screenshot
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

screenshot

03.01.2012 | 18:07
imam snipping tools za windoze i sve to lijepo radi.međutim ne mogu (neznam),pronaći način kako da otvoreni prozor "zamrznem", jer kad ga otvorim i kliknem na ikonicu snipping tool taj isti prozor nestane.

Npr.,vlc..pokrenem film..s mišem kliknem na slika,zatim trag podnaslova i naposljetku otvori datoteku.

e,taj prozor trebam u screenu..do sada sam instalirao 10-tak programa ali đabe.eto..ostalo je u redu osim što mi tipka PrntScr na lapu ne radi, pa ni u kombinacijama..shift,ctrl,alt,fn,insert....vrag bi ga znao što je.
03.01.2012 | 18:34
Jel ti je to Apple ili PC Hakintosh ?
03.01.2012 | 18:39
jzelko kaže:
Jel ti je to Apple ili PC Hakintosh ?

a,pc hakintosh...
03.01.2012 | 18:46
Ispada da na zajebavaš, ako ne kažeš o kojem se hardweru radi. Već smo ti rekli da nije isto ponašanje OS Xa na Apple hardweru i na PCu.
Imaš na MacKorisnik forumu Hackintosh podforum jer se tamo o njemu i radi. Ajd probaj to memorirat !
03.01.2012 | 18:53
jzelko kaže:
Ispada da na zajebavaš, ako ne kažeš o kojem se hardweru radi. Već smo ti rekli da nije isto ponašanje OS Xa na Apple hardweru i na PCu.
Imaš na MacKorisnik forumu Hackintosh podforum jer se tamo o njemu i radi. Ajd probaj to memorirat !

a tako,krivo sam skopčao..win 7,dellov lap,inspiron N 5010.
03.01.2012 | 20:54
A možeš li nam objasniti zašto na webu za Apple entuzijaste, na forumu Mac Grafika, tražiš savjet za screenshot za windows 7?
04.01.2012 | 00:39
smayoo kaže:
A možeš li nam objasniti zašto na webu za Apple entuzijaste, na forumu Mac Grafika, tražiš savjet za screenshot za windows 7?

Objasnit ću ti.Ovako,ponajprije imam iPhone koji se sinkronizira kroz iTunes.Tako postoji iTunes verzija za win.Dakako da ovo nije jedini forum koji se bavi iTunesom i iPhonom ali sam tako odlučio na tvoje nezadovoljstvo.To što zatražim pomoć za win.znajući da se ovdje preferira apple smatram da ne nanosi nikakvu štetu,dapače ima ljudi koji imaju i win.Tko kaže da nemam apple (možda je stara neispravna kanta koja čeka popravak),možda sam u kupovini applevog operativnog sustava OS X Lion 10.7 Hackintos PC..itd.postoji još podosta opravdanih razloga zašto sam ovdje.

Kad smo kod toga moram primjetiti i osvrnuti se na tvoju opasku i zaključiti da tvoje pitanje nema nikakve veze sa stvarnim stanjem stvari,već tvoju neprestanu nasrtljivost,potrebu da kroz tu svoju boju i ton s kojom se obračaš (koji su ukusa koliko i stolna salveta),način na koji komuniciraš,suvislost kojom težiš i svisoka nadograđuješ tu svoju taštinu (na to mjesto stavi jastuk da te sada manje tišti),doslovno čovjeka vrijeđa,omalovažava i ubija sve ono što iole u njemu vrijedi, treba vratiti na ono mjesto od kuda nikad nije smijelo ni izaći,a to je močvarno područje tvoga uma.

Pitam se smijem li ti zamjeriti?! Možda si počasni član mense koji je zagušio društvo koje mu ipak plača doživotnu rentu od 400 kn (time ćeš sigurno moći platiti struju),lumen koji je otkrio rog za svijeću,nesuđeni trećerazredni novinar koji hrani sitne duše,pisac koji korača s pamfletima za mir i poziva na rat,banderovština u raljama života...u meni se budi kognitivna empatija,ona priprosta,ljudska od krvi i mesa koja se pita kako pomoći.Pa,za početak nebi bilo na odmet da pročitaš Matu Lovraka-Vlak u snijegu.

Da, tvojoj bezobraštini,sarkazmu kao i drskosti ne nazire se kraj.Zaslužuješ moralnu pljusku.Stoga ti moram reći-No Pasaran,dragi moj..No Pasaran.
Stoga ću te ubuduće zamoliti da se suzdržiš svojih beskorisnih komentara i da se isto tako prestaneš hraniti na meni.
04.01.2012 | 01:42
Ja se pitam istu stvar kao i smayoo Nema to veze s nastupom, vec sa zdravom logikom. Ja sam npr. skoro cijeli zivot proveo na Windowsima i nemam pojma o cemu ti pricas ili pitas. Sto zbog totalno nepismenog posta, sto zbog presturog opisa, katastrofa naslova, pa do potpuno promasenog podforuma pa cak i foruma
04.01.2012 | 01:58
@davor1973 i prije nego SuperUnknowna popljuješ, klikom na forum se vidi podjela na "Općenito", "Mac" i "Apple je, Mac nije". Grafika je pod "Mac"-om, tako da je ovdje odabran post stvarno promašen podforum, a Smayoo je posve u pravu.

Ajde de da je završilo pod Općenito->Razno, onda bi bila druga priča ..

BTW da budem offtopic, na mom Dellu Latitude E6320 printscreen na Win7 radi bez greške.

-- poslano sa mog MBP-a
04.01.2012 | 02:10
^SuperUnknown^ kaže:
Ja se pitam istu stvar kao i smayoo Nema to veze s nastupom, vec sa zdravom logikom. Ja sam npr. skoro cijeli zivot proveo na Windowsima i nemam pojma o cemu ti pricas ili pitas. Sto zbog totalno nepismenog posta, sto zbog presturog opisa, katastrofa naslova, pa do potpuno promasenog podforuma pa cak i foruma

A jeli..da mi je samo znati koje si ti pismo učio?
04.01.2012 | 02:14
davor1973 kaže:

Ono u kojem se "jeli" pise odvojeno
04.01.2012 | 02:19
stajpZg kaže:
@davor1973 i prije nego SuperUnknowna popljuješ, klikom na forum se vidi podjela na "Općenito", "Mac" i "Apple je, Mac nije". Grafika je pod "Mac"-om, tako da je ovdje odabran post stvarno promašen podforum, a Smayoo je posve u pravu.

Ajde de da je završilo pod Općenito->Razno, onda bi bila druga priča ..

BTW da budem offtopic, na mom Dellu Latitude E6320 printscreen na Win7 radi bez greške.

-- poslano sa mog MBP-a

..a zašto ga ne premjestite?..još razmišljam gdje da ga objavim, a da ne zabrljam.osim toga prvi put čujem za opciju općenito-razno..i da to podrazumjeva "provlačenje" pitanja o 7-ci..zar sam se ja rodio kao sveznadar pa sve moram znati.ja ništa ne smijem zabrljati,a da me se ne stavlja na pasija kola.
Što se tiče napisanog ostajem pri svome.
04.01.2012 | 02:28
^SuperUnknown^ kaže:
davor1973 kaže:

Ono u kojem se "jeli" pise odvojeno

biser..prvo moraš naučiti smisao,zatim izgovor, a tek na kraju pismo.
04.01.2012 | 09:37
ok da se mi vratimo ovo temi i malo stanemo sa flameanjem. Kao prvo ne podnosim ga a kao drugo, ne mora se svatko svakome svidjeti po svom pisanju, ponašanju itd...

Dakle screen capture sa snipping toolom je meni fora alat koji je built in i znam koji problem imaš, a to je slikanje contextual menija. Pošto ti prnt scr tipka ne radi ostaje ti onda opcija eventualno nekog drugog alata u kojem možeš postaviti shortcut i onda na taj način uloviti ono što ti treba i eventualno kasnije cropati ili na neki drugi način editirati.

recimo ovaj FSCapture
04.01.2012 | 12:44
@ rusty,tu se ne bih se složio s tobom. Možda si flegma tip, ali kako bi izgledao forum da se svi koji imaju iPhone ili iPad počnu javljati sa sličnim problemima na Windowsima, Linuxima itd. Samo zato što imaju nešto sa jabukom ili kakav hakintoš. Takav čušpajz ne bih volio na Jabučnjaku, nikako !
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 40 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Air, cariblanco, Gjuroo, Riba, rusty, Anonimci (916)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO