Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo

17.04.2012 | 09:26
Evo da se i ja malo pohvalim.... stigao iCarbon skin za MBA u pozadini nije cijeli setup, Apple cinema 23" je spakirana radi selidbe

IMG_0200-ce0de6dcd7d5c212bfe1d6805dbb7391.jpg
17.04.2012 | 10:15
Odlična fotografija.
17.04.2012 | 11:44
To je folija, ili pravi, echte karbon?
17.04.2012 | 11:51
iskreno nemam pojma

www.icarbons.com/
17.04.2012 | 11:59
Odlicno izgeda,cijeli setup je mrak
17.04.2012 | 13:11
evo još jedna....

IMG_0203.jpg
17.04.2012 | 13:37
Tek sada sam vidio koliko si platio,ja sam kupovao za iPhone neke njemacke i kineske razlika u cijeni je bila ogromna a kvalitet skoro isti.Kakva je ova tvoja,ostaje li ljepilo po laptopu,puca li?
17.04.2012 | 13:41
Ne ostaje apsolutno ništa, a o pucanju ni govora.... A koliko koštaju te njemačko kineske?
17.04.2012 | 13:47
Kineske za macbook pro 13" oko 13$ a njemacke oko 16 eura. Stim da su meni ove kineske bolje za iPhone 4$ i 7eura
17.04.2012 | 13:50
imas li kakav link?
17.04.2012 | 14:02
za kineske : www.ebay.com/sch/i.html?rt=nc&LH_BIN...86.c0.m301&gbr=1

njemacke mi lik salje preko firme tako da nema site.
17.04.2012 | 14:04
Mada siguran sam da je ova tvoja dosta bolja
17.04.2012 | 16:59
saint kaže:
Mada siguran sam da je ova tvoja dosta bolja

THX idem malo pronjuškat, iako sam jako zadovoljan sa ovom koju sam kupio...
17.04.2012 | 18:55
Eto Smayoo je sve objasnio.

radim u stvarno velikoj internacionalnoj tvrtki, kroz koju cirkulira ogroman broj radnika, vendora, suradnika...

Svako svakog stavlja u CC, kada recimo jedan email saljem obicno je to 30-40 primalaca, plus razne distro liste i tome slicno...

Primam JAAAAAAAAAAAAKO puno emailova. Iznenadili bi se koliko puno. Jedan monitor (obicno onaj ravno ispred mene) jednostavno mora biti za Outlook.

Iznenadio sam se kako Exchange super odradjuje taj mailing posao.

U svakom slucaju, hvala svima na savjetu. Zanimljivi su uredjaji...

smayoo kaže:

OK, aj sad šalu na stranu - ali to sve stvarno ovisi o tome što netko radi i na koji način to radi. Ja ne koristim Outlook, nego Mail + iCal (kojeg punim kroz Mail). I ne prođe dan bez barem 200 mailova, a bilo ih je s 1000. Tako da, da ja imam 3 monitora, i meni bi jedan bio trajno dodijeljen Mailu. Jer u uobičajenih 10-12 radnih sati najmanje svakih 6-7 minuta pogledam u Mail. A u nekim periodima i 2-3 puta češće.

Ali mi, s druge strane 100 pixela više na dnu monitora baš ništa ne znači.
17.04.2012 | 19:17
Bez ljutnje, ali ne primaš ti puno mailova nego puno spama

Exchange radi super, ali zbog Microsoftove politike prodaje proizvoda svako malo mijenjaju nekakve certifikate ili što već pa su korisnici jednostavno prisiljeni nadograđivati office pakete na zadnje verzije inače sinkorinizacija između Exchange servera i Outlooka baš i ne radi tako dobro,... no to je za neku drugu priču,...
18.04.2012 | 06:41
Bertone,

svaki email u kojem se nalazis u CC moras otvoriti i pogledati, makar te se i ne ticalo direktno, moras vidjeti da ti se netko nije obratio i nesto trazio od tebe. To Company rule svake velike tvrtke!

Mailovi obicno izgledaju ovako:

ALCON,

do something today

//

John,

have you finished something?

//

Mujo i Suljo

do nothing as usual

Have a nice day!

To je regularna poslovna korespodencija, i ne znam stvarno po kojem kriteriju ti to svrstavas u SPAM

Pa neprimam reklame za Viagru i povecanje penisa
18.04.2012 | 08:05
Te reklame su mi najbolje, a i one o Isusu nisu loše. LOL
18.04.2012 | 08:50
@drlovric

Fala bogu što radim u Hrvatskoj, u maloj firmi od 15-16 000 zaposlenih i što nisam obvezan pogledati baš svaki mail nego samo onih 20-ak s liste pošiljatelja koji su mi u mapi prioriteta,...

... i super je što me niko ne pita jesam li što završio danas, čak mi ni neposredno nadređeni ne vise za vratom jesam li poštovao rokove koje su zadali,... jednostavno znaju da jesam,...

A ni ja ne pušem za vratom 60-ak ljudi koji su meni podređeni jer znam koliki su njihovi radni kapaciteti, koliko sam im posla dao, koliko im treba da to obave,... od koga mogu očekivati izmotavanje,...

I nek mi neko kaže da mladi i pametni trebaju ići raditi van jer je tamo bolje, jest vraga,... možda je manje kunica, ali nema John-a koji tri puta dnevno zaspama 100 podređenih s mailom: "Have you finished today" i onda dobije natrag 300 mail-ova s odgovorom: "Not yet, something little or Yes, I'm finished",... wtf, pa neko je u tvojoj firmi plaćen samo da šalje i čita mail-ove cijeli radni dan
19.04.2012 | 05:14
Bertone:

Bas ti zavidim Iako me tih 15-16K oborilo s nogu. OK, impozantna je cifra za HR uvjete. Respect!

Lijepo je imati pouzdani downline u poslovanju...

Kada Indijac ili Kenijac ili Afganistanac dobije email (ne daj Boze telefonom ga zvati), i kada mu se kaze da skine prednji lijevi tocak na dzipu (jer nesto lupa), a on zamijeni zadnja desna vrata (i to na pogresnom vozilu, slicna vrata, ne mogu se bas lijepo zatvoriti ), onda se jaaaaaaaako puno ljudi ukljuci u korespondenciju i pita se tko tu nije normalan

Svaki dan je neki cirkus s njima. A mi vodimo racuna o par tisuca vozila i strojeva. I ti bi na mom mjestu citao mailove, vjeruj mi

Eto neki dan dosao nov Vibratory Roller (po naski, valjak za beton), sa praznim akumulatorom. Strucnjaci isli da ga upale na kabele i zapalili ga. Doslovce izgorio.

Ode 300K zelembaca poreznih obveznika. Odgovor je bio u smislu "pa sta ima veze gdje ide plava, a gdje crvena boja"

Ni trunke kajanja, srama, odgovornosti...

A takvih "strucnjaka" su primili na destine tisuca. Barem nije dosadno s njima

I sta ti mislis, da li njima trebas slati mailovi kao sto sam ti gore naveo?

Ali ovo je vec debeli OT i nema zive veze sa Apple, niti sa mojim pitanjem...
19.04.2012 | 08:13
Daj još malo štikleca, ovo mi je dosta zabavno. Uvijek sam se divio ljudskoj gluposti (koja je beskonačna).
A je li taj debil (koji je probao napuniti akumulator) zna uzeto nobce i potrošiti?
23.04.2012 | 13:08
hajde da se i ja pohvalim i izrazim svoje zadovoljstvo.Danas sam dobio novi iMac u zamjenu za onaj koji je skoro godinu star,ali imao problem sa budjenjem iz sleepa. Jos k tome dobijem i 50€ itunes karticu. Usluga im je super.prezadovoljan sam. I to sve u novom Apple Storeu. slika je malo tamna ali sta da radim.ovdje je danas pravo oblacno.
Prilozi:
23.04.2012 | 13:10
Evo ga novi
foto-b6b4827b697a360efe49fb8407c15852.JPG
23.04.2012 | 14:13
Neka ti je sa srećom!
23.04.2012 | 16:30
Da te sluzi kako treba i samo bolji da uzmes iMac je iMac
23.04.2012 | 17:59
hvala. evo do sada nije imao problema sa sleepom.ali stvarno je usluga u apple store za 10. prije kad sam kupovao u ovlastenoj prodavnici, nikad mi nisu dali poklon ,iako sam tamo pazario oko 4000€. a sam uvijek pitao jer je to ovdje obicaj . a ovi sami nude. cudno ali istinito.
23.04.2012 | 23:42
gz
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 52 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO