20.08.2012 | 22:02
Po onoj zadnjoj statistici gdje mi je baterija trajala 8 dana bilo je oko 3 sata upotrebe. Sigurno nisam tri sata blebetao, sumnjam da bi onda i baterija toliko trajala jer je odašiljač jedan od većih potrošača. Neka sam recimo od tih 3 sata u 8 dana pričao 45 minuta, onaj ostatak je ovo što sam nabrojao - Twitter, fotkanje, surfanje ili igranje dok nešto čekam i slično. To su sadržaji koje volim na mobitelu, same razgovore volim obaviti što kraće moguće.
Kako mi je sve u iCloudu, uopće mi se čini suludo razmišljati o nekom drugom mobitelu iz tog razloga. Npr. vidio sam neki vulgaris telefon za 199 kn u Korzu koji mi se svidio dizajnom, ali što bih onda s 2500 kontakata u oblaku? Da, vjerojatno bi se u konačnici sve to moglo iskonvertirati ovako ili onako, ali trošak vremena za to nadmašuje cijenu polovnog iPhonea, pa se opet vraćam na to da za mene izbora, ako želim imati mobitel, zapravo nema - ili iPhone ili ništa.
Komentiram to zato jer mi je čudno da Mac korisnici uopće razmatraju non-Apple telefon kada je na Macu sve tako lijepo posloženo da radi s iPhoneom i za sve ostale mobitele moraš nešto krpati. Ah, svakome svoje veselje!