jugoslaven...nesto?!

Campo, moja ljubav prema hrvatskoj se vidi svaki mjesec kada placam porez...svaki put kada kupim hrvatski proizvod i svaki put kada idem na moreno...iako imam priliku ici bilo gdje, ja ostajem ovdje.
Vidi se i samim tim sto ne trebam zivjeti ovdje, ali zivim...
I to posteno.
Placam porez, socijalno i mirovinsko...glasam...i borim se za bolju zemlju, koju ste vi unistili i doveli na koljena.
Znas, campo, ja imam jako puno razloga biti ljut na tebe i mrziti te iz dna duse...ali za razliku od vas katolika, ja prastam i razumijem.
Razumijem vase malo vidjenje stvari oko sebe...vas sitni vez koji spaja ljubav, ubijanje i mrznju u jedno...i prastam, jer se toplo nadam da niste svjesni sta cinite...
07.12.2011 | 21:17
Breed kaže:
E kole, si ti sin oficira?

E da bar
U spanskom bas i nije bilo puno vojnih lica...uglavnom radnici i radnice...
E to je moj stari...radnik!
Ona izumrla vrsta na kojoj je zemlja imala temelje
07.12.2011 | 21:27
campo kaže:
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren, Na svjetskom danu mladih u Madridu bilo je dva milijuna mladih iz cijelog svijeta imaš na youtube pa pogledaj nazadnost i zatupljenost lica,..jadan si ti moj kole , a i žao mi te je što moraš živjeti u Hrvatskoj (ako živiš) koju mrziš

Jes...katolici su poznati po "otvorenosti"...
Ne moras me zaliti, hvala bogu sto me ne razumijes...
Da nije tako, propucao bi si koljena.
07.12.2011 | 21:31
kole kaže:

Nazalost, ovo vise nije jugoslavija gdje se dobro zivjelo, gdje je socijala funkcionirala, gdje smmo bili priznati u svijetu...sve suprotno od ovog sada...

Jeli to ono "Sedam Fuša Radi Jedan"
Koliko je ljudi Tito i njegova svita potamanilo od '45 do raspada? Koliko je pokradeno dobara "onima koji su imali više"? Koliko je ljudi uništeno radi nečijeg hira (stana)? Seljo, Kardelj je ukrao dio Istre, Tito dao Bosancima Neum i okolicu, Boka Kotorska Crnogorcima. Tko je krao više nego svita bivše države? To ne opravdava pojedince bivše vlasti da ogrezu u kriminal, ali ni zbog njih prizivanje krvavog režima bivše države.
@kole, ako toliko mrziš Hrvatsku i hrvatsko, kaj uopće raspravljaš ovdje s nama.
07.12.2011 | 21:38
@zabac, ti si se nasao direktno pogođen diobom teritorija? Ne znam gdje je granica posezanja u povijest... A što ćemo s Khuenom? S Turcima? Na kraju krajeva nisu li Hrvati bili okupatori kada su se spustili do mora?
Ne opravdavam zločine bivših vlasti, ali ljudi božji stanite na loptu, nema više crtanja po salvetama...
07.12.2011 | 21:41
zabac kaže:
kole kaže:

Jeli to ono "Sedam Fuša Radi Jedan"
Koliko je ljudi Tito i njegova svita potamanilo od '45 do raspada? Koliko je pokradeno dobara "onima koji su imali više"? Koliko je ljudi uništeno radi nečijeg hira (stana)? Seljo, Kardelj je ukrao dio Istre, Tito dao Bosancima Neum i okolicu, Boka Kotorska Crnogorcima. Tko je krao više nego svita bivše države? To ne opravdava pojedince bivše vlasti da ogrezu u kriminal, ali ni zbog njih prizivanje krvavog režima bivše države.
@kole, ako toliko mrziš Hrvatsku i hrvatsko, kaj uopće raspravljaš ovdje s nama.

Pa jebemu sunce, zasto ako imam svoje misljenje koje se razlikuje od vaseg...odmah mrzim hrvatsku?!?1
Koji zatucani nacin razmisljanja...
Raspravljam zato sto mi je stalo...i zato sto volim ovu zemlju puno vise od vas desnicara koji ste pomogli i omogucili mafiji da je unisti...
Nemate vi pojma o tome sta je patriotizam i ljubav prema domovini...
To je ipak malo vise od ruke na srcu, franje na zidu i novcanika u crkvi!!!
07.12.2011 | 21:52
sizunic kaže:
Zamolba za Moderatore:
da promjene naslov topica iz Zrno politike u Grumen politike.......bar za sada

Promijenio sam naslov topica u nešto još prikladnije...

Buljuk djetinjastih lijevo-desnih ovnova... gori od onih budala u Saboru...
07.12.2011 | 21:55
Jao Prpiću...
07.12.2011 | 21:59
Ovaj put se slažem s tobom. Jao meni. I jao svima nama. Zato i imamo takvu vlast. I zaslužujemo je.
07.12.2011 | 22:01
))))
07.12.2011 | 22:04
Sad znate zašto je ona poslovica !
07.12.2011 | 22:15
Ta ne vrijedi za Emila, on je Bolji
07.12.2011 | 22:18
Svakako , svaka čast iznimkama. A kaže se , da iznimke potvrđuju pravilo!
07.12.2011 | 22:19
Breed kaže:
Ta ne vrijedi za Emila, on je Bolji

Naprotiv. Ti si NajBolji, zar ne? Ne, zapravo Campo je NajBolji? A ti si komunistički šuft primitivni, zar ne? Nenene, čekaj... Kole je NajBolji!! E, da! On je NajBolji! On će svima je**t mater koji ne misle kao on!!!

TAKOJEEEEEE!!!!

URRRAAAAAAA!!!!!

ŽIVIJAAAAAA!!!!!

DOLIIIII!!!!!!

...

07.12.2011 | 22:20
Hej stani, zar si ne daješ oduška na blogu Emile?
Tamo čak i koristiš psovke
07.12.2011 | 22:22
Kakva čast... Jbt, sad moram ić popit vode i šećera... Breed je čitao moj blog! Ideš!! IDEEEEEŠ!!!!

A jesi li što razumio?
07.12.2011 | 22:25
O tebi se raspredaju priče po kuloarima Emile
Diskutira se o Djelu

BTW ja bih malo pripazio sa šećerom
07.12.2011 | 22:44
Ja bi zabranio žestoka pića u ovakovim razgovorima!
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, m@xym, Riba, rusty, Anonimci (886)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO