Moj novi website
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Moj novi website

29.02.2012 | 16:48
NITROS kaže:
Što se tiče učitavanja, evo stvarno neznam, ali ja s 4 mbita sam imao ulazak na web u 10 sekundi. Ako se brzo listaju fotografije, da onda treba malo pričekati, ali ako se gledaju fotografije kako sam zamislio (4 sekunde svaka) onda je dosta vremena da se sve izloada.

Gle, web će ti većinom gledati klijenti, a ne kolege fotografi, kritičati i rodbina. Prosječni klijent ti sigurno neće potrošiti 4 sec na jednu fotku. On će prelistavati galeriju i tek tu i tamo će eventualno zastati kod koje fotke. Mislim da ti web mora biti prilagođen brzom pregledavanju, a ako će netko htjeti provesti cijelo popodne diveći se jednoj fotografiji, to uvijek može
29.02.2012 | 17:52
NITROS kaže:

Drago mi je da si upamtio fotografiju

Pa kad sam naletio na nju, imao sam je jedno vrijeme kao wallpaper,... zato sam i napisao da je šteta što nije bila veće rezolucije

Stari Savski most za vrijeme prošlogodišnjih poplava,... pretpostavljam.
01.03.2012 | 01:03
Evo pogledaj kako smo mi složili bez Flasha. A možda vam se svide i slike

www.rawphotographers.com
01.03.2012 | 05:05
Evo nova domena radi

www.domagojborscak.com

iPod/iPhone/iPad web dolazi tijekom sljedećeg tjedna
01.03.2012 | 21:01
daliborz kaže:
Evo pogledaj kako smo mi složili bez Flasha. A možda vam se svide i slike

www.rawphotographers.com

I ovo je također poprilično lijepo, čak mi se malo više sviđa ovaj site. (zbog fullscreen fotografije)
Velike fotografije i navigacija lijevo/desno preko tipkovnice je veliki plus za mene, kod oba sitea.
02.03.2012 | 14:37
Evo danas dobio obavijest da rade na novoj verziji ipad websitea i da izlazi za tjedan-dva, pa ću vas obavijestiti kada će biti online
02.03.2012 | 15:48
Predivan site i fotografije.
06.03.2012 | 10:01
pozdrav

eto i moga novoga weba, radjen je na wordpress predlosku kojega sam izabrao + kompletan izgled, tekstovi, boje, materijali su moje dijelo. informaticar ( ili kako cemo ga nazvati ha ) je naravno sve to upakirao
pa raspalite, ja kao neku manu vidim da je stranica prilicno teska pri ucitavanju ali sumnjam da je to popravljivo

www.neesa-interijeri.com
06.03.2012 | 11:16
ZAAK, ugodan dizajn prilagođen namjeni. Međutim barem u Operi ja ne vidim domaće znakove, a vjerujem da je tako i u ostalim browserima jer ih korišteni google web font nema.
Yslow pokazuje da bi trebalo uključiti gzip kompresiju na javascript i css fileove što bi bilo dobro jer ih ima dosta.
06.03.2012 | 11:33
riba molim te koja je verzija opere jer smo pregledavali na prilicno browswera i nismo primjetili da ne prikazuje hr znakove
06.03.2012 | 11:34
Na Safariju sve uredno prikazuje.
06.03.2012 | 11:55
I kod mene rade i Safari i Firefox. Riba, daj se zbroji !
06.03.2012 | 12:08
U pravu ste, bit će nešto do Opere. Možeš ignorirati tih 1.5% posjetitelja.
06.03.2012 | 12:52
Riba kaže:
U pravu ste, bit će nešto do Opere. Možeš ignorirati tih 1.5% posjetitelja.

Vjerojatno nesto do Opere na OSXu jer mi na Operi WinXPu i Androidu uredno prikazuje.
06.03.2012 | 12:54
Tko zna, može biti nešto kod mene, možda kakav cache problem ili slično.
06.03.2012 | 13:09
Kod mene isto Opera ne prikazuje HR znakove. Meni osobno je to toliko iritantno da takvu stranicu dalje ni ne gledam. Čak mi ne bi ni palo na pamet da probam drugim browserom (jer je ovo prvi put od 1999. kad sam prvi put probao Operu da bi samo ona imala problem s HR fontom).

Problem je to što tekst zbog tih "rupa" postaje nečitak (vizualno se formiraju odvojene "riječi" i onda umjesto da čitanje bude uobičajen poluautomatski proces, moraš se koncentrirati na sam proces čitanja, umjesto na sadržaj).

Site je, inače, dopadljiv. Meni bi bilo lijepo vidjeti koju stvarnu referencu (fotografije, a ne samo renderinge).
06.03.2012 | 23:36
Riba kaže:
Tko zna, može biti nešto kod mene, možda kakav cache problem ili slično.

Ne radi ni kod mene na Operi (OSX).
07.03.2012 | 00:06
Ak' nisu gole babe, nije to onda to. Šala. Izvrsna stranica!
07.03.2012 | 00:17
Onda je neki problem specifičan za OS X verziju Opere. Možda im ne bi bilo loše poslati bug report...
07.03.2012 | 17:54
kako stvari stoje funkcionira na Operi na prozorima ali na OSX-u - frula!
  • campo
  • Posjetitelj
07.03.2012 | 23:53
evo ja sam pronašao nekoliko websites koji odgovaraju po mom sudu "21 stoljeću"
ono što sam gledao je privlačnost funkcionalnost i brzina otvaranja i naravno da nema flash (to je u biti prvi uvjet)
neka se nitko ne ljuti ja cijenim svačiji rad , i sam radim niskobuđetne sitove ali mi je želja raditi ovakve (kad pronađem mušterije koje žele potrošiti malo više od 500 eura)
justBcoz

www.justbcoz.co.za/headspace/
stonelab.osu.edu/
suiepaparude.ro/
www.asvalia.pl/
www.wccnet.edu/
www.chattzoo.org/events/calendar
www.freepeople.com/
www.mattsalik.com/
28.05.2012 | 11:36
Evo ljudovi, malo novih radova iz Dublina

www.domagojborscak.com/#a=0&at=0&...0000&s=1&p=3
03.07.2012 | 18:10
Pozdrav, domagoj, stranica je ufff... loše optimizirana, flash se tako dugo učitava... slike su genijalne možda da ispočetka napraviš stranicu, ali ovaj put da koristiš samo HTML5 CSS3 te javu.. možeš dobiti sve što imaš i sada samo puno brže će ti sve raditi.

* Bezumni link building pokušaj obrisan *
03.07.2012 | 20:27
Buš ti brzo dobil pedalu s foruma, osim ako garažna vrata ne radiš iz karitativnih pobua i djeliš ih okolo siromašnima.
04.07.2012 | 00:25
Mda, kakav ulet. I još s nickom "linkmaster". Ali ajde, čak se potrudio sam napisati poruku a link mu je i tako manje-više beskoristan. Dat ću mu fore tjedan-dva da vidimo misli li se aktivnije uključiti ovdje, a onda brišem taj link.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.07.2012 | 01:15
Riba, mislim da biš trebao link odmah izbrisati. Nije fer prema snažnim računalima kojima je smayoo odmah izbrisao link, a oni barem imaju veze sa temom ovog foruma, dok ova garažna vrata nemaju baš nikakve veze makar se nalazilo i u temi "Razno".
04.07.2012 | 09:59
Ja mislim da je izbacivanje minus karme ipak bila loša ideja
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 17 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, iAnte, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (799)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO