Operateri
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Operateri

02.04.2012 | 12:24
Pozdrav svima.

Neznam koliko Vas ima na jabučnjaku koji imate potpisane ugovore sa mobilnim operaterima. Ja sam jedan takav sklopio sa VIP-om. Naime zadovoljan sam uslugom s tehničke strane i sve je ispoštovano, ali jedna me činjenica bode u oko koja ima veze s politikom poslovanja pogotovo prema postojećim korisnicima. Zapravo osjećam se kao da mi je netko zakeljio takvu šamarčinu od koje ću se teško oporavit.

Postavljam pitanje Vama (sebi sam si postavio X puta), kako je moguće da VIP dopusti da jedan Tomato(za koji oni tvrde da nije "njihov"....moš mislit) pusti brutalnu tarifu koja je na fakin bonove, koja moju postpaid tarifu bez limita 200 doslovno pojede po svim aspektima. Mislim sve to štima da je to učinila konkurencija, ali da tako nešto izleti iz vlastite kuće...neznam osjećam koda me neko guzi svaki put kad se toga sjetim ili kad mi dođe račun na naplatu.
Zvao sam VIP i oni tvrde da s time nemaju ništa, da je Tomato druga tvrtka i da oni "samo" koriste njihovu infrastrukturu. Ako se složim s time da budem totalni naivac, onda im postavim pitanje kako to da ste dopustili "tzv. konkurenciji" da koristi vašu infrastrukturu i da izbacuju paket koji korisnike Bez limita tarife ili bilo koje druge tarife u VIP-u baca u očaj, kao da ste svim svojim korisnicima zaljepili šamaračinu. Odgovor je bio da će mi se javiti netko iz odjela za praćenje konkurencije .....moš mislit.

Naime ova tema je nastala iz razloga što sam htio prenjeti svoje nezadovoljstvo zbog načina rada VIP-a i odnosa prema svojim korisnicima koji je po mom mišljenju vrlo poljuljan ovom brutalnom tarifom, tj. politikom koju provode. Neznam koja je to luda politika u VIP-u, iskreno mislim da ću VIP pri isteku ugovora zaobići u širokom krugu.Usput rečeno, ostalo mi je još 19 mjeseci(stoga je efekt šoka još izraženiji).

Mene samo na kraju ovog očajnog osvrta zanima vaše mišljenje, pogotovo ako ste ugovorno vezani sa VIP-om. Smatram da su mnogi pretplatnici izigrani, a oni iz VIP-a mi tvrde da sam prvi koji je dosada izrazio takvu vrstu nezadovoljstva, čime mi žele dokazati da sam još i naivac kad misle da ću to popušiti.

Prestrašno!
02.04.2012 | 12:41
Apsostrumfno si u pravu...
Politika vip-a je puno bolja prema novim korisnicima, nego prema starim.
ALI...
Treba zvati, buniti se, prijetiti odlaskom na drugu mrezu i slicno...meni uvijek upali

To su ipk preveliki novci da bi sutili i patili...
02.04.2012 | 12:41
a nista prelazim na BRUTALNu TARIFU nema sta razmisljat ovo je ponuda koja se neodbija
02.04.2012 | 12:54
sad sam zvao u TOMATO da se raspitam dali mogu ovaj jedan broj koji imam na VIP-u na bonove prebacit u tomato a oni NARAVNO mozete odmah i to u VIP centru i odma mozete napravit pristupnicu i ukljucenje BRUTAL tarife i to je to tako da odoh sto prije tam pa da vidimo
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.04.2012 | 13:43
Ja sam nekada bio pretplatnik u VIPu, ali sam ih napustio zbog određenih negativnosti i neuljudnog ponašanja u njihovom centru. Drugi razlog je naravno bio iPhone koji je u početku imao samo T-Mobile.

Nije naravno ni T-Mobile samo med i mlijeko, ali više puta su mi zamijenili SIM karticu bez naknade, a u VIPu su mi htjeli naplatiti 50kn, a i dao sam bio molbu za promjenu tarife sa i300 na EXTRA Total L (250kn) pa su mi i to prihvatili iako sam išao na nižu pretplatu To sa tarifom sam svojevremeno probao i u VIPu pa su me ružno gledali i naravno decidirano odbili bez mogućnosti žaljenja.

Kada sam tražio mogućnost interneta bez pretplate (USB stick sa karticom za laptop) VIPova pounda je bila nejasna i sva nekako zakukuljena nekakvim "jeste pretplatnik/niste pretplatnik", dok sam u T-Mobileu bio pronašao Web'n Walk I-Promo bez pretplate i bez bonova.

Dakle, ako koristim, platim, a ako ne koristim, za taj mjesec samo platim 10kn radijske frekvencije. Kartica nikada ne prestaje raditi čak i ako ju ne koristim 10 mjeseci. Cijena je bila i još je 0,25kn po 1Mb i bez ograničenja prometa. Nema bonova koje treba obnoviti svakih x mjeseci, osim eto tih 10 kn mjesečno.

Prednost jest da ju koristim kako i kada mi zatreba i nema obnove bonova i ako mi duže ne treba mogu jednostavno zaboraviti na nju. U međuvremenu su mi ju besplatno zamijenili za microSIM i sad ju koristim na iPadu.

U VIPu su tada imali nešto što ni meni nikako nije bilo jasno kako funcionira, ali čini se neki prepaid sistem sa obavezom nadoplaćivanja bonova, a ako ne doplatiš onda kartica prestane raditi nakon, ne znam 6 mjeseci. Ma čak i da su imali nešto slično, avaj kad se iz ponude nije moglo jasno dokučiti. Mora da im je neki pravnik pisao tekst
02.04.2012 | 14:48
@ autoru teme;

Da, djelomično si u pravu, ALI zaboravljaš nekoliko bitnih STVARI:

1) Kažeš da imaš tarifu "bez limita 200", ugovor na 24 mjeseca. Da li je 24 mjesecs bio uvjet jer si dobio neki mobitel?
2) Pogledaj malo bonbon i T-Šrot. Ista stvar je i s njima. Tako i oni zacjene svoje tarife, a bonbon daje da si sam složiš kako ti najbolje odgovara.

Sve je to isto sr_nje. Ali ne možemo se žaliti kada "konkurencija" izbaci povoljniju tarifu. Nitko nas nije tjerao da potpisujemo na 2 godine.

Ja imam ugovor s vipom još godinu dana i zadovoljan sam. Imam tarifu "sve za mene 50 (mislim da se tak nekak zove)" gdje plačam samo pola preplate (37,5 kn + 10 kn rad. frekv) i imam 150 min "gratis" - plaća se samo uspostava poziva.
Ja sam zadovoljam jer gotovo nikad ne potrošim tih 150 min, a račun mi je sveukupno cca 65 kn / mj.

Inaće, Tele 2 je ovih dana napravio veeeeeliki korak naprijed sa svojom "revolucionarnom" tarifom za 150 kn / mj bez limita i bez naknade za uspostavu poziva - dakle BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA.

Po tome se vidi da se vodi rat za korisnike, i to je super...
02.04.2012 | 15:13
Slažem se sa Zdravcem. Ugovor na 24 mjeseca obično se sklapa zato što si ekstrapovoljno kupio neki skupi telefon. Ili za kunu dobio neki osrednji. Ako si potpisao ugovor na 24 mjeseca, a nisi utržio svoj skupi telefon po povoljnoj cijeni, hm... kako da ti kažem, a da te ne zaboli...?

Opet, nisam pratio baš, ali svojedobno je Tomato bio samo voice i SMS. Ima li sada i data? Ili ti to nije bitno?
02.04.2012 | 15:19
@smayoo ima i data i Roming znaci tuto kompletno

www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa
02.04.2012 | 17:01
Problem je u tome što nesrazmjerno povoljnije izlazi nešto u Tomatu, a riječ je o istoj kući. U pravilu su prepaid usluge nudile nešto po večoj cijeni nego postpaid.

Ostalima.....tko kaže da sam ja uzeo neki uređaj po extra povoljnoj cijeni.....to u biti nije bit rasprave. Uzeo sam tu tarifu zbog 50% popusta na svaki mjesec. I sa tim popustom debelo pušim od Tomata. Moje nezadovoljstvo je bilo usmjereno u to što su fakin bonovi sada povoljniji i nude bolje od postpaida, a riječ je o istoj kući. To nije zdravorazumno. Da je riječ o konkurenciji, nebi ništa komentirao!

Evo sad se i Tele2 gura sa nekom novom tarifom...."revolucija".....majke ti pa ispada da ja sad imam najskuplju preplatu na tržištu......živio VIP....dabogda propali!
02.04.2012 | 17:30
Meni se čini da sve ide prema skupljem a ne jeftinijem. Kad sam prije 2 i po godine išao po svoj prvi iPhone, dobio sam 32 GB 3GS za 1400 kuna uz tarifu i300 koja se nakon 6 mjeseci mogla spustiti na 150 kuna što sam onda u jednom trenu i učinio. Da sam odmah išao na tu 150 tarifu mislim da je mobitel bio oko 2500 kuna.

Dakle, uđem ja jučer u t-mobile i pitam za produženje pretplate. Može, iPhone 4s 16GB je sad 2800 kuna. Kak je sad to toliko skupo? Znam da je nekad sam telefon imao cijenu oko 7500 kuna po t-mobile cijeniku, a sad piše da je cijena uređaja 5.600 ako sam dobro vidio. Sam telefon je jeftiniji, ali je zato uz pretplatu skuplji.

Usput, ovo ljeto sam u vip-u uzeo i iPhone 4 16GB za 1599 kuna uz tarifu 100 i nešto slično sam očekivao i kod t-mobila, kad ono skoro dupla cijena. Da li netko zna da li će t-mobile u skoro vrijeme imati neku akciju vezano uz iPhone, inače mi se ne produžuje ugovor bez veze?
02.04.2012 | 20:50
šta nije bilo da se moze birati zelis li odplatiti mobitel po tržišnoj cijeni ili odplatiti svoju tarifu odplatiti pa da zatvoris tu pretplatu po onom novom zakonu o hakomu... ili sam pogrišio??

jel ako je moza bi ti bilo dobro rijesenje umjesto tih 19 mjeseci da plaćaš tarifu odplatiti mobitel po tržišnoj cijeni naravno ako nije neki skupi i pod predpostavkom da si ga uzeo...
02.04.2012 | 21:05
otkad mi je t-mobile otključao iP4, prešao sam na tomato. i prezadovoljan sam njihovom ponudom od 1000 minuta prema svima, 1000 sms-a prema svima, i 1000 MB. Cijena od 55 kn za taj paket je sasvim jeftina, i ne moram brinuti previše o potrošnji.
02.04.2012 | 22:24
JOHN kaže:
Ostalima.....tko kaže da sam ja uzeo neki uređaj po extra povoljnoj cijeni.....to u biti nije bit rasprave.

Kužim ja tebe, ali ako nisi jeftino kupio skupi mobitel, jednostavno prekini ugovor. Nemaju ti što naplatiti. Ako pak jesi, neka ti izračunaju što si im dužan za mob i opet prekini ugovor. I idi na Tomato, ako misliš da će oni zadovoljiti tvoje komunikacijske potrebe, nema priče.

U čemu je problem, ne kužim?
03.04.2012 | 10:01
Znam da nas svi operatori deru,ali da podjelim par pozitivnih iskustva od t-mobile.Njihov sam pretplatnik više od desetljeća i dobio sam tri "pametna" telefona za siću,promjenili mi sim na micro-sim bez naknade i jednom sam naručio jedan uređaj kojeg nije bilo u dostanim količinama...ja sam bio van zemlje i uređaj me čekao kad sam se vratio,mada ih trenutno nije bilo u opticaju.
03.04.2012 | 10:20
smayoo kaže:
JOHN kaže:
Ostalima.....tko kaže da sam ja uzeo neki uređaj po extra povoljnoj cijeni.....to u biti nije bit rasprave.

Kužim ja tebe, ali ako nisi jeftino kupio skupi mobitel, jednostavno prekini ugovor. Nemaju ti što naplatiti. Ako pak jesi, neka ti izračunaju što si im dužan za mob i opet prekini ugovor. I idi na Tomato, ako misliš da će oni zadovoljiti tvoje komunikacijske potrebe, nema priče.

U čemu je problem, ne kužim?

Ma kvaka je u tome što rade budale od ljudi i ljut sam na takav način poslovanja. Potpišeš ugovor u nadi da si potpisao nešto dobro i povoljno za neko iole duže razdoblje(bar godinu dana), a onda ti sutra dan izbace nešto "brutalno jeftinije", pa da ne ispadnu totalni neprofesionalci tj. gnjide, to rade preko kvazi drugog operatera jer preko sebe nemogu.....pritom smatrajući da su ljudi naivni. Nebi me čudilo da za svake nove povoljnije tarife ne počnu otvarat nova poduzeća, samo da bi se opravdali da to nije ista tvrtka.

Ma....nemam više živaca za to....čekam njihov prijedlog riješenja za raskid ugovora. Zamislite...morao sam im faksom poslat zahtjev, dobro me nisu tražili da im šaljem poštom, a da ne kažem u čemu je bio problem da mi to odmah izračunaju u četiri oka ili telefonski.
03.04.2012 | 10:48
Ja se isto tako premišljam da li produžiti ili preći na bonove ( ugovor istekao ima dva mjeseca) Ne da mi se produžavati iz razloga što sam skupio popriličan broj bodova ( t-mobile, 14000 bod.) u nadi da ću povoljnije uzeti 4-orku (s) a ono šipak. Bodove su prepolovili po vrijednosti, 4-orka skuplja nego kad je došla, i sada očekuju da im produžim ugovor, aha, kako da ne.
Idem na bonbon
03.04.2012 | 11:03
Majko moja, koje razmišljanje. Cariblanco, ti uzimaš za pozitivno to što su ti oni stavili uređaj sa strane dok se ti ne vratiš. Uređaj, kojih ionako nije bilo dovoljno. To samo znači da ga netko drugi nije zbog toga dobio, a bio je tu.
Tmobile stalno nudi nekakve uređaje kojih onda kao nemaju više zbog iznimno velikog interesa i bla bla. Jedini cilj dojče tele šrota je iznijeti što više profita, a ostali nisu ništa bolji.
03.04.2012 | 11:52
Ovo ponašanje je veoma lako za objasnit. Sve velike tvrtke (ili barem velika većina) imaju svoje tvrtke kćeri koje nude isti proizvod po nižoj cijeni (VIP-Tomato, T-Mobile-BonBon). To se radi kad tržište traži jeftiniji proizvod, a ne želi se ime tvrtke vezati uz nešto jeftino. T-Mobile i VIP su skupi, a to se veže uz kvalitetu (nekad stvarno, a nekad samo u percepciji potrošača). Tele2 je jeftin, ali zato ga doživljavamo kao nekvalitetnog (iako je možda i bolji od ovih).

Na ovaj način T-Mobile i VIP i dalje zadržavaju kupce koji žele bolju, kvalitetniju, skuplju uslugu, a zadržavaju i one koji žele jeftiniju uslugu.
03.04.2012 | 11:59
iAnte kaže:
Ovo ponašanje je veoma lako za objasnit. Sve velike tvrtke (ili barem velika većina) imaju svoje tvrtke kćeri koje nude isti proizvod po nižoj cijeni (VIP-Tomato, T-Mobile-BonBon). To se radi kad tržište traži jeftiniji proizvod, a ne želi se ime tvrtke vezati uz nešto jeftino. T-Mobile i VIP su skupi, a to se veže uz kvalitetu (nekad stvarno, a nekad samo u percepciji potrošača). Tele2 je jeftin, ali zato ga doživljavamo kao nekvalitetnog (iako je možda i bolji od ovih).

Na ovaj način T-Mobile i VIP i dalje zadržavaju kupce koji žele bolju, kvalitetniju, skuplju uslugu, a zadržavaju i one koji žele jeftiniju uslugu.

A pritom će izgubit postojeće.....pogotovo VIP....baš me zanima jesam li jedini koji ima ovakav gorak okus u ustima....
03.04.2012 | 12:24
Nece ni VIP ni T-com izgubit klijantelu radi te nove BRUTALNE tarife od Tomata ili Bon-BON radi tih novih Tarifa to je sve markenting i strategija operatera.

Nitko vas nije silio na potpisivanje ugovora od 2 god jer sama logika kaze da ce se 100000% nesto promjeniti u te 2godine sa tarifama ili ce pojeftiniti nes ili poskupiti ili bla bla bla.....
naravno da ste uz potpisivanje ugovora dobili neki super mega ubercool mob za malo para i sta sada ocekujete nekuzim?????

ocete i Naj NAJ mob tipa iPhone 4S za 500-600KN i neku mega tarifu za 55KN mjesecno?????? Naravno da operateri to nece napravit zato i kostaju ti top uredaji 4500.- ako neuzimas pretplatu

ne se sekirat to je svugdje tako i po Njemackoj i Svicarskoj mogu iz prve ruke potvrditi
03.04.2012 | 12:27
A pazite sad ovu nebulozu!!

Fiksni mi je preko Optime, internet preko Bneta, mobitel preko Tele2 (Smiley), TV ne gledam. Vidim u vipa (namjerno pišem malim slovima gamad jedna!) opciju za kombi tarife tj. prebacit i tel i net i mob u vip i računam malo. Mjesečno na te 3 stavke plaćam 300kn a u vipa bi me izašlo 290. Nije neka ušteda ali zato bi ima mogućnost kupit iPhone 4 8GB za 500kn. Je da je stara tipa ali na njuškalu ga nema ispod 2300.

I oden ja u vip-centar, ispitan jel to sve tako, ovi mi potvrde da jest, predan zahtjev i vele mi "javit ćemo vam se kroz 5-45 dana".

Javi mi se ista ta službenica za 3-4 dana i veli da mi se zahtjev ne može realizirat. Ja pitan zašto a ona... (jel sjedite, sjednite!) "zato što vam je internet preko Bneta. da je bilo koji drugi operator ne bi bilo problema. morate otkazat i čekat da vas uključimo" :o

Ja dobija mlade jbt! Pitan ja nju znači li to da ja moran raskinit net s Bnetom da bi zasnova novi net s istim tim Bnetom (jer vip mu je vlasnik i net ide preko koaksijalnog) a ona tužno veli da da.

Posla san vipovoj službi za korisnike mail al ne javljaju se, ako mi se ne jave do petka, odustat ću jer je to u najmanju ruku napad na zdravi razum!!
03.04.2012 | 15:25
JOHN kaže:
A pritom će izgubit postojeće.....pogotovo VIP....baš me zanima jesam li jedini koji ima ovakav gorak okus u ustima....

Ali neće izgubit postojeće klijente. Ti želiš u tomato. Ostaješ u obitelji.
  • mileni
  • Posjetitelj
03.04.2012 | 15:49
Zena mi ima iznimno nepovoljan ugovor sa TELE2. Potpisala na 24 mjeseca.
Nije tu TELE2 nista kriv, kriva je ona sama sto je potpisala taj ugovor. 300kn mjesecno + uspostava poziva. A ne potrosi ni pola od tih 300kn. U jednom trenutku trebala joj je takva tarifa, vec duze vrijeme nije joj potrebna. No nije tu TELE2 nista kriv, kao ni T-mobile ili pak VIP. Krivi su sami korisnici sto takve ugovore potpisuju. I onda se jos bunimo? Jbg, ne ide to bas tako. Nitko nikoga ne prisiljava na ugovornu obavezu. Vidio sam dosta slucajeva gdje se ugovori potpisuju na 2 godine radi mobitela. Vecini takav mobitel uopce ne treba, no eto, zele ga. I to je ok. No nakon godinu dana dodje novi model istog telefona, pa zele i taj.. Ali su pod ugovorom. I onda ih taj isti ugovor smeta? Nisam mislio ovdje ni na koga sa ovog foruma, pricam opcenito
03.04.2012 | 22:11
Odlucio sam se javiti da prepricam svoje nedavno iskustvos operaterom T-mobile pa mozda nekome bude i korisno
Korisnik sam tarife i300 od njenog samog pocetka i misljenja sam da je za onog koem je potrebna tolika kolicina interneta razgovora i poruka dobro ulozen novac
Ako netko ne zna radi se o 300 min razgovora prema svima,2 GB interneta i 150 poruka Mene je tu najvise zanimala mogucnost dijeljenja interneta s drugim uredjajima pri najvecoj mogucoj brzini jer saljem velik broj fotografija na taj nacin a tada su bili jedini koji za toliko novaca daju toliku kolicinu prometa.
Kako mi je nedavno istakao drugi ugovor od 24 mjeseca nazavso me operater i ponudio mi novu povoljnjiju tarifu 250 je kako kaze moja vise nije popularna.
Pitam ja njega sto nude u toj tarifi a on meni sve sto se pozeljeti moze za te novce
450 minuta razgovora prema svim operaterima u Hrvatskoj,negraniceno prema T- mobile korisnicima,neograniceni internet, 250 porika.
I stvarno kad to netko cuje,reci ce sta mi vise treba nego to.
Pitam ja njega u cemu je caka,a on ce meni nema cake.
Kako poucen iskustvom znam da su svi koji nesto nude imaju i tajne u ponudi pitam ga
Sad mi recite ono sto mi niste rekli a trebali ste
Placa li se uspostava poziva za 450 minuta razgovora? Da kaze on
Pitam koliko? Kaze 29 lipa
Placa li se za neogranicene pozive prema T-mobile? Da kaze on 29 lipa
Lipo kazem ja njemu To je u teoriji 450 poziva prema svima i 100 prema T-mobile
Ispada racun na kraju od onih 250 da je oko 400 kuna
On bez teksta i komentara
Pitam ga dalje Niste mi kazali koja je brzina "neogranicenog" interneta?
Kaze on na to Do 512 MB Najveca moguca raspoloziva a nakon toga 64 kb/s
Pitam ga zasto mi niste sve ovo rekli negosa m vas morao pitati
A on ce meni lijepo Kad bih s svima tako razgovaro gubio bih pola sata na svakog a vecini ljudi nije bitne stvari kao nor. koja im je brzina interneta
Na kraju bez volje da s njim dalje razgovaram pitam ga da li sam obavezan prijeci na "Popularniju" tarifu
Ne morate kaze on meni,na sto sam i potvrdio da ostajem na staroj do daljenjeg
Mozda sam bio malo dosadan sa prepricavanjem ali ako barem netko iz ovog nesto korisno bude imao bit cu sretan
Budite oprezni kad nesto potpisujete i pitajte ih sve sto vas zanima jer ako ne pitate oni vam nece reci sto nista osim onog lijepog.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 4 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Jedro, kupus, m@xym, Riba, Anonimci (869)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO