20.12.2011 | 02:40
Ma super onda, hvala lijepa. To bi onda bilo to. 64 gb mi je nekako malo, ali 120 gb bih uzeo. Nesto sam nacuo da to Nome sam napravit, nego da moram slati u ovlasteni servis, jeli tako? Molim, prosvijetlite me, i koliko bi takav poduhvat uopce kostao?!
Ma, na onom ex mb nisam imao osvjetljenu tipkovnicu i to mi je bio jedini neki minus, a ovaj air je odlican, vidi se po svemu da nije isfuran, samo sam primjeto jednu, ako je mogu nazvati sitnicom. Tocnije, na displayu mi je u lijevom donjem dijelu, kada je dock razvucen do kraja, pa tocno ispod ikone od launchpada skrivena jedna bijela tocka, kao da je na tom mjestu staklo osteceno, ne izgrebano, jer vidi se da nije, nego imam osjecaj, kao da je na tom mjestu kao prozirno. Nije bad pixel, oni drugacije izgledaju. ali neznam sta je to. Najvise je vidljiv na bijeloj podlozi, kada recimo safari dignem u full screen.Stvarno neznam sta je to.
Jeli mozda pocetak kraja LED osvjetljenja, ili je mozda do stakla??? Jeli netko imao priliku susresti se sa ovim? Znam da je sitnica, ali bode me kad god pogledam.