06.03.2012 | 18:49
Riba kaže:
Jedino što sam o tome čitao je bio komentar na jezivi OS i UI koji ga pogoni i zgroženost Sonyjeve najave da isti OS misli koristiti i na svojim telefonima. Po screenshotovima doista se doima jezivo iako to za prijenosnu konzolu i tako nije ključna stvar. Vidim da i dalje vole gurati svoje proprietary formate.
OS nije nikakav problem, to ce sony sa firmwareima srediti. Isto su na ps3 napravili, pa me taj dio ni malo ne brine.
Cijena je 2000kn za wi-fi verziju, a iskreno, kod ovakvog tipa gadgeta, ne znam sta ce bilo kome 3g verzija.
Veliki sam playstation fan, ali Sony je ovog puta pretjerao:
* ukoliko korisnik vec posjeduje neke psp igre, iste mora ponovno kupiti, po cijeni kakva je bila kad je ta igra izasla
* download igre kostaju jednako kao da ih kupujes u ducanu
* nisam dovoljno procitao o ovome, ali Sonya ocito smeta da se igre dijele, pa su i tu uveli zastitu
* presmijesne cijene memorijskih kartica
* u onom hcl tekstu mislim da se moze naci jos 10 ovakvih stavki
Manjak igara nije mana, nece to dugo potrajati. 3ds je ipak dosta losiji stroj od vitae, a Sony je oduvijek imao bolji 3rd party supprt, pa ce tako vjerojatno biti i ovog puta.
Nisam obozavatelj handheld konzola, a posebice ne volim piratstvo. No recimo, u ovom slucaju navijam za pirate. Neka probiju ovaj hardware kao sto su to napravili sa PSP konzolom i ja zadovoljan. Necu ni u tom slucaju uzeti vitau, jer ista meni stvarno ne treba. No samo radi ovog silnog bezobrazluka zelim da Sony kazne.
Navodno ce ps4 i x720 imati slicne, samo unaprjedjene zastite. Dakle, neces moci dijeliti igre sa prijateljima i sl. stvari.
Pa gdje to sve vodi?