30.07.2012 | 17:20
Nisam. Tamo imamo poslovnog partnera kojem sam trebao nešto poslati. Poslat ćemo HP expressom, naravno, jer ne mora biti CityEx. Samo mi je tako praktičnije jer s njima imamo taj "business" (hm
) ugovor pa ih ja samo naručim, a faktura stiže mjesečno, a u HP moram plaćati gotovinom pa tražiti R1 pa potraživati novac u firmi.
CityEx je pošiljku pokupio pa je vratio drugi dan, jer je "van zone". To je njihova službena politika, imaju popis mjesta koje pokrivaju, a razgovarao sam s regionalnim direktorom za ovu našu regiju. I on kaže, mrtav hladan, kako je moja argumentacija logična, ali njihova je politika takva i nije mu jasno zašto ja to ne prihvaćam.
Kakva zamjena teza... Na kraju još ja ispadam lud.
Pa zato tražim šire mišljenje - jesam li zaista lud što me ljuti da oni odbijaju dostaviti paketić od 150 gr u mjesto koje je de facto dio Splita (drugog najvećeg grada u zemlji), samo zato što ima poštanski broj koji nije na njihovom popisu, a da sam ga poslao u neko selo 15 km od Kutine ili Gospića, to nema problema.
Da ne kažem da dostavljaju u sva naselja oko Osijeka (Bilje, Čepin, Nemetin, Sarvaš...) i Rijeke. I Zagreba, naravno.