03.04.2012 | 22:11
Odlucio sam se javiti da prepricam svoje nedavno iskustvos operaterom T-mobile pa mozda nekome bude i korisno
Korisnik sam tarife i300 od njenog samog pocetka i misljenja sam da je za onog koem je potrebna tolika kolicina interneta razgovora i poruka dobro ulozen novac
Ako netko ne zna radi se o 300 min razgovora prema svima,2 GB interneta i 150 poruka Mene je tu najvise zanimala mogucnost dijeljenja interneta s drugim uredjajima pri najvecoj mogucoj brzini jer saljem velik broj fotografija na taj nacin a tada su bili jedini koji za toliko novaca daju toliku kolicinu prometa.
Kako mi je nedavno istakao drugi ugovor od 24 mjeseca nazavso me operater i ponudio mi novu povoljnjiju tarifu 250 je kako kaze moja vise nije popularna.
Pitam ja njega sto nude u toj tarifi a on meni sve sto se pozeljeti moze za te novce
450 minuta razgovora prema svim operaterima u Hrvatskoj,negraniceno prema T- mobile korisnicima,neograniceni internet, 250 porika.
I stvarno kad to netko cuje,reci ce sta mi vise treba nego to.
Pitam ja njega u cemu je caka,a on ce meni nema cake.
Kako poucen iskustvom znam da su svi koji nesto nude imaju i tajne u ponudi pitam ga
Sad mi recite ono sto mi niste rekli a trebali ste
Placa li se uspostava poziva za 450 minuta razgovora? Da kaze on
Pitam koliko? Kaze 29 lipa
Placa li se za neogranicene pozive prema T-mobile? Da kaze on 29 lipa
Lipo kazem ja njemu To je u teoriji 450 poziva prema svima i 100 prema T-mobile
Ispada racun na kraju od onih 250 da je oko 400 kuna
On bez teksta i komentara
Pitam ga dalje Niste mi kazali koja je brzina "neogranicenog" interneta?
Kaze on na to Do 512 MB Najveca moguca raspoloziva a nakon toga 64 kb/s
Pitam ga zasto mi niste sve ovo rekli negosa m vas morao pitati
A on ce meni lijepo Kad bih s svima tako razgovaro gubio bih pola sata na svakog a vecini ljudi nije bitne stvari kao nor. koja im je brzina interneta
Na kraju bez volje da s njim dalje razgovaram pitam ga da li sam obavezan prijeci na "Popularniju" tarifu
Ne morate kaze on meni,na sto sam i potvrdio da ostajem na staroj do daljenjeg
Mozda sam bio malo dosadan sa prepricavanjem ali ako barem netko iz ovog nesto korisno bude imao bit cu sretan
Budite oprezni kad nesto potpisujete i pitajte ih sve sto vas zanima jer ako ne pitate oni vam nece reci sto nista osim onog lijepog.