04.01.2012 | 00:39
smayoo kaže:
A možeš li nam objasniti zašto na webu za Apple entuzijaste, na forumu Mac Grafika, tražiš savjet za screenshot za windows 7?
Objasnit ću ti.Ovako,ponajprije imam iPhone koji se sinkronizira kroz iTunes.Tako postoji iTunes verzija za win.Dakako da ovo nije jedini forum koji se bavi iTunesom i iPhonom ali sam tako odlučio na tvoje nezadovoljstvo.To što zatražim pomoć za win.znajući da se ovdje preferira apple smatram da ne nanosi nikakvu štetu,dapače ima ljudi koji imaju i win.Tko kaže da nemam apple (možda je stara neispravna kanta koja čeka popravak),možda sam u kupovini applevog operativnog sustava OS X Lion 10.7 Hackintos PC..itd.postoji još podosta opravdanih razloga zašto sam ovdje.
Kad smo kod toga moram primjetiti i osvrnuti se na tvoju opasku i zaključiti da tvoje pitanje nema nikakve veze sa stvarnim stanjem stvari,već tvoju neprestanu nasrtljivost,potrebu da kroz tu svoju boju i ton s kojom se obračaš (koji su ukusa koliko i stolna salveta),način na koji komuniciraš,suvislost kojom težiš i svisoka nadograđuješ tu svoju taštinu (na to mjesto stavi jastuk da te sada manje tišti),doslovno čovjeka vrijeđa,omalovažava i ubija sve ono što iole u njemu vrijedi, treba vratiti na ono mjesto od kuda nikad nije smijelo ni izaći,a to je močvarno područje tvoga uma.
Pitam se smijem li ti zamjeriti?! Možda si počasni član mense koji je zagušio društvo koje mu ipak plača doživotnu rentu od 400 kn (time ćeš sigurno moći platiti struju),lumen koji je otkrio rog za svijeću,nesuđeni trećerazredni novinar koji hrani sitne duše,pisac koji korača s pamfletima za mir i poziva na rat,banderovština u raljama života...u meni se budi kognitivna empatija,ona priprosta,ljudska od krvi i mesa koja se pita kako pomoći.Pa,za početak nebi bilo na odmet da pročitaš Matu Lovraka-Vlak u snijegu.
Da, tvojoj bezobraštini,sarkazmu kao i drskosti ne nazire se kraj.Zaslužuješ moralnu pljusku.Stoga ti moram reći-No Pasaran,dragi moj..No Pasaran.
Stoga ću te ubuduće zamoliti da se suzdržiš svojih beskorisnih komentara i da se isto tako prestaneš hraniti na meni.