Samsung Galaxy S3 32GB :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Samsung Galaxy S3 32GB :)

21.08.2012 | 17:38
Naravno. Dipol je izraz iz radiotehnike pa mi je on prvi pao na pamet. Hvala na ispravku.

Civicar, hvala i tebi na odgovoru. Ako je to tako, onda mi je to pušiona. Jer, čak i da odustanem od Mac OS-a (kamo je krenuo, nije ni to nemoguće), ići ću na Linux, a ne na Windows.

Mislio sam, kad već iPhone možeš syncati s Windowsima (pa makar i preko kabela), da možeš onda i WP s Macom. Ali jebiga...
21.08.2012 | 18:00
smayoo kaže:
Jer, čak i da odustanem od Mac OS-a

Ma nećeš valjda?
21.08.2012 | 18:01
smayoo kaže:

Civicar, hvala i tebi na odgovoru. Ako je to tako, onda mi je to pušiona. Jer, čak i da odustanem od Mac OS-a (kamo je krenuo, nije ni to nemoguće), ići ću na Linux, a ne na Windows.

Mislio sam, kad već iPhone možeš syncati s Windowsima (pa makar i preko kabela), da možeš onda i WP s Macom. Ali jebiga...

vjerojatno ce to mijenjat u skoroj buducnosti, tj. izlaskom WP8, ali zasada, tako je kako je.

Probaj neku Nokiju Lumiu kad si u blizini t-centra, VIPa, vjerujem da ce ti se svidjet kako radi novi Windows Phone...
21.08.2012 | 18:03
Ne zanima me probavati dokle god je vezan samo za windows pc platformu. Ali hvala na informaciji, uštedio si mi puno vremena.

Renzo kaže:
smayoo kaže:
Jer, čak i da odustanem od Mac OS-a

Ma nećeš valjda?

Apple je već odustao od Mac OS-a. Zašto ja ne bih?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
21.08.2012 | 18:22
Smayoo smayoo, ti si stvarno mustra, znači svi mi koji smo se odlučili za iPhone smo na razini tinejđerica, da ne kažem djevica. Vrijeđaš ponekad, a da ni sam nisi svjestan svojih riječi. Žali bože tvoga znanja kad si tako bahat i neugodan. Čovjek ti se i ispriča pa ni to ne znaš prihvatiti, nego filozofiraš da nema kraja.

Beee, beee, beee Ne trudi se ni reagirati, jer već znam što će napisati. Ne znam zapravo što više ni tražiš ovdje kad ti ni Mac OS više nije po ukusu. Prodaj brate sve Aplleovo i kupi si neki windows stroj i uživaj u microshit skydriveu i cloud officeu, ah opet zaboravih na tvoju "paranoju"

Eto, ja sam po tebi i ovca i tinejđerica, bedak, naivac i tko zna što sve ne... uživaj u svojoj nadmoći nad nama naivcima koji smo se riješili jednog zla da bi priglrili drugo.

Slobodno izbriši ovaj post neću se naljutiti, pa čak više ni reagirati
21.08.2012 | 21:12
Sjedi, jedan. Iz hrvatskog. I logike također. Kad se ohladiš, pročitaj ponovno što sam napisao pa se onda možeš ispričavati što, od silne želje za svađom, ne čitaš s razumijevanjem.
21.08.2012 | 21:32
Jao, pa vi kao da se ne poznajete... Ne kužim kako se više ovdje itko na ikoga može uvrijediti? Mene više ni Campo ne bi uvrijedio!
21.08.2012 | 21:56
Ja se radujem novom blackberryevom OS-u. Nadam se da nece razocarati. U ovom trenutku uz iOS telefon to mi je jedina prihvatljiva alternativa.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
21.08.2012 | 22:30
Eto, opet si ti sve rekao, ocijenio, zaključio, sad više ne znam ni hrvatski jezik, a i logika mi ode, ako sam je ikad i imao... Priznajem poraz... Oni koji stvarno razumiju znat će o čemu se tu stvarno radi.

Bilo je doduše pojedinaca koji su te pročitali i to javno napisali, ali su zgaženi tvojom kolokvijalnšću i neupitnom logikom. Ipak ova zajednica ima više koristi od tvojeg znanja, pa zbog toga uglavnom prešutno trpi tvoju bahatost. Neka tako i ostane jer ipak na kraju tvoje je znanje vrednije članovima ovog foruma, nego tvoji povremeni ispadi. Možda jednog dana shvatiš o čemu pišem, a možda nikad, iskreno nije ni bitno. Teško da i hoćeš kad sam upravo dobio jedinicu iz hrvatskog, što znači da se ne znam pravilno izjasniti.
21.08.2012 | 22:41
A na kineskom mozda? LOL
21.08.2012 | 23:28
Sank, rekoh - kad se ohladiš, lijepo ponovno pažljivije i s razumijevanjem pročitaj što sam napisao. Možeš ti to, ajde...
21.08.2012 | 23:31
kinsif kaže:
Ja se radujem novom blackberryevom OS-u. Nadam se da nece razocarati. U ovom trenutku uz iOS telefon to mi je jedina prihvatljiva alternativa.

Je li to nešto što je već u uporabi, ili je tek u najavi? Imaš kakav link?
22.08.2012 | 00:37
smayoo kaže:
kinsif kaže:

Je li to nešto što je već u uporabi, ili je tek u najavi? Imaš kakav link?

u najavi je. neka alpha je pustena za developere ako se ne varam, ali jako malo konkretnih informacija ima o samom OS-u. barem ih ja nisam pronasao. par sitnica

realno, samo kod njih vidim mogucnost da se ponudi nesto drugacije, i nadam se da nece forsirati iskljucivo TS mobitele bez tvrdih tipkovnica jer je to po meni jedna od njihovih prepoznatljivosti, uz naravno najbolju mail podrsku (stavimo na stranu ona nedavna sranja koja su imali) i dobre tarife kojima si mogao i u roamingu za fer cijenu koristiti mail. cijeli OS je u biti bio fokusiran na komunikaciju, bez puno UI estetike.
zao mi je sto nisu vise vjerovali u ono sto imaju i nastavili forsirati svoj izvorni proizvod. uvijek bi imali dio hardcore enterprise trzista, i ne vidim nista lose u tome da drze 5% trzista recimo, a ovako su nesto bili krenuli nevjesto u kopiranje iphonea i tu se pogubili.
od kako je nokia prakticki odustala od symbiana, RIM je jedini uz apple koji ima svoj OS i svoj hardver. uz to imaju i odredjeni know-how i brend koji i dalje nesto znaci u svijetu. pogotovo poslovnom. valjda ima pametnih ljudi tamo koji ce to znati iskoristiti.
22.08.2012 | 01:02
Meni osobno BlackBerry nije nikad pasao upravo zbog mehaničkih qwerty tipkovnica. Presitne tipke, prekrupan telefon. Meni je olovka bila super. I prepoznavanje rukopisa. Ali to je umrlo, očito... Pogledat ću malo. Hvala ti na info.
22.08.2012 | 01:36
nema na cemu.
  • User
  • Posjetitelj
22.08.2012 | 23:48
Riba kaže:
Ja ću uskoro dobiti na korištenje Nokiu N9 što je vjerojatno interesantno ali je dead end.

Mobitel je fenomenalan, a možda i nije sve otišlo kvragu:
www.engadget.com/2012/07/07/jolla-promis...lans-new-smartphone/

23.08.2012 | 00:13
Za N9 je koliko sam shvatio.
  • mileni
  • Posjetitelj
24.08.2012 | 12:31
smayoo kaže:
Stari Windows Mobile telefoni su zaista očajni i neupotrebljivi. Za nove ne znam pa tražim nekog tko ih je koristio, da čujem iskustva iz prve ruke.

Kupio sam zeni Lumiu 710. Prvih par dana sam dozivio odusevljenje, jer mobitel je stvarno jako funkcionalan i praktican. Ne treba cak ni navikavati se na isti, prejednostavan je. No nakon par dana moze se uvidjeti par bugova u softwareu i nedostatak nekih osnovnih opcija (WP 7.5 je u pitanju). Primjerice, procitao sam da kompas ne radi pravilno ako si na jugu (Cile, Argentina, itd.). Bluetooth takodjer ne funkcionira kako spada.

Da ne spominjem totalno lose rijesen store. Sve do nedavno nisu se mogle kupovati aplikacije u hrvatskoj, morao si kemijati da si postavis GB/USA/itd. adresu. Sad se uredno moze iz hrv kupovati, no stari account ne mogu prebaciti na hr, vec mi je i dalje USA. Dakle gubim aplikacije ako promjenim acc.

Malo sam negativno krenuo, a to ovaj OS ne zasluzuje, Sami koncept mi se svidja i odlican je. WP mobiteli rade gotovo jednako dobro na svim uredjajima, kako onima sa vrhunskim hardwareom, tako i na onima sa slabljim. Fragmentacije kao kod androida sigurno nece biti, MS je tu naucio na Appleovom primjeru.

No najveci problem je sto neke aplikacije ne rade dok je mobitel u "sleepu". Primjerice Skype i sl. Sto je smijesno jer je MS vlasnik Skypea.
No sa wp8 ovo sve bi trebalo biti rijeseno, barem tako tvrde. A uskoro i dolazi wp8, pa bolje pricekati wp8 uredjaje i kupiti isti, nego sada bacati novce na lumiju.

Sto se tice Androida, bolje da ne komentiram... Imao sam Desire, Desire HD, Sensation... Ne vracam se vise na taj OS. Kao da je google dao novce student programerima pocetnicima da isti programiraj, pa eto ekipa se malo uci radeci na mobilnom OS-u. Memory management je toliko glupo zamisljen i realiziran da stalno mislim kako se netko zajebaje sa tim OS-om, nego da je ozbiljan proizvod.
24.08.2012 | 14:16
mileni kaže:
smayoo kaže:
Stari Windows Mobile telefoni su zaista očajni i neupotrebljivi. Za nove ne znam pa tražim nekog tko ih je koristio, da čujem iskustva iz prve ruke.

Kupio sam zeni Lumiu 710. Prvih par dana sam dozivio odusevljenje, jer mobitel je stvarno jako funkcionalan i praktican. Ne treba cak ni navikavati se na isti, prejednostavan je. No nakon par dana moze se uvidjeti par bugova u softwareu i nedostatak nekih osnovnih opcija (WP 7.5 je u pitanju). Primjerice, procitao sam da kompas ne radi pravilno ako si na jugu (Cile, Argentina, itd.). Bluetooth takodjer ne funkcionira kako spada.

Da ne spominjem totalno lose rijesen store. Sve do nedavno nisu se mogle kupovati aplikacije u hrvatskoj, morao si kemijati da si postavis GB/USA/itd. adresu. Sad se uredno moze iz hrv kupovati, no stari account ne mogu prebaciti na hr, vec mi je i dalje USA. Dakle gubim aplikacije ako promjenim acc.

Malo sam negativno krenuo, a to ovaj OS ne zasluzuje, Sami koncept mi se svidja i odlican je. WP mobiteli rade gotovo jednako dobro na svim uredjajima, kako onima sa vrhunskim hardwareom, tako i na onima sa slabljim. Fragmentacije kao kod androida sigurno nece biti, MS je tu naucio na Appleovom primjeru.

No najveci problem je sto neke aplikacije ne rade dok je mobitel u "sleepu". Primjerice Skype i sl. Sto je smijesno jer je MS vlasnik Skypea.
No sa wp8 ovo sve bi trebalo biti rijeseno, barem tako tvrde. A uskoro i dolazi wp8, pa bolje pricekati wp8 uredjaje i kupiti isti, nego sada bacati novce na lumiju.

Sto se tice Androida, bolje da ne komentiram... Imao sam Desire, Desire HD, Sensation... Ne vracam se vise na taj OS. Kao da je google dao novce student programerima pocetnicima da isti programiraj, pa eto ekipa se malo uci radeci na mobilnom OS-u. Memory management je toliko glupo zamisljen i realiziran da stalno mislim kako se netko zajebaje sa tim OS-om, nego da je ozbiljan proizvod.

Kompas koliko sam upoznat nije radio ispravno na nekim HTCovim modelima, tako da to nebih nazvao problemom WP7, vec vise hardverskim. Bluetooth ne koristim godinama, jer me vec iPhone naucio da je on neiskoristiv/nekompatibilan sa ostalim telefonima/vecinom gadgeta, tako da neznam nista o problemima s bluetoothom...

Sa storeom mozes kupovati iz HR kao sto si rekao. Kao sto ni Android ili APPstore account nemozes prebaciti ili spojiti US sa recimo HR racunom, tako to nemozes ni na Windows Marketplace. Blesava politika koju kupe jedni od drugih. Osim toga na appstoreu sa HR racunom ni danas ne mozes kupovati filmove, glazbu i hrpu appova sto je izmnimno iritantno.

Ono sto bi Apple mogao nauciti od Microsofta ovdje su demo verzije aplikacija, jer u appstoreu neke appove mozes isprobati, neke ne.

Windows mobile platforma nikad nije bila fragmentirana ( jos iz doba pocket PCa 2000, windows mobile 2003, 5, 6 ) tako da tu MS nije imao sta nauciti od Applea. Mogao je jedino nauciti kako napraviti mobilnu platformu koja ce raditi brzo i stabilno.

Ono sto bi Apple ovdje mogao nauciti od Microsofta je pravo da downgrade telefona. Moj Samsung je uredno bilo moguce spustiti sa WP 7.5 na WP 7.0 na bilo koju od izdanih verzija updatea bez ikakvih problema.

Sto se tice rada aplikacija u sleepu, to je problem koji muci i iOS i Android, tj. sve mobilne platforme, a sto bi bila vecinom posljedica multitaskinga, tj. nedostatka istog. Neke aplikacije znaju raditi dobro neke ne. Moj iPhone4s cesto zaboravi na moj Skype racun, Facebook Messenger nekad javlja nove poruke/nekad ne, a uredno su pokrenuti...

Oko ostalog se manje vise slazemo... iPhone je zamjenio moj WiMo 6 uredjaj jos tamo 2007, ali sad kad vidim ove WP Nokie Lumie i kad citam sve o WP8 koji izlazi iduci mjesec, ozbiljno razmisljam da se vratim na WP, pogotovo zato sto sam probao WP7 i zaista mi se svidja koncepcija, brzina, upotrebljivost...

Jos da vrate File explorer u igru...
25.08.2012 | 13:15
Neću skrivati zadovoljstvo da je Apple dobio iPhone tužbu protiv Samsunga!

Nisam za sputavanje konkurencije kada se radi o inovacijama i unapređenju postojećih tehnologija, ali ta toliko bezobrazno očita krađa u kojoj se nisu nimalo niti trudili sakriti lopovluk je zbilja trebala biti kažnjena. Ne možeš godine i milijune utrošene u nečiji R&D samo pokrasti, ono do nivoa dizajne ikone!

Da su barem ponudili nešto pametno novo, ali ništa, samo kopiju po nešto nižoj cijeni. U ovom trenu daleko više cijenim Microsoft koji je s onim novim sustavom pokazao da može biti inovativan i drugačiji, a ne samo plagijator kao u prošlosti.

I zapravo nije off-topic, vrlo je on-topic, to je sažetak mog komentara na Samsung Galaxy!
25.08.2012 | 13:25
zar nije Steve rekao glup kopira a pematen krade. Meni licno nije drago sto je apple dobio ali sta ocekivati od americkog sudstva koje sudi izmedju americke i korejske kompanije.koristim apple ali mi vec pocinju ici na zivce sa svojom gladi za parama i moci.
25.08.2012 | 13:40
@scarface32 Potpuno se slazem sa tobom.
25.08.2012 | 13:44
Cook je napisao, a zaista mislim da je iskreno, da ovo uopće nije bilo do para, toga im fakat ne fali, nego do budućnosti i vrijednosti. Jer ako ti posvetiš godine i godine rada i R&D-a da nešto osmisliš savršeno, izađeš na tržište i netko ti to bahato i drsko prekopira skoro do detalja, takve stvari treba rezati u startu jer inače podrivaš temelj razvoja takvih naprednih i kompleksnih tehnologija. Zašto bi se netko onda trudio biti prvi kada bi znao da će biti pokraden i iskopiran?

I zašto je Microsoft ovaj put bio pozitivac i pokazali su da mogu ponuditi svoju originalnu i inovativnu soluiju koja nema nikakve veze s Appleovom? To je mogao i Samsung, nisu trebali krasti, samo su trebali biti kreativni i vrijedni, eeeeee ali tu je kvaka, ne možeš stvar kao iPhone i iPad složiti u godinu dana tek tako, iza toga su godine razvoja, Appleovog razvoja.
25.08.2012 | 13:48
Smijesno (ili zalosno) je da netko moze dobiti patent na geometrijske oblike i na temelju toga maltletirat cijelu IT industriju.

Neznam sta tocno Apple ovdje stiti? Sta je Apple IZUMIO? Pa svi Appleovi proizvodi su kombinacija ( i peglanje ) postojecih tehnologija, nista Apple nije IZUMIO.

iOS kao i OS X je radjen na Unix platformi, hardver za Apple rade drugi proizvodjaci ( sa komponentama koje Apple takodjer nije izumio ) tako da mi je nejasno koje znanje i IZUME Apple stiti?

Patentni sustav je izgubio smisao cini mi se.
25.08.2012 | 13:52
@dpasaric
Hmm zavisi kako se gleda,zoom slike sa prstima je postojao i na WM,slide notification je prvo izasao na androidu, ima jos strasno puno stvari koje su postojale prije prepucavanja samsung-apple.Nedavno sam citao da je neka mala kompanije najavila tuzbu za neki patent koji je uveliko pomogao da iPhone bude na mjestu na kojem je sada.U svakom slucaju svi oni kradu jedni od drugih i bore se da pokupe sto veci dio kolaca.Naravno da krajnji korisnici ispastaju.Jedino u sta sam sigura n je da Apple nece vise biti ono sto je bio za vrijeme Jobsa,jer koliko vidim opet su poceli gledati samo na profit i to po cijenu kvalitete.Mislim da ce se ubrzo korisnici zasititi malih pomaka u novim gadgetima(pod tim mislim na varijantu iPhone 3-3Gs ili 4-4S) jer ih u toj varijanti ostale kompanije razvaljuju.Kod drugih razlika od predhodnog modela i novog je ogromna sto kod apple-a nije slucaj.
25.08.2012 | 13:54
Ne razumiješ što je invencija a što je inovacija!

Moš ti izmislit miljun čuda i tehnologija al ako ih ne znaš primjeniti na nečemu što ljudi žele i trebaju čemu sve to?
25.08.2012 | 13:57
Ne @civicar ne, ne, ne... potpuno si u krivu i nasjedaš na trivijalizaciju koju je prodao Samsung, stvar je duboka, geometrijski oblici su samo površina. Ne znam koliko si pratio suđenje, ali zaista su se potrudili oko dokaza, IT stručnjaka, eksperata i vještaka. Radi se o cijelom konceptu, rasporedu elemenata, logici rada, ma o svemu, pa pogledaj čak da je smiješni konektor jednak, a kamo li kompleksnije stvari, a barem to se moglo napraviti različito...

I ne, nisam Samsung hater, dapače, koristim mnogo njihove tehnologije i smatram je odličnom. No, ono je zaista bila krađa, bezobrazna i drska krađa i presuda je sasvim fer.

I ovaj put držim palčeve za Microsoft i da njihov sistem dobije veći udio od Samsunga jer su to zaslužili, jer su bili inovativni, nisu kopirali i ponudili su različitu alternativu.
25.08.2012 | 14:00
dpasaric kaže:
Cook je napisao, a zaista mislim da je iskreno, da ovo uopće nije bilo do para, toga im fakat ne fali, nego do budućnosti i vrijednosti. Jer ako ti posvetiš godine i godine rada i R&D-a da nešto osmisliš savršeno, izađeš na tržište i netko ti to bahato i drsko prekopira skoro do detalja, takve stvari treba rezati u startu jer inače podrivaš temelj razvoja takvih naprednih i kompleksnih tehnologija. Zašto bi se netko onda trudio biti prvi kada bi znao da će biti pokraden i iskopiran?

I zašto je Microsoft ovaj put bio pozitivac i pokazali su da mogu ponuditi svoju originalnu i inovativnu soluiju koja nema nikakve veze s Appleovom? To je mogao i Samsung, nisu trebali krasti, samo su trebali biti kreativni i vrijedni, eeeeee ali tu je kvaka, ne možeš stvar kao iPhone i iPad složiti u godinu dana tek tako, iza toga su godine razvoja, Appleovog razvoja.

\ovo samo postoji u industriji pametnih telefona. citam negdje sony je izmislo wokmen i samo je zastitio ime, svi ostali su mogli isti uredjaj praviti ali nisu smjeli napisati wokmen na njemu. samo apple korsiti svaki urac da pantentira. te oblik, te izgled, te izgled ikona itd itd. i stvarno su me poceli zivcirati s tim. pasaric kazes nije do para pa zasto su trazili 2,5 milijarde ostete. ako im nije do para , nek ovaj novac sto su dobili daju u humanitarne svrhe. ali oce urac.
25.08.2012 | 14:01
Evo na redditu jasnih dokaza da Samsung nije kopirao Apple

www.reddit.com/tb/kr14a?utm_source=dlvr....p;utm_medium=twitter
25.08.2012 | 14:01
@saint - slažem se s tobom u cijelom onom dijelu oko trenutnog stanja razvoja novih Appleovih tehnologija, ali ok, pustimo tu da vrijeme pokaže što će biti s njima. I ok da je i Samsung imao svojih inovacija, bilo bi zapravo čudno i nemoguće da ih nema, ali poanta je da su sve bitno, cijeli koncept maznuli i to drsko, da su barem bili malo inovativni i to drugačije posložili, pa vjerujem da niti Apple ne bi toliko nagazio na njih i imali bi daleko teži slučaj za dokazivati, ali ne, oni su baš namjerno išli na kopiju jer su valjda tako mislili da će ljudi lakše prihvatiti njihov uređaj - i tu su bili u pravu, ali hej, to je krađa!
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 3 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Gjuroo, grgaa, m@xym, Riba, Anonimci (652)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO