T-Com ... vrijeme je za "switch" !
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Com ... vrijeme je za "switch" !

10.04.2012 | 13:51
Postovani forumasi,

Zamolio bih za vase dojmove i iskustva nakon prelaska na drugog operatera nakon T-Com-a, npr.: Optima, Vip, B-net, H1. Da li ste zadovoljni kvalitetom i brzinom interneta, kako zicnog tako i wifi, imate li kakvih zamjerki?

Osobito bi me zanimao osvrt na H1 i Optimu, jer su oni trenutno jedina konkurencija na mojoj lokaciji stanovanja.

Hvala!
10.04.2012 | 14:01
Ja sa t-comom nisam imao nikakvih problema, imam optimu.
Opti tv surf paket sa 2 iptv-a,
3 godine sam na optimi i od pocetka sam imao velikih problema...
Od cestih pucanja veze, do uzasno sporog interneta na kojem je speedtest.net pokazivao normalnu vezu.... Onda sazen router je bio jedna velika katastrofa,
Morao sam na svaki kompjuter i mobitel upisivati dns i ip adresu da bi proradio net,
Onda svaka 24 sata kada pukne veza bude najmanje 2-3 x tjedno da mi se router pokusa spojiti nekoliko puta od jednom na net i tu ga server onda blokira i optima ga mora resetirati....
Trenutno imam tp-link router (stariji) koji radi savrseno i bez smetnji od pocetka godine....
10.04.2012 | 14:05
Ja sa t-comom nisam imao nikakovih problema, imam TELE2 20GB za 100kn.
10.04.2012 | 14:06
I da, pazi ako imas flet ili 15 gb prometa da trazis da ti to iskljuce jer ce ti stizati racuni za paket i dalje....
10.04.2012 | 15:23
Mi smo imali Optimu u firmi. Na jednoj lokaciji su nam bili došli optikom, i to je bilo super, nikad problema. Na drugoj su došli po T-com parici i s tim nikad sreće. Ne mogu reći da je problem bio u Optimi - ljudi su se trudili i uglavnom su bili vrlo OK, ali jednostavno - ako ti ne mogu prodati priključak koji ide njihovom vlastitom infrastrukturom, radije nemoj od njih uzeti.
10.04.2012 | 21:04
Ja sam prezadovoljan s bnetom. 3D paket, nekih 250kn s 12 Mbps flat, 40-ak programa i flat telefon. Imaju svoju infrastrukturu (optiku) i do routera koaksijalac tako da problema nema.

Dobije se osnovni modem, a za wireless router naplacuju dodatnih 20kn mjesecno. Brzine su mi oko 12 Mbps na speedtestu i jako rijetko zna pasti, al na nekih 8 Tehnicku podrsku sam par puta zvao i njihov dolazak sam najvise cekao sat vremena, a najkrace 20min (Osijek).
10.04.2012 | 23:14
Ako uzmeš optimu spremi se na to da ćeš nekoliko puta tjedno zvati službu za korisnike. Meni su znali pet puta dolaziti njihovi "serviseri" za isti problem. Jednom su mi čak pokušali naplatiti izlazak svog "tehničara" na teren.

Veza puca, brzina je manja od obećane, router je katastrofa s dometom od nekoliko metara, u telefonu šušti ko da me zovu s Marsa,...

A uštedio sam cca 50 kn mjesečno u odnosu na T-Com.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
10.04.2012 | 23:45
Ja sam još uvijek na T-Comu i taman kad sam pomislio da bih možda mogao prijeći na nešto jeftinije ponudili su mi i dopeljali besplatno optiku do stana. Inače nisam imao previše problema ni sa MaxTVom ni sa MAXadslom, a i kad sam imao problem i zvao obično su ga riješili u roku od 24 sata.

Sada od kad imam optiku, da pokucam, kuc, kuc, kuc, nema više problema ni sa MaxTV ni sa internetom. Brzina je uvijek ona isporučena, 10Mb/512, a i MaxTV više ne štuca.

Jest da vjerojatno plaćam nešto više nego da uzmem sličnu kombinaciju kod nekog drugog operatera, ali iskreno me je strah mijenjati nešto što odlično funkcionira, naročito što je ono što sam čuo od drugih koji su probali uglavnom bilo ne baš pozitivno iskustvo, čast izuzecima.
  • mileni
  • Posjetitelj
11.04.2012 | 01:45
Ima sam bnet, sve je bilo odlicno par godina, ali onda kako sam i ocekivao - nagli pad.
sto vise susjeda uzme bnet, internet se pogorsava. Na pcekspert forumu imas topic sa jedno 10 000 prituzbi na njih. Ali sve ovisi o lokaciji. I dalje koristim njihov tv, sve radi odlicno.

Presao sam na optimu, godinu dana bajno, onda sa 15mb konekcija pada na mizernih 3mb. I nikako to nisu uspjevali rijesiti, a na posljetku i stalna pucanja veze itd. Dosta problema, i nikad vise na njih.
H1 nisam imao prilike koristiti, ali ti savjetujem da na pcekspert forumu otvoris njihov topic i provjeris komentare korisnika.

Trenutacno sam na Amis-u, nikako da srede malo vecu brzinu iako mi to parica moze podnijeti.
No odlican ping, veza ne puca, szk je za promjenu jako jako dobar. Primjerice, bnet SZK je katastrofalan, jadan onaj koji se sa njima mora opterecivati.
11.04.2012 | 13:27
Ja koristim T-Com na optici. Promijenili su mi jedno 4 modema jer sam imao nekih fantomskih problema. Sad je sve ok, ali me boli sto placam 380 kn mjesecno za paket koji kod Iskona stoji 240 kn (s vecom brzinom), kod Bneta 230 kn (s jos vecom brzinom) i 218 kn kod H1 s nesto manjom brzinom, ali jos uvijek duplo veco, nego na T-Comu.

Odlucio sam se na prelaz na H1. Gotovo 2000 kn vise placati svake godine za nesto sto mogu dobiti kod konkurencije i samim time ustedjeti mi je muka. Pitao sam ih da li postoji probni rok, u slucaju da nisam zadovoljan, i rekli su da mogu koristiti uslugu 14 dana i ako nisam zadovoljan da mi vracaju opremu T-Coma. Meni je to dovoljan razlog za prelaz. S time da si kod H1 sam slazes TV paket (4 programa po izboru), imaju mogucnost snimanja programa na HDD, imaju mogucnost pauziranja programa... snimalica se ne placa, imaju vecu briznu itd. Kod T-Coma je na papiru sve losije. Vidjet cemo. I da, jedna zanimljiva stvar, za sve one koji imaju prijavljenu firmu, ili obrt kod kuce. Ako prikljucak glasi na pravnu osobu onda je usluga kod T-Coma i Iskona skuplja, dok je kod H1 cijena ista.
11.04.2012 | 15:47
Imam t-com - adsl paket 15 gb bez maxtv i mjesečno nisam uspio spustit se na 250 kn, računi variraju od 300 - 400 kn, pokušao sam preć kod drugog operatera (zasad neisplativo). zanimljiva mi je bila i H1 (cjenovno sam dolazio na isto, ne znam da li je sada nešto drugačije), oni pokrivaju kao i t-com prenapon u garantnom roku, i ne plaćaš izlazak i popravak operatera (čak i kad ti istekne ugovor - jer se nadaju da ćeš nastaviti kod njih). Meni je to bitno jer sam prije 3 mj. skoro potpisao s vipom - oni su sklopili nekakav ugovor s t-comom tako da di može t-com može i vip isti su uvijeti isporuke brzine i smetnje na liniji, ništa ne poboljšavaju, ALI ne pokrivaju prenapon i nisu nudili maxtv (u pregovorima su s bnetom). Izlazak nihovog servisera je oko 500 kn + cjena adsl i splitera tako da ono što bi uštedio godišnje (od 2000-3000 kn) popušio bi jako brzo ako pregori. prije 2 god. izgorila mi 3 adsla, a u zadnjih godinu dana samo 1 spliter. Imam par kilometara zračnog kabla, nije bito da je neverin na mom području a da izgori i u centrali i u kući.
Optimu neću ni spominjati nije vrijedna spomena na selu, možda u gradu.
Ja razmišljam o nekom t-com trio paketu jer bi imao više za cjenu koju sada plaćam u duo paketu (duo paketi im nisu bog zna što, sve tuku u trio paketima - logično)
11.04.2012 | 17:05
Zahvaljujem na komentarima i ulozenom vremenu.

Svima svako dobro u nastavku radnoga tjedna!
11.04.2012 | 18:17
OK, ti bar imaš izbor. Kod mene samo T-com. "Prednost" vanjskih otoka.
12.04.2012 | 13:07
@pikolo,
Nikada ne prijavljuj kvar na vrijeme, ako udari grom, ili nesto drugo bude s naponom pricekaj koji dan i odnda prijavi, meni je cak jedan od 3 ili 4 zahvacena gromom pregorio preko telefonske zice....
12.04.2012 | 16:58
a što ću bez interneta, inače u zadnjih 2 g. meni su svi pregorili preko telefonske žice
nije problem ustanoviti kada pregori jer je telefonski priključak koji ide u spliter crn. Jedan je prgorio za nevremena nisam bio doma, a dva dok je vani pržilo sunce - nigdje oblačka tek tamo u daljini negdje na Ćićariji neki neverin ili pod Učkom
tako da oma prijavljujem pa zovem prjatelja u t-comu i isti dan mi mjenjaju adsl, ili što je često servisiraju kutije po stupovima cca. 10 puta godišnje, a o mjenjanju kabela na liniji da i ne govorim (barem jednom godišnje), nekada je bilo par spojeva dok danas ima ih svakih parsto metara (zagušenje na linij varira ali guramo kao i državaB) )

U ove adsl aparate ne računam one koji su izgorili od prenapona elektre prije 3 g. kada mi je elektra konstantno isporučivala struju jačine 240-250 V (dva mjerenja od 5 dana - čak sam bio 1h na 130 u tom periodu), kratki interval koji je izmjeren bio je 264 V
12.04.2012 | 18:03
A ja nemam uticnicu, samo zicu do splitera pa valjda zato popuse, imam usb stick pa posluzi tih par dana
A najgore je to sto kada udari grom kako kada nekada svi tcomovi router pocrkaju a nekada samo optimini.... Ali jednom sam se usrecio, puknio grom i ono u ulici je puno tehnike krepalo, uletim ja u sobu kada od svih stvari samo komp radi i jos bio ukljucen a router naravno gotov
12.04.2012 | 23:40
pikolo kaže:
U ove adsl aparate ne računam one koji su izgorili od prenapona elektre prije 3 g. kada mi je elektra konstantno isporučivala struju jačine 240-250 V (dva mjerenja od 5 dana - čak sam bio 1h na 130 u tom periodu), kratki interval koji je izmjeren bio je 264 V

To se ne zove prenapon. 230 V je normalna nazivna vrijednost faznog napona (220 V faznog / 380 linijskog je stari JUS; od 1996, godine Hrvatska je priključena na UCPT i standard je 230 / 400 V) pri opterećenju. Svaki uređaj koji ima CE markicu mora podnijeti +/- 10% barem (dakle 207 do 253), većina ih podnosi +/- 15% (195,5 do 264,5), a solidan udio ih je s univerzalnim napajačima 50/60 Hz 110-300 V, koji rade bilo gdje po svijetu, na bilo kojem naponu.

Prenapon je kratkotrajni (toliko kratkotrajni da ga običnim voltmetrom sigurno ne možeš ni primjetiti, a kamoli izmjeriti) udar napona koji je *višestruko* veći od nazivnog.

Uglavnom, nijedan inače ispravan komad elektronike s CE certifikatom *NEĆE* crknuti od napona 264V čak ni da mu je izložen danima i mjesecima. Ako je baš jako jeftin, može se isključiti pa opet proraditi kad napon padne. Od napona 130 V najvjerojatnije neće raditi, ali također ne može crknuti.
13.04.2012 | 10:13
Ja sam na T-Comu. Imam ISDN + slobodno vrijeme (od 19.00 - 7.00 1h je .29kn) + 4/0.256 flat ADSL + MaxTV. Račun je oko 500kn.
Što mi preporučate kako bi smanjio pretplatu?
13.04.2012 | 10:32
Moja preporuka ti je (jasno ako ti daju mogućnost) odaberi Iskon. Dakle kupio ga T-HT, ja sam prezadovoljan sve odlično radi. Imaš internet, telefoniju i televiziju.

Dakle koliko vidim imaš ISDN, dakle treba ti više linija.

Iskon ti nudi primjerice paket TRIO start:

- ADSL
- telefonska linija
- 60 minuta u fiksnoj nacionalnoj mreži
- neograničeni adsl promet (flat adsl) do 3 Mbps/384 Kbps
- Iskon.TV Start (preko 50 kanala)

I to te dođe mjesečno 213.40kn, ako još želiš dodatnu liniju dođe na 238.40kn mjesečno.

Jedino što još dodatno platiš je kad pređeš impulse u telefoniji. Ali ostalo je sve fiksno.

Eto to ti je moja sugestija. Dakle 50% jefitnije od ovoga što sad imaš.

I da nisam napomenuo, ja sam već 3 godine na Iskonu i do sad baš nikakvih problema.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
13.04.2012 | 12:41
@ zabac

prvo si odjavi ISDN osim naravno ako baš moraš imati dvije telefonske linije.

Prema važećem cjeniku T-Coma cijena 4/0.256 flat ADSL + MaxTV (osnovni paket 100 programa) je:

Sa ugovornom obavezom ukupno: 227,82kn
Bez ugovorne obaveze ukupno: 262,76km

Dakle, po ovome ispada da ti za ISDN i trla baba lan plaćaš preko 200 kuna, pa tu smanji troškove. Ja više i ne koristim fiksnu liniju za pozive kad imam pretplatu na T-Mobile s tarifom jednake cijene bez obzira na koji broj zovem.

Dakle, prvo si provjeri da li ti ISDN uopće više treba te ga odjavi i uzmi neku jeftinjava tarifu za fiksnu liniju, a provjeri si i stanje ugovora za MaxADSL i MaxTV pa ćeš i tu uštedit neku kunicu ako vidiš da ti sad računaju mjesečno punu cijenu umjesto onu umanjenu zbog ugovora.

Malo prije mi je internet pukao, zvao sam i proradio je u roku od 10 minuta Kako to ono ide kod drugih?
13.04.2012 | 12:49
Smayoo,
Točno si rekao, ali ipak nešto pregori poput napajanja na kompu, PC III (dva puta pregorilo napajanje) i žarulje obične i halogene. Kako sam radio tjednu špežu tako sam kupovao žarulje i halogene.
Najveći kvar mi je bio na elektromotoru hidrofora marke elektrokovina 2500 kn pregorio nakon dvije godine rada.
Inače prva kuća sam nakon trafostanice, pa su mi nakon tih mjerenja koje je obavila elektra (dva puta po 5 dana) vratili staru trafostanicu koja ima više (nekakvih - nešto poput potenciometra - ne znam kako se to zove) kontrole propuštanja jačine struje.
Nisam električar pa možda pogrešno koristim pojmove, znači da nisam imao prenapon već jaču struju (kao povišenu temperaturtu)

Najbolja izjava predstavnika elektre bila je da kupim aparat za varenje uključim ga neka radi i stvar riješena.

Znači kada nešto kupujem moram paziti da ima CE markicu - hvala.

Dbuknaa
nemam utičnice za tel. od telefonskog stupa spustio sam se pod zemlju direkt na tavan i od te kutije direkt u spliter.

Zabac
koliko ti brojeva treba (ja bi se riješio ISDN i uzeo dodatni br. - cca. 30 kn pretplata) ipak plaćaš 3 pretplate a pola toga iznosa su ti pretplate

Jedno pitanje telefonistima: da li je normalno da ja na kabelu koji dolazi sa stupa u moju kuću mogu prespajanjem žica spojit se na ostale brojeve u selu? Naime kad su mi provukli kabel do kuće spojili su ga na stupu i ošli, dalje sam morao sam (rekli koja boja ali bila je mrtva), pa sam ja od brdo žica morao odabrati dvije, digao se na stup vidio koje su spojene i pokušavao, spojio sam se na sve susjede (ja dignem slušalicu susjed priča) dok sam otkrio koje su moje dvije.
13.04.2012 | 12:53
E Sank
ti uletio detaljno, upravo na to sam mislio
13.04.2012 | 13:05
Kad smo već kod T-coma, čini mi se da je i meni račun previsok.
Imam flat internet, max-tv i jednu liniju. Vidi se da mi potrošnja nije velika, ali me bune davanja, te kao da mi dvostruko obračunavaju.
T_com_rn.jpg

Ima li tko to može obrazložit, jer mi se čini telefon preskup, a i jedva ga koristim. Više koristim mobitel na tarifi 150, oko čega se i kreće potrošnja i to mi je OK.
A Max-tv mi se isto čini prenapuhan jer imam osnovni paket, a regionalni je zanemariv.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
13.04.2012 | 13:27
@jzelko

Onaj gornji dio vezan uz Halo usluge ne bih želio komentirati. Samo na pozive prema pokretnim mrežama ti je 43 kune + PDV, a drugo da ne spominjem. Zašto ne koristiš Skype ili neki sličan servis za pozive prema inozemstvu, a za pozive prema pokretnim mrežama pokretni telefon?

Što se tiče iznosa za MaxADSL cijena je ona navedena u cjeniku za 4Mb/256Kb i to je ok.

Na donjem računu za internet usluge za MaxADSL flat plaćaš punu cijenu, onu bez ugovorne obaveze, dok je cijena za MaxTV ona za Osnovni paket i to je to.

Eto, samo ukratko, uštedjet možeš da obnoviš ugovor za ADSL i da nekako iskombiniraš bolje korištenje fiksne linije.
13.04.2012 | 13:33
pikolo kaže:
Smayoo,
Točno si rekao, ali ipak nešto pregori poput napajanja na kompu, PC III (dva puta pregorilo napajanje) i žarulje obične i halogene. Kako sam radio tjednu špežu tako sam kupovao žarulje i halogene.

Žarulje, istina, imaju kraći životni vijek od povećanog napona, ali meni se, npr, to slično (mijenjanje po 2-3 žarulje tjedno) događalo i bez povećanog napona, dok sam (kupujmo hrvatsko, hm... ) inzistirao na kupovanju TEŽovih žarulja. Onda sam odustao i kupio Philipsove i problem je prestao.

Najveći kvar mi je bio na elektromotoru hidrofora marke elektrokovina 2500 kn pregorio nakon dvije godine rada.

Motor hidrofora sigurno nije crkao od povećanog napona. Ono od čega je mogao crknuti je (ako je trofazni) - da je ostao raditi bez jedne faze. Što znači da nemaš napravljen propisan zaštitni sklop za njega (koji košta 300-400 kn).

Najbolja izjava predstavnika elektre bila je da kupim aparat za varenje uključim ga neka radi i stvar riješena.

Nemam komentara.

Znači kada nešto kupujem moram paziti da ima CE markicu - hvala.

U principu ne bi smjelo biti moguće da se u Hrvatskoj legalno prodaje išta bez CE markice, osim nečeg proizvedenog u Hrvatskoj, jer za sve uvozne tehničke komade regulativa propisuje de facto da mora imati CE da bi dobilo C (hrvatski atest).

Jedno pitanje telefonistima: da li je normalno da ja na kabelu koji dolazi sa stupa u moju kuću mogu prespajanjem žica spojit se na ostale brojeve u selu?

Nije normalno. To je traljavost i indolencija tehničara. Nije mu se dalo sa stupa provjeravati koja je linija tvoja pa ih je spojio sve (ili neku grupu) te pustio provjeravanje tebi.

Nažalost, možeš biti sretan, jer je to zapravo super u odnosu na ono što rade T-com tehničari u mom selu.

A najviše me živcira kad vidim neki "civilni" kombi parkiran u mom dvorištu (stup je točno preko puta moje kuće) i dva balavca u potkošuljama kako jedu sendvič kraj raskopanog ormarića na stupu. Ja ih pitam tko su i što su, što tu rade i imaju li radne uniforme i radni nalog, oni mi pokažu papir isprintan iz neke web-aplikacije, na njemu piše broj telefona i ime mog sela (ja bi za 10 min u wordu isfabricirao nešto što autentičnije izgleda) i kažu "mi smo kooperanti". I onda nešto kobajagi spoje i odu ća te za sobom ostave otvoren ormarić iz kojeg strži 100 žica koje su usput počupali, a puknuti poklopac ormarića (kojeg su oni slomili) bace meni u dvorište.

Ja sam T-comov klijent samo zato što nemam izbora. Odnosno jedina alternativa je Vipnet koji se pokazao još gori.
13.04.2012 | 13:36
@ Sank, hvala, ali imam dojam da me sa ADSLom deru.
A za druge operatere sam probao pristupaćnost, ali ovdje T-com ima monopol (još).
13.04.2012 | 15:39
Ne razumijem samo jedno.
Zasto tamo gdje iskon nema svoju mrezu uz pakete hr duo placas jos dodatno t-comu
Pretplatu za liniju a iskon je od t-coma, dok vip koji koristi isto t-comove zice ne placas nista dodatno t-comu?
13.04.2012 | 15:45
Ovako, imam ženu (LOL) koja je gotovo vječito nas telefonu (recimo kako radi od doma). Dvije telefonske linije su gotovo obavezne kao i flat ADSL.
Pretplata paketa je oko 370kn/mj. Razgovora je oko 12.5 h/mj. Koliko sam gledao nemam baš neki pretjerano veliki izbor vezan za druge paketei operatere.
13.04.2012 | 15:51
smayoo
moguće da je elektromotor i zbog toga riknuo sada sam stavio neku bimetalnu (mislim da se tako zove) sklopku, toga prije nije bilo. Nemam trofaznu već monofaznu.

Žarulje koristim Philipsove, štedne traju duže. No zaboravih reći da nakon što su prebacili visoki napon sa 10 000 na 20 000 V i promijenili trafostanicu situacija je normalna.

ja sam isto t-comov klijent jer lepeza drugih ponuđača je sramotna a i logična. u gradu leži zarada, ne u selu sa par kuća.
meni dolaze Crimsonovi kooperanti i većinom sam ih upoznao pa mi uvijek nešto pod banak ostave ili zamjene usput (imam uvijek rezervni spliter, jednom mi ostavili adsl od Thompsona oni prvi koji su bili na tržištu ispravan radi). a nikada se nezna

E s tim poklopcima nikada na zelenu granu, ali meni sada napokon štima, crimsnonovi mi zamjenili i stavili neke druge kutije koje manje kondeziraju pa sam zadovoljan

Do sada nisam imao muda cveknuti kabel (kako me je savjetovao prijatelj iz t-coma) jer jedino tada riješavaju problem, a u ostalim slučajevima krpaju. Pa ti budi pametan
13.04.2012 | 16:03
jzeljko
imaš bolji paket od mene flat, ostalo je isto kao i meni, imam 15 gb i plaćam kao i ti
zato razmišljam o trio paketu od t-coma sa maxtv jer ima nekih akcija, ali opet zbog kablaže brzina zna štekati pa bi mogao uzeti mačka u veći

dbuknaa
mislim da se zakon promijenio te sada više nebi trebo posebno placati t-comu korištenje mreže i potrošnju drugom operateru, već ti mora biti sve na jednom računu pa operateri to međusobno kusure
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 16 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Gjuroo, iAnte, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (798)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO