Nokia
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nokia

15.06.2012 | 00:13
Slušam na Kapital Networku - Nokia zatvara 3 pogona, otpušta 25% ljudi. Prvi put u povijesti nisu više market leader u mobilnim telefonima. Prvi je Samsung, Nokia druga. HTC i Apple su treći i četvrti (tko treći, tko četvrti, kako po kojem izvještaju - ovo nisu rekli na KN, to su neka istraživanja koja sam čitao).
  • User
  • Posjetitelj
15.06.2012 | 00:54
Vidio sam i ja danas negdje da je Nokia u krizi.

Po meni je velika greška što su se slizali s Microsoftom, ali ne zbog toga što je to veliki zločesti M$ nego jer su se odlučili za platformu koja nema dovoljan broj aplikacija, koja je dosta kasnila s izlaskom i koja je tek u povojima.

Da su krenuli s Androidom mislim da bi dosta bolje prošli. Imali su i N9 na Meegou, mobitel koji je kod mene jedini uspio pobudit interes kao prvi iPhone dok je još bio novost. Imao sam prilike držati u ruci istovremeno N9 i neki jači model HTC-a na Androidu i N9 ga je sašio u dizajnu, kvaliteti i likvidnosti sučelja. Zapravo mi je na prvi pogled bio jedini mobitel koji je stvarno sposoban parirat iPhone-u.

Ali eto, donijeli su nekoliko loših odluka i to im se obilo u glavu. Baš me zanima kako će se dalje razvijati situacija.
15.06.2012 | 01:30
ma najbolje sto su mogli napraviti je ovo partnertsto sa MS-om. ne bi bilo cudno da ih na kraju MS i kupi.
nekako mi se cini da je nokia bila prevelika i ocito lose poslagana kompanija u smislu upravljanja jer su se pokazali uzasno tromi u odlucivanju i promjenama. iphone je donio neke nove standarde, pustimo sada dali su losi ili dobri, ali ocito su palili kod potrosaca. situacija je bila takva da ko je prvi iskopirao to sto je apple napravio, uspio je na trzistu (citaj samsung u prvom redu).
forsiranje symbiana ih je ubilo jer hardverski su uvijek bili i vise nego korektni.

plus nisu prepoznali trend da ce u bliskoj buducnosti trziste pametnih telefona lagano pojesti trziste glupih telefona (gdje su bili kraljevi).
uvijek su imali previse modela, previse opcija. to samo zbunjuje ljude. vise memorije, slabija kamera. jaca kamera, manje memorije. gps, ali slaba kamera i malo memorije... wtf?!?!
nokia i dan danas ima 20 modela "na lageru" dok je apple na ovoj ljestvici cetvrti sa 3 aktualna telefona (i to svaki razlicite generacije), a samsung valjda pola prodaje bazira na 3, 4 modela.

sa androidom bi bili samo jedni od njih brdo a druga bitna stvar je ta da sa androidom ne mozes racunati na stvari tipa "izbacit cu novu verziju OS-a skupa sa novim telefonom". koliko god google isao na ruku proizvodjaca, ipak su odvojena kompanija i nisu u stanju zadovoljiti istovremeno samsung, sony, LG itd. ispadne ti da moras plesati kako oni sviraju.
ovako sa MS-om imaju puno blize partnerstvno, povlasten polozaj i u principu najbolje da budu jedna kompanija i da mogu razvijati hardver paralelno sa softverom. kad je to pod jednim krovom, puno bolje stima.
androidu ce se desiti ono sto se desavalo sa windowsima, radit ce svugdje ali nigdje dobro.

u jednom trenutku kada je palm prodavao svoj webOS, pomislio sam kako je to idealna prilika za nokiju. imas uigrani lanac distribucije, imas brand, imas knowhow u izradi hardvera. imas sve osim dobrog OS-a a jedan takav je na prodaju. ali eto, kupise ga HP i ode stvar u pm. i za nokiju, za webOS a ni HP nije bas dobro prosao.

sad ce nokia morat krenuti iz nekih drugih pozicija, ali kako ono kazu... "sto te ne ubije, ojaca te!" pa da vidimo.
15.06.2012 | 01:41
To je u stvari divljenja vrijedan pothvat unistiti kompaniju sa tradicijom i potencijalom poput Nokie. Tako nesto bi ocekivao u Hrvatskoj ali cini se da ni vani nije strano. Kod njih mi se cini da se radi o tipicnoj posljedici toga sto su se uljuljali u vlastiti uspjeh, postali su preveliki i pre tromi. Imali su i imaju odlicno slozen hardver ali ih je konkurencija potpuno softverski pregazila.
15.06.2012 | 03:01
Ma dobro de, nije baš uništena kompanija. Nokia radi puno više od mobitela. U najbolja vremena mobiteli joj nisu prešli 40% udjela u prometu.
15.06.2012 | 03:22
Za mene su oni jedna od onih kompanija koja nikada nije napravila niti jedan proizvoid koji bih kada ga vidim želio uzeti u ruku i isprobati ga. Već to samo po sebi je za mene katastrofa. Imam osjećaj da je sve što su radili tisuću i jedan model mobitela za penziće.
15.06.2012 | 07:57
Od silnih telefona koje sam posjedovao Nokiu nisam niti jednom imao, neznam ali uvijek mi je budila osjecaje kao VW Opel recimo, znaci nikakave
15.06.2012 | 09:56
Ja nemam osjećaja prema proizvođaču mobitela, samo hoću da radi ono za što mi treba.
15.06.2012 | 11:27
Zadnja 2 telefona koja sam imao prije iphonea 1 su bili nokija. Moram priznati da su mi to bili najboji telefoni koje sam posjedovao (prije iphone ere ), a posjedovao sam ih dosta i da su mi ostali u dobrom sjecanju. Pogotovo onaj mali crni 6230.

Cekam da neko napravi telefon koji ce biti bolji od iphonea ali nikako da uspije.
Ova nokia sa windowsima mi izgleda odlicno, odlicno radi, jedino me malo frka zbog aplikacija i slika koje imam na iphoneu i syncanja.
15.06.2012 | 14:23
Meni u lijepom sjećanju ostala Nokia 6300!
15.06.2012 | 15:20
Mislim da sam promijenio oko 150 mobitela(mozda cak i vise) ali definitivno dva No1 modela prije iPhone-a su Nokia 6210 i 6310i
nokia_62_0_foto_bild_59092297.jpg
15.06.2012 | 18:12
Tito i ja sam procitao da oba Lumia je haos telefon. Cak i od iPhone korisnika. da nemam iphone i aplikacija na njemu koje sam platio, mozda bih cak i presao na lumiu. ali sad je vec kasno i ne isplati se.berem ne meni.
15.06.2012 | 18:54
Slažem se sa saint-om. 6310i bio je tada najbolji telefon. Malo velik, ali je baterija držala dva tjedna, i sa BT-om. Danas nezamislivo. Imao je sve što mob treba imati: kontakte, SMS, razgovore, BT vrlo upotrebljiv, a onda se ukazao SJ s iPhoneom i sve je otišlo k vragu. Kupi app, kupi zaštitu, jesi li skinuo zadnji update, JB ako nemaš, nisi faca, a moja mater još ima 40 god star bakelitni telefon (doduše ima i bežični) i ne fali joj ništa. Jest da mi je jakna visila ne stranu na kojoj sam imao u džepu 6310, ali sam bio zadovoljan. Natjerali su nas da mislimo da više ništa ne valja ako je starije od pol pišljive godine. Valjda sam star.
Inače, čitao sam da je MS odustao od kupnje Nokie nakon kratkog snimanja firme. Nije ni čudo da otpuštaju toliko radnika.
15.06.2012 | 21:03
dajte nemojte uvijek potegnuti paralelu prije je bilo bolje.
meni se iskreno povraca od toga vise
kompovi... prije je bilo bolje.
muzika... prije je bilo bolje.
filmovi... prije je bilo bolje!
drzava... prije je bilo bolje!
mobiteli... prije su bili bolji!
zene... prije su bile bolje!
dosta!

nostalgija nas ponekad malo zamuti, jer svaka generacija kaze da je prije bilo bolje, pa bi po tome ispalo da je najbolje bilo kad smo zivjeli u spiljama.

banalan primjer... prije nisam mogao izvuc telefon iz dzepa, napraviti tri slike, poslati klijentu na mail i vratiti telefon u dzep. cijeli proces traje ispod jedne minute. meni je to korak naprijed i olaksava mi zivot. i takvih primjera imam brdo.
volio sam i ja svoj siemens c25 koji nije imao ni sat. volio sam i SE P1 za kojeg si morao uzeti jedno popodne ako si zelio apdejtati soft. volio sam i nokiu navigator (ne znam broj modela) i mislio sam tada da je iphone najveca prevara ikada, porez na budale itd. i onda se igrom slucaja nasao u mojim rukama na par dana i eto, jednostavno vidis kad te nesto bolje sluzi. ipnone ostao, nokia otisla. sutra ce doci nesto drugo... i super ako to bude efektivno korak naprijed.
  • User
  • Posjetitelj
15.06.2012 | 21:52
boriskr kaže:
Malo velik, ali je baterija držala dva tjedna, i sa BT-om. Danas nezamislivo.

Prošli telefon mi je bila još uvijek relativno moderna E55 i baterija joj je trajala toliko. Općenito je trajanje baterije precijenjeno, jer meni osobno nije problem napunit mob svako 3-4 dana. Trenutno imam SE Xperiu X10 Mini Pro koju otkad sam kupio punim svaku noć. To je ipak malo prečesto ali nije sad toliki problem, a da putujem negdje 2 dana pa nemam prilike doć do štekera isključio bi wireless i 3G i opet OK

boriskr kaže:
Imao je sve što mob treba imati: kontakte, SMS, razgovore, BT vrlo upotrebljiv, a onda se ukazao SJ s iPhoneom i sve je otišlo k vragu. Kupi app, kupi zaštitu, jesi li skinuo zadnji update, JB ako nemaš, nisi faca,

Organizator, dobar mail klijent, Google Sync za address book i kalendar, Skype, MS Exchange podrška, kvalitetan web browser, wireless, 3G net, veliki ekran U BOJI itd itd itd itd itd... Ima još gomilu korisnih novotarija ali sam se nastojao držat samo onoga što je meni bitno. iPhone i ostali moderni smartphone-ovi su za one koji ih znaju iskoristit, a sudeći po ovome što govoriš tebi očito ne treba. A i iPhone nije jedini mobitel na tržištu - trgovine su pune uređaja od 0 do par kuna koje imaju sve to što si nabrojao

A i zašto bi trebao bit faca ako imam JB? Zašto mi je tuđe mišljenje bitno ako mi sve radi kako treba? Imam iPad 2 i nikad nisam imao potrebu za JB. Znam još i nekolicinu ljudi koji ga isto koriste bez JB, a vrlo su tehnički potkovani i da žele mogli bi ga lako kreknut

boriskr kaže:
a moja mater još ima 40 god star bakelitni telefon (doduše ima i bežični) i ne fali joj ništa.

Isto tako smo svi mogli ostat na telegrafu i šta bi nam falilo.

boriskr kaže:
Jest da mi je jakna visila ne stranu na kojoj sam imao u džepu 6310, ali sam bio zadovoljan. Natjerali su nas da mislimo da više ništa ne valja ako je starije od pol pišljive godine. Valjda sam star.

Sigurno ima još polovnih 6310 po oglasnicima, probaj je kupit i koristit par dana pa vidi bi li i danas bio zadovoljan
15.06.2012 | 23:47
Jest da mi je jakna visila ne stranu na kojoj sam imao u džepu 6310, ali sam bio zadovoljan. Natjerali su nas da mislimo da više ništa ne valja ako je starije od pol pišljive godine. Valjda sam star.

Sigurno ima jos polovnih 6310 po oglasnicima, probaj je kupit i koristit par dana pa vidi bi li i danas bio zadovoljan [/quote]

Kako ne, ima i novi

www.njuskalo.hr/nokia/nokia-6310i-oglas-799886
15.06.2012 | 23:49
Ja sam siguran da ne bi, iako je u svoje vrijeme 6310 bila kickass poslovni telefon. Ali, nažalost, poslije SE P1 sve što sam probao mi je, po ovom ili onom, korak natrag. Bez obzira na sve "šareno, budali drago" novotarije.
  • User
  • Posjetitelj
16.06.2012 | 01:15
dario15 kaže:

Btw ja sam svojedobno jako volio Ericsson R320 (bio sam i ponosni vlasnik istoga). On mi je još uvijek u sjećanju kao posebno drag uređaj, ali svaki nakon njega mi je opet bio objektivno bolji
16.06.2012 | 04:18
Ma joj...
Pretjerujete sada sa starim kantama..
Prije je bio vazan izgled, kamera i podrska za mp3..
Meni ne treba nikakav JB niti ce biti potreban.

iPhone jednostavno volim zbog dizajna i iOS-a, android ne volim nikako i ne vjerujem da cu ga ikada imati u buducnosti...
17.06.2012 | 01:33
Hm, ko bi rekel da je kompanija poput Nokije doživjela da su joj ove agencije za kreditni rejting spustile vrijednost dionica na razinu smeća? No, sad kad smo već kod toga, te su agencije isto žešće sranje; ako američanske države sa svojim dugom imaju najbolji mogući rejting, onda mi je to sve skupa jako fishy...
Inače, s Nokijom sam bil zadovoljan; moj je prvi susret s telefonom bil s Nokijom 5110, nakon nje mi je u ruku pal neki ericsson i to mi je bila koma. Nokia mi je legla od prve, Ericcson nikak i tak je počelo.... A dokud su dogurali..? Sjećam se kak su se grohotom sprdali s OSX-om, pa s iPhoneom kad ga je Štef predstavil, ali evo, i njihova je rit došla na šekret... Jel mi je žal? Nije, nimalo. Budući da sam sve svoje mobitele kupil, nisu mi nikad niš poklonili, a imal sam i iskustava sa servisom, nije mi ih nimalo žal. Kak su godinama sijali, tak sad žanju. Ko i mnogi drugi.
17.06.2012 | 12:19
Kinsif dobro kaže.

I ne stoji da s modernim smartphoneom stalno imaš neke nevolje, update i sranja. To ovisi o vlasniku. Moj iPhone je još na 2.1.2 softveru, ne diram ništa godinama i sve što mi treba radi.
26.06.2012 | 13:49
Nokia mi nikada nije legla. User interface mi je totalno bio "cudan", no to su bili hw-kvalitetni (business modeli) mobiteli. Smartphone-ove korisitim otkako su se prakticki pojavili. Od njih ocekujem slijedece funkcionalnosti (osim uobicjanih): e-mail (multiple accounts, attachments, IMAP,POP..), document reader (word,excel osnovno, PDF), razmjena file-ova sa ostalim racunalima-mobitelima, calendar, todo, notes. Dobro dodju i mp3 player i foto aparat. Koristio sam SE P900 i poslje SE P990i. S posljednjim modelom sam bio dosta zadovoljan. SE P1 nisam korisitio jer mi je u ruke dosao iPhone 3G kod kojeg su sve nabrojane funkcije bile podrzane (osim za mene vazne slobodne razmjene file-ova). Design mobi-a i elegancija u radu do tada nevidjena ipak mi nisu bili dovoljni da bih odmah presao na iPhone 3G. Najvece pozitivno iznenadjenje na iPhone-u je bio prikaz slike na osuncanom LCD-u. Mail-ove sam najnormalnije mogao procitati bez trazenja zaklona i sl.
Dan danas koristim 3G (vec tri godine). JB-an je prvenstveno radi spustanja verzije iOS-a 4.xx nazad na 3.13 jer pod iOS 4 je 3G dosta spor. Osim toga JB mi omogucio pristup i razmjenu file-ova izmedju ostalih uredjaja putem WiFi, Bluetoth. U konacnici sam jako zadovoljan.
26.06.2012 | 14:02
ja sam nekad davno imao prve Nokia Symbian telefone...i priznali vi to ili ne..to je bilo Vrh tada...bezbroj korisnih,i glupih aplikacija,ali je radilo....cak danas..jebeni iPhone,koga imam nema neke aplikacije koje sam imao na Nokia 3650....pricam za period u vreme 2003 godine.....
a da su prsli..prsli su.....
licno sve vise mi se dopada politika Android telefona...cak svaki malo bolji Android fon sa sistemom 2.2+...podrzava Airplay....a na iPhone moram da imam najmanje 3Gs.....cak mi i neki Kineski Android Tv Box,,pravi od mog LCD Lg Tv-a..odlican Smart Tv...za 100 dolara.....+ mnogo..mnogo aplikacija .......
  • mileni
  • Posjetitelj
26.06.2012 | 14:53
Nisam iskreno nikad volio Nokiu, cak ni kad su bili uvjerljivo prvi na mobilnom trzistu. Redovito sam kupovao Ericssone, kasnije SE telefone. Sve do k850 bili su stvarno vrh, kako po kvaliteti, tako posebice po bateriji. Takodjer sam koristio P seriju. No onda je naglo uslijedio neocekivan i stvarno nimalo jasan pad. Vec stvarno popularna k serija je propala sa k850 i to nakon odlicnihk800 + k810.

Nokia mi je uvijek bila precijenjena, unatoc stvarno odlicnoj izradi mobitela, iritirao me software, tj. sami OS.
No zao mi je njihova propadanja, jer jedini su "pravi" proizvodjaci mobitela u EU. Sa Lumiom su pokazali ponovno svoju snagu, imao sam dvije Lumie u ruci, stvarno kvalitetni mobiteli, usudim se reci uvjerljivo najbolja kvaliteta sto se izrade tice.

No imaju tog idiota Elopa koji je odjebao Meebo, mozda i najbolji mobilni OS koji sam probao. Odlucio se za neprovjereno rjesenje u WP-u. Ako su se vec odrekli vlastite platforme, onda su mogli i morali ici na Android, a sa WP krenuti oprezno, a ne sve karte na neprovjerenu platformu.

No sami WP je meni osobno odlican. Fluidan, brz i praktican. Ali mobilno trziste je vec formirano, pa osim ukoliko WP8 ne donese neke velike inovacije, ne vidim nacin da se brzo probije na trziste. A to je ono sto je Nokiji potrebno i to pod hitno. Jer ostaju lagano bez love, a osobno cak sumnjam da ce prezivjeti jos dugo

Sto se Androida tice, moj zadnji mobitel na toj platformi je bio HTC Sensation. I ne mislim vise uzeti sebi ni jedan Android mobitel. Ta platforma je u banani totalnoj.
Iskreno se nadam uspjehu WP-a, pa da uz iOS mogu imati jos jednu alternativu Appleu. Posebice jer ne mislim uzimati vise iP osim ukoliko ne povecaju dijagonalu ekrana i napokon unesu malo promjena u sami iOS.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
28.06.2012 | 19:47
Nokiu nisam nikad posjedovao. Uglavnom sam koristio Sony Ericssone, a zadnji ne-Apple mi je bio Samsung Omnia 9000 i to je definitivno bio najgori mobilni telefon. Možete li zamisliti pametni telefon sa velikim touch ekranom i Mobile Windows 6.5? Strahota!

iPhone 3G mi je bio pravo osvježenje, a trenutni 4S sa svim potrebnim aplikacijama dovoljan za duže vrijeme.

Imao sam u rukama i Androide i nisu to loši uređaji, ali nemaju baš ništa što bi me privuklo da zamjenim iPhone s jednim od njih.

Mobile Windows 8 također izgleda odlično i sviđa mi se Metro i te dinamične pločice, ali opet ništa što bi me natjeralo da se odreknem svih korisnih aplikacija i iOSa.

Kako Nokia telefone nisam nikada koristio potpuno sam indiferentan prema njihovoj sudbini.
28.06.2012 | 21:30
Mislim da je za Nokiu prelazak na Win dobro rješenje. Naravno, pod uvjetom da Microsoft napravi dobar posao. Ako dobro povežu mobilnu i desktop verziju Windowsa, moglo bi to bit interesantno ljudima koji imaju PC. A takvih je 80%.

Moj iPhone (a i sve ostalo s potpisom Applea) u kombinaciji s Win7 funkcionira očajno. iTunes i iCloud su najveća muka koja postoji. Nokia radi kvalitetan hardver. Ako OS bude dobar, ako bude dovoljno dobrih aplikacija i ako bude dobro povezano s mojim računalom, razmislit ću o prelasku na Nokiu.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 14 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Gjuroo, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (826)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO