Zrno politike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zrno politike

• campo
  • Posjetitelj
08.12.2011 | 12:38
kako nisam iskren? Koje pitanje misliš da nisam razumio? totalno sam bio iskren? U nijednom slučaju nije bilo strongly osim kod pobačaja,..sad ti je žao što sam ja umjereniji od svih vas zajedno?
08.12.2011 | 12:43
"sad ti je žao što sam ja umjereniji od svih vas zajedno?"

Ne, ali poradi na komunikaciji, jer ono što ovdje prezentiraš je krajnjedesančarsko, budalasto, opasno smeće.
  • campo
  • Posjetitelj
08.12.2011 | 13:14
Naprotiv ja samo zastupam kršćanske i domoljubne vrijednosti i netrpeljivost prema svakom totalitarizmu što nikome ne bi trebalo smetati
08.12.2011 | 13:18
Šta da?
08.12.2011 | 13:49
velejaj kaže:
Iskreno ne vjerujem da nam SDP išta može promjeniti.
Meni kao privatniku je najveći problem kako naplatiti posao koji sam odradio.

Za razliku od dosadašnje vlade, vjerujem da će SDP vratiti kurs na pravi put, i 2000. je bila ista situacija i tada su uspjeli srezati dugovanja i vratiti kurs na pravi smjer - a to je likvidnost i redovito plaćanje.

Samo se treba striktno provoditi zakon, onaj tko je odveo firmu u bankrot i ima dugovanja, ne može odmah otvoriti novu firmu i dalje bančiti.

Milanovićeve izjave kako će smanjiti nelikvidnost koja je 40 milijardi kuna me baš jako zanimaju, kako to misli izvesti?

Prvo mora rješiti pravosuđe koje će neplatiše potjerati u zatvor, a to onda automatski znači da će praktički ploa države u zatvor jer država najviše ne plaća.
Iz tog razloga mislim da su to puste priče.

I mene zanima kako će, kako bilo, nema druge, mora - makar zatvorio pola države Agrokor prvoga, makar to vodilo otpuštanjima radnika - ne može smrdljivi Todorić šetati okolo i pokušavati kupiti Mercator dok u isto vrijeme svojim HR dobavljačima ne plaća po 9 mjeseci... Neka ga zatvore, otvoriti će se DM, Muller i ostali strani lanci koji barem svoja dugovanja plaćaju na vrijeme, a radnici im nisu potplaćeni kao u Agrokoru...

A to me prvenstveno zanima, jer briga me da li me vodi HDZ, SDP, švabo ili taliban ako ja imam svoj rad uredno plaćen, moja obitelj od toga može uredno živjeti i tako lančana reakcija ide dalje. Đaba mi i HDZ i SDP ako na kraju mjeseca nemam za režije. A zaradio sam za njih.

Tako i ja razmišljam, rekao sam već, ne bi se žalio da je HDZ i dalje na vlasti, da su prije dvije godine pokrenuli one reforme koje su trebali. A nisu, i izgubili smo dragocjeno vrijeme zbog njihovog straha od gubitka izbora... Idemo dalje, ako će nova vlada napraviti par poteza kao i 2000. godine, bit će svakako bolje.
08.12.2011 | 14:02
campo kaže:
Vanjuška ti si još na nižoj razini od njih ,..ti si onaj koji čak ne može shvatiti ni veličinu tuđmana za Hrvatski narod i samostalnost...uglavnom ljudi nemate osnovno znanje ni političko ni povijesno a o Kršćanskom da i ne govorim..

Campo, s tobom je teško razgovarati jer pod
a) ne odgovaraš na pitanja
b) srećeš s teme kad god ti ne odgovara
c) vrtiš se u jednom te istom krugu kao hrčak u svom malom kavezu

Da si imalo pažljivo čitao bilo ovu, bilo ranije naše rasprave (a ne ovako zapjenjene gubice samo lupao po tastaturi) sjetio bi se da sam Franceku dao za pravo što nas je u ono doba poveo u nezavisnost, tada nije bilo boljeg čovjeka od njega za to. No odmah na početku se vidjelo i po njegovim postupcima i po izjavama da mu zapravo nije ni stalo do Hrvatske per se, već samo do njegovog kulta ličnosti i njegovih 200 mezimaca, a nas ostale tko jebe. Sumnjam da si jedan od 200 obitelji koji su se usrećili pod njegovom vlašću, ali to ti ne smeta, tako da...

Ponavljam, plusevi su mu što nas je izvukao iz Yu, obranio kako je znao i umio, i ne znam da li je sam kriv za većinu pizdarija ili su krivi njegovi savjetnici i razni emigrantski proustaško orijentirani pobočnici - no usred rata nas je zakopao dublje nego što je trebao svojim aspiracijama prema Bosni, a poslije rata ekonomskom politikom.

A što se Krščanstva tiče, govorimo o onoj knjizi koju su prvih 1000 godina dopisivali i mijenjali? O djevici Mariji koja je dodana 250g poslije Krista, jer im je falio jak ženski lik u priči?

Odredimo pravilno - nemam ništa protiv vjere, svatko može vjerovati u što god želi. Ako vjeruje po učenju Isusa Krista, to je super, problem nastane kada se okreneš i vidiš popove i biskupe u nas i u svijetu - kad shvatiš da im je Vjera zapravo samo krinka s kojom žive lagodno na teret sviju, nose najskuplju i najbolju robicu, jedu samo najfiniju hranu i vino, spavaju na toplome, tu i tamo pokoji zgriješi bludno, ali se to zataška. Reci ti meni, da li je to u duhu učenja Isusa Krista? Da li je tebi normalno da Bozanić napadne Don Grubišića zbog toga što je čovjek rekao da je Crkva malo previše postala opsjednuta materijalizmom i inime? A kad razni proustaški popovi drže mise za Pavelića koji nam je htio rasparčati državu i koji je bio smrdljivi fašist, onda mu to ne smeta? Licemjer do licemjera, ali tebi kao katoliku to ne smeta. To mi je nejasno, vidiš, jer držim te poštenim, časnim vjernikom (jer te ne poznajem), a takvoga bi takve stvari morale jako smetati, zar ne?
08.12.2011 | 14:22
Economic Left/Right: -3.62
Social Libertarian/Authoritarian: -2.46

Zanimljivo.
  • campo
  • Posjetitelj
08.12.2011 | 14:32
Da sam znao za ovaj test ne bi se ni ženio bez njega! Vrhunski (ovo je šala naravno kao i ono sa zaposlenicima)
  • campo
  • Posjetitelj
08.12.2011 | 14:41
Vanjuška ovo ti je cijela i puna istina o domovinskom ratu i stvaranju hrvatske malo duže traje. Priča čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za to i nema nikakvog ni političkog ni materijalnog interesa da laže. imaj strpljenja i poslušaj
a što se tiče Crkve ne mogu sa tobom raspravljati o nečemu kad si pun predrasuda.
08.12.2011 | 15:20
Campo kako mozes vjerovati nekom ko je 30 godina nosio petokraku? A uz to bio nevjernik. Moj tata je vazda govorio ebo ti prilivode. Mislim na komuniste koji sad ne izlaze iz crkve. A sto se tudjmana tice, imas li mi nesto reci za ovu novu aferu oko Vukovara? Kazate on najzasluzniji za nezavisnost. Ljudi ne shvacate da je bilo ko na njegovom mjestu bio hrvatska bi bila nezavisna? Sto zbog unutrasnje situacije u Yu a sto zbog vanjskih faktora.
08.12.2011 | 15:29
Amen.
  • campo
  • Posjetitelj
08.12.2011 | 15:30
scarface tu možeš sve saznati od vukovara do svega....to je potpuna istina o domovinskom ratu i stranim "faktorima" pa ako imaš želju saznat što se zbivalo uzmi čips i pivo pa slušaj. to ti je to i molim te ne zamaraj više i sam ne znaš što bi htio i što ti je draže tito bosna nizozemska tolerancija komunizam tvoj tata pasoš putovnica vukovar juga ,..ima toga u tebe koliko oćeš
..afera ..pa upravo ti čovjek hoće objasnit što se zbivalo od vukovara preko bosne i svega. aj ćao pozdravi tamo naše ako ih ima
08.12.2011 | 17:08
Abrakadabra neko je reko
Udavi dabra, majko reko
On je kriv što u tebe drugi pišaju.
Abrakadabra 3 - 4 sad,
Prljava bagra zaseda kad
Gladni treba da se stišaju

Šta nije u redu sa ovim svetom
Ne živimo više u 20tom
Veku ratova bruke i stradanja
Gde su ljubav ponos i nadanja!?
Šta me gledaš ko debil?
Šta nije jasno?
Treba jebati vam mater i to opasno
Da se istera jednom u kraj
Dali ste pakao a obećali raj
Koji kupleraj!!

Abrakadabra, neko je reko
U retrovizoru smo predaleko
Spori, sitni i nebitni
Abrakadabra 3 - 4 sad
Tvoj život liči na slobodan pad
Padni, ko kusur se rasitni

Šta nije u redu sa ovim svetom
Ne živimo više u 20tom
Veku ratova bruke i stradanja
Gde su ljubav ponos i nadanja!?
Koji kupleraj!!
Kurve i đubrad
Da osmisle mi život pritiskaju dugmad
30 protiv i uzdržanih 100
I bik koji sedi mudar kao vo...
08.12.2011 | 19:11
The future teaches you to be alone
The present to be afraid and cold
So if I can shoot rabbits
Then I can shoot fascists

Bullets for your brain today
But we'll forget it all again
Monuments put from pen to paper
Turns me into a gutless wonder

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Will be next
Will be next
Will be next

Gravity keeps my head down
Or is it maybe shame
At being so young and being so vain

Holes in your head today
But I'm a pacifist
I've walked La Ramblas
But not with real intent

And if you tolerate this
And if you tolerate this
Will be next
Will be next
Will be next
Will be next

And on the street tonight an old man plays
With newspaper cuttings of his glory days

And if you tolerate this
And if you tolerate this
Will be next
Will be next
Will be next
08.12.2011 | 19:27
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 30 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BoroZvijer, drlovric, m@xym, Riba, rusty, Anonimci (967)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO