13.04.2012 | 22:02
A jbg, ak se prestanemo i šaliti što nam je onda ostalo u ova recesijska vremena
Auuuu,... 200+ mailova dnevno, a ja sam piz**** na poslu kad bih ih dobivao više od 50 dnevno.
Inače ja na poslu koristim Outlook, ali ga ne gledam i provjeravam svakih par minuta,... pa pojavi se ikona obavijesti o pristiglom malu u trayu pored sata
,... od doma ih provjeravam putem web sučelja jer drugačije nemrem pristupiti Exchange serveru na poslu pa je to onda malo muka i u tome slučaju bih i ja vjerojatno poželio još jedan monitor samo za mail, ali se trudim sve manje i manje u zadnje vrijeme posla nositi doma, pa su mi provjere maila u ritmu od 1 do 2 sata,...
Što se tiče onih dodatnih 120 pixsela,... ima koristi od njih, a prvo što mi je sad palo na pamet je da kad tu i tamo pogledam nekakvu seriju u 720 ili 1080p s prijevodom onda na 16:10 titl ide na taj višak pixsela, u protivnom mi na 16:9 titl ide preko slike po čemu je meni osobno 16:10 pogodniji za gledanje videa iako se industrija zaklinje da je bolji format 16:9 jer nema crnih crta (viška piksela),...