07.12.2011 | 21:14
campo kaže:
eto na kraju uvijek izađe tko je tko, počne sve kako kao oni vole ovu državu a na kraju jugos koji sanja jugoslaviju,..i titu
pa ja vjerujem da ti je bilo dobro jer si najvjerovatnije sin oficira koji je imao sve privilegije ili nekog koji se izjašnjavao kao jugosloven znam ja da je takvima bilo dobro- problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..
Aha...sada sam sin oficira?!
Pa kako, kada sam stranac???
Ili nisam hrvat...jugoslaven...nesto?!
Campo, moja ljubav prema hrvatskoj se vidi svaki mjesec kada placam porez...svaki put kada kupim hrvatski proizvod i svaki put kada idem na moreno...iako imam priliku ici bilo gdje, ja ostajem ovdje.
Vidi se i samim tim sto ne trebam zivjeti ovdje, ali zivim...
I to posteno.
Placam porez, socijalno i mirovinsko...glasam...i borim se za bolju zemlju, koju ste vi unistili i doveli na koljena.
Znas, campo, ja imam jako puno razloga biti ljut na tebe i mrziti te iz dna duse...ali za razliku od vas katolika, ja prastam i razumijem.
Razumijem vase malo vidjenje stvari oko sebe...vas sitni vez koji spaja ljubav, ubijanje i mrznju u jedno...i prastam, jer se toplo nadam da niste svjesni sta cinite...