Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo

26.03.2012 | 23:11

Nisam nasao slicnu temu a znam da je ovo pravo mjesto jer smo svi u neku ruku Apple freek-ovi. Tako da sam siguran da pored zelje da svi podjelimo svoje znanje i iskustvo ovo moze biti mjesto i za djeljenje naseg odusevljenja i srece kada kupimo neki novi komad HW. Evo ja sam kupio Macbook pro 8.1 i vise sam nego odusevljen. Glupo mi je da nesto pisem o samom laptopu jer je to vec stari model ali mogu samo reci da sam prodao iMac 24" (istina stari model C2D) ali definitivno nisam pozalio. Plan je uzeti neki dobar monitor i tastaturu.Evo slika
IMG_0012.jpg
26.03.2012 | 23:14
Čestitam, unibodyji su za razliku od serije prije stvarno super složeni uređaji!
26.03.2012 | 23:15
Čestitam! Baš ti je sexy!
26.03.2012 | 23:24
Neka te dugo služi!
26.03.2012 | 23:43
hebena masina!
cestitke i nek te dobro sluzi!
26.03.2012 | 23:44
Čestitke i od mene,... lijepo je kad je čovjek sretan pa to može podijeliti s drugima, a ti vjerojatno jesi jer po slici MBP izgleda vrlo uščuvano,... a i onim ćoškom od Atlante si me malo podsjetio na nešto što sam nekad davno imao doma
27.03.2012 | 01:29
Jesam li to čuo "WOW!"?
27.03.2012 | 07:04
Super je laptop, ali ja sam vise uzdahnuo za ovako cistim i urednim stolom

Kod mene je ovakvo stanje samo prvih 10 minuta, kad tek kupim stol
27.03.2012 | 09:01
Dobar komad.

Da li je 2,3GHz i5 ili 2,4GHz i5?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
27.03.2012 | 09:30
Premda je stariji model, snage u njega ima kao u mladića! Čestitam na prinovi i uživaj! Da li je 2.3GHz Core i5 ili je 2.7GHz Core i7?
27.03.2012 | 12:20
Hvala svima na cestitkama i dobrim zeljama.Macbook je 2.3GHz i5,4GB rama tj onaj osnovni model.Sto se tice stola,morao sam pospremiti ipak sam slikao
27.03.2012 | 12:36
Jos dva monitora 22"-24" sa strana i imas pravi setup za bilo koje aktivnosti (pocevsi od ozbiljnog rada do preseravanja)

I naravno, odrzavaj stol cistim

Koliko si platio MBP, ako nije tajna?
27.03.2012 | 12:44
U planu je monitor 24" a kasnije cemo vidjeti
Sto se tice cijene bilo je neko prebijanje,ali kada se sve sracuna oko 750 eura.Jos uvijek je pod garancijom.
27.03.2012 | 19:38
Cestitam, u mene zena ima isti i do sad nema zamjerki.
11.04.2012 | 16:13
Malo mi je neprijatno da se samo ja hvalim ali moram

Danas Legao AOC i2535Ph, nije 24" vec 23" ali je IPS,LED.Jos samo da nabavim tastaturu i imam pravu radnu stanicu.

Slike su sa neta,nisam stigao prebaciti

aoci2353_small2.jpg
Prilozi:
11.04.2012 | 16:14
druga

aoci2353_small4.jpg
11.04.2012 | 16:18
evo treca cim sam raspakovao monitor(autenticna)

photo-8aaa26e7bf4db1e02a2ec53298bdc666.JPG
11.04.2012 | 18:13
Neka ti je sa srećom!
11.04.2012 | 18:59
Čestitam...reci koliko se osjeti razlika u snazi procesora naspram C2D?
11.04.2012 | 20:23
Konačno monitor dizajna koji ide uz Mac! Izgleda odlično! Rade li ga možda i u nekim većim dimenzijama? Koja je cijena za ovaj 23" - onih 750 eura što si spomenuo gore?
11.04.2012 | 21:02
I ja sam se odusevio dizajnom i debljinom monitora,matrica je super,osvjetljenje,odziv... sve je odlicno u ovom cjenovnom rangu.Do sada mi smeta jedino sto ne mogu da napravim u mirror modu da mi je npr ful prikaz na oba monitora valjda je do displaya na MBP. Kad postavim na 1080p na monitor onda na MBP se slika nekako suzi,a kada ostavim na defoult postavkama onda mi je na monitoru 4:3 prikaz i cim zaklopim MBP odmah se digne HD na monitoru.Valjda sam uspio objasniti.

@dpasaric na zalost nema ovog modela veceg od 23" a cijena je 200 eura i da napomenem da je garancija 3 godine.Samo macbook me je dosao oko 750 eura i jos 200 za monitor.

@BigMac

Vjeruj i nije neka ogromna razlika ili se bar meni ne cini,jedino je malo brzi ali to prepisujem RAM jer sam na iMac-u imao 3GB ddr2 a na MBP 4GB ddr3.

I naravno hvala svima na lijepim rijecima
11.04.2012 | 21:11
dpasaric kaže:
Koja je cijena za ovaj 23" - onih 750 eura što si spomenuo gore?

Za 750 € dobijes mrcinu od monitora, a ne 16:9 AOC
11.04.2012 | 21:18
Mislim da nisi shvatio pitanje Mislio je sve u kompletu MBP i Monitor.
11.04.2012 | 21:22
Mislim da nisam Iz ovog sto sam kvotao je savrseno jasno na sto je mislio. Bar meni
11.04.2012 | 21:43
Da, mislio sam samo na monitor! Meni koji sam Cinemu po izlasku platio 32,000 kn ovo se sada čini kao sitnica! E to su bila zlatna vremena kada je bilo para, sada bih za taj novac kupio dobar polovan auto...

Dakle 23" samo 200 eura?!?! Nevjerojatno!
11.04.2012 | 21:47
do mene je,da dobar je za te novce tj ja sam zadovoljan
11.04.2012 | 21:51
Dobrano su pale cijene monitora Makar, ja osobno, nikad pa ni u najvecem ludilu ne bih uzeo 16:9, ali sto ljudi sto cudi
11.04.2012 | 22:39
27" IPS klasa monitora još uvjek drži cijenu, 4500 do 5000 kn. Nikak da i to padne malo.
Al ovo je pravo čudo kolko ima jeftinih IPS monitora.
12.04.2012 | 01:02
27" je relativno nova klasa pa jos drzi cijenu, ali recimo 24" 16:10 monitori su dosta pojeftinili, zapravo postali toliko pristupacni da je grehota uzimat TN 2x24" je po meni uvijek bolje nego 1x27" koji su uglavnom ili iskljucivo 16:9
12.04.2012 | 02:32
evo cisto hint ako nekome bude trebalo
dell 24" (1920x1200) 16:10 IPS, LED, pivot, bla bla bla... 1900 kn.

ja sam napravio gresku, i rade ustede od par stotina kn uzeo 23" 16:9
inace monitor je super, robustan, stalak kvalitetan, slika, boje... preporuka.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 15 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Gjuroo, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (815)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO