Samsung Galaxy S3 32GB :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Samsung Galaxy S3 32GB :)

25.08.2012 | 14:04
ali opet ja ne kontam , kuciste i hardwer je samsung , sofware je google. sto nisu tuzili google?
25.08.2012 | 14:06
Samsung koristi svoju redizajniranu verziju Androida
25.08.2012 | 14:06
@civicar
ti si neki vindovsaš ođe?
nouhardfilings, ne mislim ništa loše. nova pojava na jabučnjaku. ili prije nisam primjetio
25.08.2012 | 14:17
Bill kaže:
Evo na redditu jasnih dokaza da Samsung nije kopirao Apple

www.reddit.com/tb/kr14a?utm_source=dlvr....p;utm_medium=twitter

Ovo sto navodis je totalna glupost,mislim da bi sharp trebao tuziti LG jer pakuju LCD televizore u iste kutije,Neko je nedavno postavio sliku koncepta Nokie koja podsjeca na iPhone a slika je iz 2003 godine.Nemoj zaboraviti da je medju prvim Sharp prikazao ikone koje su slicne na iOS-u i to negdje 2002 godine koliko se sjecam.

Evo slika kako je nekda izgledao voice recorder na wm6.5 koliko se sjecam http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/images-14582e73d4e1b726f9d1c25717f43472.jpeg

Samo da jos jednom ponovim,ja sam veliki ljubitelj Apple uradjaja ali ne volim kada se pljuje po necemu drugom bez neke osnove.Obje kompanije su vise nego dobre,sistemi odlicni za krajnjeg korisnika ali niko nije bogom dat, tj zelim da imam mogucnost izbora i koristim ono sto meni vise odgovara. Vecina funboy-eva pljuju po androidu a brzo su zaboravili da je iPhone 2G bio poredjen sa Nokia 3310 i da je bio pun bagova a opcija kao cigla.Ali je bio odlican telefon i postajao sve bolji svakom nadogradnjom iOS-a
Prilozi:
25.08.2012 | 14:20
@scarface32 - kazna mora biti takva da je okrivljeni shvati ozbiljno, dakle novac je uvijek dobar za to.

O humanitarnim donacijama i Appleu smo temu već prošli kroz priču o tome kako je na to gledao Jobs i ja mu tu držim stranu 100% i mislim da je to krivi pristup kada si na njihovoj poziciji, dakle na poziciji jednog od vodećih tehnoloških inovatora. Taj novac oni mogu bolje iskoristiti za čovječanstvo nego da ga daju u humanitarne svrhe. I do sada su to dokazali x puta.

Da ti skratim priču, logika je ista kao s glupostima koje je ekipa prosipala po netu kada je NASA poslala Curiosity na Mars. Kao ta lova se mogla iskoristiti za bolnice i gladne! O kratkovidne li i zatucane gluposti!

Ukratko, ako ti je do filozofije na tu temu pročitaj pismo direktora NASA-e iz davne 1970-te, SVE TO VAŽI i danas:

www.lettersofnote.com/2012/08/why-explore-space.html

Pročitaj to pismo bez obzira što je poduže, odlično je i daje malo drugačiju perspektivu na sve.
25.08.2012 | 14:21
ma saint, nemoguce je da apple krade. oni izmisljaju .oni su inovativni,oni su najbolji u svemu sto su se dotakli itd,itd
25.08.2012 | 14:24
dpasaric kaže:
@scarface32 - kazna mora biti takva da je okrivljeni shvati ozbiljno, dakle novac je uvijek dobar za to.

O humanitarnim donacijama i Appleu smo temu već prošli kroz priču o tome kako je na to gledao Jobs i ja mu tu držim stranu 100% i mislim da je to krivi pristup kada si na njihovoj poziciji, dakle na poziciji jednog od vodećih tehnoloških inovatora. Taj novac oni mogu bolje iskoristiti za čovječanstvo nego da ga daju u humanitarne svrhe. I do sada su to dokazali x puta.

Da ti skratim priču, logika je ista kao s glupostima koje je ekipa prosipala po netu kada je NASA poslala Curiosity na Mars. Kao ta lova se mogla iskoristiti za bolnice i gladne! O kratkovidne lii zatucane gluposti!

Ukratko, ako ti je do filozofije na tu temu pročitaj pismo direktora NASA-e iz davne 1970-te, SVE TO VAŽI i danas:

www.lettersofnote.com/2012/08/why-explore-space.html

ma sta je to apple ponudio covjecanstvu a da je to on izmislio? bas apple a ne neko drugi prije njih i onda oni pokrali ideju. molim te samo jednu stvar? to covjecanstvo ne bi bilo isto bez apple telefona,ipada.ipoda,. apple je ponudio samo ono na cemu ce lakse zgrnuti sebi lovu, boli urac njih za covjecanstvo. i cudno mi je da poredis nasa i apple?
25.08.2012 | 14:33
florijan kaže:
@civicar
ti si neki vindovsaš ođe?
nouhardfilings, ne mislim ništa loše. nova pojava na jabučnjaku. ili prije nisam primjetio

Nisam win fanboy ako to mislis. koristim sve i svasta.
25.08.2012 | 14:45
dpasaric kaže:
Ne @civicar ne, ne, ne... potpuno si u krivu i nasjedaš na trivijalizaciju koju je prodao Samsung, stvar je duboka, geometrijski oblici su samo površina. Ne znam koliko si pratio suđenje, ali zaista su se potrudili oko dokaza, IT stručnjaka, eksperata i vještaka. Radi se o cijelom konceptu, rasporedu elemenata, logici rada, ma o svemu, pa pogledaj čak da je smiješni konektor jednak, a kamo li kompleksnije stvari, a barem to se moglo napraviti različito...

Pratio sam sudjenje kolko mi se dalo.. 30pinski konektor nije Appleova novost, vec ga je Motorola kreirala i patentirala davnih dani.

Pocket PC i PDA uredjaje koristim zaista godinama tako da nevidim nista inovativno u rasporedu elemenata i logici rada, sve vec vidjeno (PALM, Simbian, WiMO) . Druga stvar sto je Apple to lijepo upakirao i ucinio brzim/iskoristivijim - ajmo rec optimizirao...

Sve se Svodi na dizajn kao sto je lijepo demonstrirao kolega Bill linkom na Reditt.

Evo jos jedan primjer gluposti -> www.wired.com/gadgetlab/2012/06/apple-pa...or-ultrabook-makers/

I sta sad? Tko napravi slican dizajn kucista laptopa bit ce tuzen od strane Applea? Glupost u najmanju ruku.

Apple je patentirao i scroll bar -> www.slashgear.com/apple-patents-mobile-scroll-bar-17238957/ mora da su i tu spiskali ogromne pare na r&d

MagSafe postoji odavno -> gorogsguide.blogspot.com/2007/01/apple-stole-magsafe.html ali to nije sprijecilo Apple da ga mazne i patentira u USA -> www.slashgear.com/apple-patents-everythi...est-grants-03205687/

I jos xy primjera...
  • User
  • Posjetitelj
25.08.2012 | 15:24
Moram dodat i kako su iOS 5 notifikacije direktna kopija Android notifikacija, a opet se to nekako izbjegava u ovakvim diskusijama

I drago mi je što su ih "pokrali" jer je rješenje odlično, ali onda nek i Apple plati Google-u dio R&D troškova koji im je trebao za to

EDIT: Vidim da je saint to već naveo gore, previše brzam.
25.08.2012 | 16:39
Samo cu rec 2 argumenta bez puno filozofije:

1. Americko pravosuđe kakvo je takvoje ali cisto sumnjam da nisu bili objektivni jer se radilo o jako puno love i sigurno tko god da je presudio odnosno donio presudu nije neki neskolovani kreten vec sigurno covjek koji zna sta radi

2. Ma nemozete reci da Samsung nije kopirao sve jer da pokazes djetetu od 4-5 godina vidit ce jako jako puno slicnosti koje nisu slucajne,dapače,no ako su sve te tehnologije postojale prije zasto onda ih samsung nije prije iskoristio i napravio uređaje kakve imaju sada,a ne kada su vidjeli kako je to sve upakirano kod Apple onda su napravili identican proizvod

Za mene kopiranje za druge možda ne ali sve u svemu nama ni u džep ni iz džepa
25.08.2012 | 16:56
Normalno je patentirati nešto neobično i novo,ali gdje je logika da se netko tuži zbog izgleda koji je više manje pravolinijski ili zbog rasporeda stvari unutar uređaja??Po toj logici netko je mogao sve tužiti u auto-industriji koji je napravio raspored 4 kotača kakve danas imamo u vozilima Rubikova kocka je za patent,ali samo kocka nije.
25.08.2012 | 17:17
Ako ništa drugo, bar će ovo malo usporiti kopiranje MacBooka Air koncepta koji u zadnje vrijeme prevladava među ultrabookovima.
25.08.2012 | 17:29
Da, da, ono s MacBook Air-om je isto smiješno, vidio sam takvih takvih rip-off uradaka da je to tužno gledati. Tu ni nema pokušaja skrivanja, dapače, baš kao i Samsung, oni pokušavaju najmjerno sve napraviti što sličnije.

Konjina je sve dobro rekao.

Sa scarfaceom32 nemam vremena za novu polemiku, to smo već isto prošli u dugoj raspravi kada je Steve Jobs umro i kada se pričalo o tome što je sve Apple napravio za tehnologiju današnjice i kako bi svijet izgledao da nije bilo Applea. Mislim da samo vrlo neinformirana ili tvrdoglava osoba može negirati njihov ogroman doprinos da danas živimo u svojevrsnom tehnološkom IT blagostanju. Apple je bio katalizator toliko dobrih i velikih stvari da me uvijek šokira kada netko "padne s Marsa" i počne frulati nešto drugo.
25.08.2012 | 17:44
Da se malo podsjetimo zašto je presuda takva:

Odnosno, ja sam uvjeren da ako je Apple i koristo tuđe patente, da je unaprije to dogovorio sa vlasnikom i platio. Tako to ide u poslovnom svijetu.
Nego mislim da nitko nije očekivao takav uspjeh iPhona, i sada kad vide koja lova tu leži, svatko želi otkinuti dio kolača... a metode se ne biraju...
25.08.2012 | 18:36
konjina kaže:
Samo cu rec 2 argumenta bez puno filozofije:

1. Americko pravosuđe kakvo je takvoje ali cisto sumnjam da nisu bili objektivni jer se radilo o jako puno love i sigurno tko god da je presudio odnosno donio presudu nije neki neskolovani kreten vec sigurno covjek koji zna sta radi
...

..."cisto sumnjam da nisu bili objektivni jer se radilo o jako puno love"...
Ako je takvo kakvo je, a sigurno je...aj malo razmislite.

U kakvom svijetu zivimo, ide ona stara sa kadijom
25.08.2012 | 19:10
Nije Samsung baš siromašna kompanija, tako da se nije to tako moglo odigrati (čak je izašlo u javnost kako je Samsung htio plaćati neke ljude 1000$ po satu da svjedoče za njih, ali kažu da je to zaustavljeno), a javnost je pratila u detalje svaki korak i bilo je potpuno nemoguće nešto podvaliti, a da se to ne prokomentira. Sve se znalo, pa baš tijekom suđenja su iscurile i tajne Applea koje nisu trebale van, razni prototipovi koji nisu realizirani i svašta...

Osim toga, vi koji držite stranu Samsungu, kako komentirate dokumente u kojima Samsungovi inženjeri komentiraju što sve treba ličiti na iPhone? To je sigurno njihov način da izraze svoju ogromnu kreativnost i dodaju zrno inventivnosti?

Ono spustite loptu, malo dijete vidi da je pokradeno, trebaju se pokriti ušima, platiti i idemo dalje...
25.08.2012 | 19:15
Mislim da malo gledas sa predrasudama,koliko sam ja shvatio ovdje niko ne drzi stranu samsungu vec komentarisemo o Samsung vs iphone vs nesto vec vidjeno prije Apple.Bar ja tako gledam na kompletnu raspravu.

Evo jedan texst sa jednog BiH portala:

Sud u Južnoj Koreji je presudio da su kompanije Apple i Samsung povrijedile zakon o patentima međusobno, tako da je uvedena djelomična zabrana prodaje njihovih uređaja.

Zabrana prodaje se odnosi na Appleov iPad i iPad 2, kao i iPhone 3GS te iPhone 4. Samsung ne može prodavati svoj Galaxy Tab i Galaxy Tab 10.1, kao ni Galaxy S i S2 mobitele.

Zabrana je nametnuta jer je Apple dva puta prekršio zakon, dok je Samsung to učinio jednom. Za obje kompanije su izrečene i nobčane kazne.

Južnokorejski sud je utvrdio da je Samsung ukrao bounce back patent, tehnologiju koja upozorava vlasnika mobitela kada je stigao na dno ekrana. Što se Applea tiče, sud je odbio tvrdnje da je Galaxy S kopija iPhonea.

"Postoji mnogo sličnosti u dizajnu poput zaobljenih uglova i velikih ekrana, ali su te sličnosti dokumentovane u ranijim proizvodima. Mogućnost različitog dizajniranja ekrana osjetljivih na dodir je veoma mala. Samsung se branio što njegov uređaj ima tri dugmeta naprijed i drugačiji dizajn kamere i bočnog dijela", rekao je sudac za Reuters.

Svi kradu jedni od drugih,neko bolje neko losije.A nakon sudske rasprave celnici sjede u kafani i smiju se i provode jer na kraju svi ce samo zaraditi
25.08.2012 | 19:24
Kak ti se da Davore?

Jesi gledao neki dan onaj Baader-Meinhov film i navijanje u sudnici? To me baš podsjetilo na forume kad je u pitanju Apple-Samsung situacija.

Ubijaju random nedužne ljude, pljačkaju banke, voze Porsche, ali baš su simpatični jer kažu da se bore protiv kapitalizma i krupnog kapitala. Tak je Android prodao open source foru i sad mogu raditi što ih volja. Nije uzalud Google najveća marketing firma na svijetu. Znaju znanje.
25.08.2012 | 20:12
saint kaže:
Mislim da malo gledas sa predrasudama,koliko sam ja shvatio ovdje niko ne drzi stranu samsungu vec komentarisemo o Samsung vs iphone vs nesto vec vidjeno prije Apple.Bar ja tako gledam na kompletnu raspravu.

Upravo tako. Svi kopiraju sve. Nemogu rec da pokrivam Samsung, vec pokusavam rec da patentni sustav gubi smisao kad je dao opciju patentiranja svega i svacega pa i stvari koje smatram da su neki standard u IT svijetu ( scroll bar, notification bar) , kao i ova tuzakanja u nedogled.
25.08.2012 | 20:51
Meni je samo pun urac applea i njihovog tuzakanja. Ako je neko prno a zvuci kao zvuk sa iphonea oni ce ga tuziti jer imaju patent na to. A da sugladni para jesu, i sve im se vrti oko para. Samo sto sud nije dozvolio da se koriste dijelovi iz biografske knjige S.J. Gdje je rekao da budala kopira a pametan krade. Znaci on dok je krao sve je bilo ok, a ako od njega ukrades e onda ce te tuziti. Ili ono da je spreman svu zaradu dati na advokate samo da bi google unistio( time i samsung)
25.08.2012 | 20:59
Ljudi pa nemojte biti smješni kad branite izgled iPhone i iPada,apple ima dobru filozofiju o dizajnu....naj-jednostavnije je i naljepše u masi slučajeva,pa i u ovom,s tim da ja to nacrtam u cad programu za par minuta Sad su oni izmislili toplu vodu i zaštitili te linije.Slično je i sa rasporedom komponenti unutar uređaja....šta koga briga gdje ću staviti kotače na autu ili instrument ploču ili mjenjač brzina,normalno tamo gdje je najpogodnije a tako je i s tim stvarima u tim uređajima.Za druge navode iz tužbe neznam i mogu biti opravdane (usput ne zanimaju me) ali nemojte držati štangu applu za ove dvije besmislene stvari koje sam naveo.Kako je rekao "konjina" nama ni iz žepa ni u žep.

btw. apple je najveći kupac samsungovih čipova i lcd ekrana....budi to oni već nekako prebili
25.08.2012 | 21:30
Niti ja ne kažem da treba biti moguće patentom zaštiti vrlo osnovne stvari, ali to kod Samsunga nije bio slučaj; nije da su oni imali svoj inventivni originalni telefon, pa su onda posudili par fora elemenata, oni su namjerno (što su i razvojni dokumenti pokazali) išli na to da naprave što je bliže moguću kopiju iPhonea.

Cijeli look&feel, pa čak i pakiranje(!) se nastojalo prekopirati. Svoje trgovine su ukrašavali Appleovim (dakle, baš doslovno njihovim) ikonama itd... tu se NE RADI o stvarima tipa "on je meni ukrao skrolbar", radi se o tome da su baš prešli neku razumnu granicu u kopiranju.

Samsung je mogao napraviti odličan, dapače vrhunski, telefon da su energiju uložili u originalnost umjesto u kopiranje. I vjerujem da ne bi time mnogo izgubili na tržištu ako bi uređaj bio zaista kvalitetan.
25.08.2012 | 21:32
cariblanco kaže:
Ljudi pa nemojte biti smješni kad branite izgled iPhone i iPada,apple ima dobru filozofiju o dizajnu....naj-jednostavnije je i naljepše u masi slučajeva,pa i u ovom,s tim da ja to nacrtam u cad programu za par minuta Sad su oni izmislili toplu vodu i zaštitili te linije.Slično je i sa rasporedom komponenti unutar uređaja....šta koga briga gdje ću staviti kotače na autu ili instrument ploču ili mjenjač brzina,normalno tamo gdje je najpogodnije a tako je i s tim stvarima u tim uređajima.Za druge navode iz tužbe neznam i mogu biti opravdane (usput ne zanimaju me) ali nemojte držati štangu applu za ove dvije besmislene stvari koje sam naveo.Kako je rekao "konjina" nama ni iz žepa ni u žep.

btw. apple je najveći kupac samsungovih čipova i lcd ekrana....budi to oni već nekako prebili

ma meni ni iz djepa ni u djep,samo me zivcira apple. sad bi oni svakoga tuzili.
25.08.2012 | 21:35
dpasaric kaže:
Niti ja ne kažem da treba biti moguće patentom zaštiti vrlo osnovne stvari, ali to kod Samsunga nije bio slučaj; nije da su oni imali svoj inventivni originalni telefon, pa su onda posudili par fora elemenata, oni su namjerno (što su i razvojni dokumenti pokazali) išli na to da naprave što je bliže moguću kopiju iPhonea.

Cijeli look&feel, pa čak i pakiranje(!) se nastojalo prekopirati. Svoje trgovine su ukrašavali Appleovim (dakle, baš doslovno njihovim) ikonama itd... tu se NE RADI o stvarima tipa "on je meni ukrao skrolbar", radi se o tome da su baš prešli neku razumnu granicu u kopiranju.

Samsung je mogao napraviti odličan, dapače vrhunski, telefon da su energiju uložili u originalnost umjesto u kopiranje. I vjerujem da ne bi time mnogo izgubili na tržištu ako bi uređaj bio zaista kvalitetan.

ma jarane appleu je krivo sto ih je samsung poderao na trzistu telefona. ali sta ces kad apple nista novo ne izbacuje.samo poboljsava prijasnje produkte. pa svakom je dosta istog izgleda i poboljsanja na slamku. te ovo vam ne treba pa poslije par updateova ispade da nam ipak treba . itd.itd.
25.08.2012 | 22:40
Meni u svemu 3 stvari nisu jasne i 1 stvar me zanima
1. Zašto neki od vas ne žele vidjeti tužbu u cijelosti, već izdvajate određene dijelove iz tužbe?
2. Zašto odbijate prihvatiti činjenice koje su fizički dokazane?
3. Zar vam još uvijek nije jasno na koga Apple od početka cilja s ovim tužbama (višestranim)?
Ono što me zanima:
1) @scarface32 zašto koristiš Apple proizvode osim ako nisi mazohist?
25.08.2012 | 22:51
www.cultofmac.com/187014/why-apple-sues/

Tko ima vremena neka pročita razumno napisan tekst o tome zašto Apple tuži Samsung i zašto je to važno.

@Soffoklo - i meni Scarface isto nije jasan, sve godine što je ovdje on uglavnom brunda protiv Applea, sve mu je napola, sve što naprave oni rade iz zlih motiva i pohlepe, Jobs je bio papak, itd... tako da imam osjećaj kao da mu je netko na silu uvalio Apple i tu je po kazni. Ne kužim zašto takvi ljudi ne odaberu onda neku drugu soluciju koja će im vjerojatno biti barem jednako dobra, a sigurno jeftinija.
25.08.2012 | 22:57
Soffoklo kaže:
Meni u svemu 3 stvari nisu jasne i 1 stvar me zanima
1. Zašto neki od vas ne žele vidjeti tužbu u cijelosti, već izdvajate određene dijelove iz tužbe?
2. Zašto odbijate prihvatiti činjenice koje su fizički dokazane?
3. Zar vam još uvijek nije jasno na koga Apple od početka cilja s ovim tužbama (višestranim)?
Ono što me zanima:
1) @scarface32 zašto koristiš Apple proizvode osim ako nisi mazohist?

Ja koristim ono sto ja hocu i sto ja platim. Nista na poklon nisam dobio. Ali nisam ni toliki fan applea da mi i njihovo govno mirise. Ako su im uredjaji dobri ne znaci da mi se svidja politika preduzeca i pokojnog gazde. Ali izgleda da svi nismo isti.
25.08.2012 | 22:59
dpasaric kaže:
www.cultofmac.com/187014/why-apple-sues/

Tko ima vremena neka pročita razumno napisan tekst o tome zašto Apple tuži Samsung i zašto je to važno.

@Soffoklo - i meni Scarface isto nije jasan, sve godine što je ovdje on uglavnom brunda protiv Applea, sve mu je napola, sve što naprave oni rade iz zlih motiva i pohlepe, Jobs je bio papak, itd... tako da imam osjećaj kao da mu je netko na silu uvalio Apple i tu je po kazni. Ne kužim zašto takvi ljudi ne odaberu onda neku drugu soluciju koja će im vjerojatno biti barem jednako dobra, a sigurno jeftinija.

Dpasaric,tebe svi znamo na forumu, i svi znamo da bi ti i steveovo govno mirisalo. Ako sam npr. Clan neke partije zar nemam pravo kritikovati presednika i njegovu politiku? Ili moramo svi isto misliti jer pobogu koristimo apple. Daj budite malo realni, nije vas apple kupio nego vi njihove proizvode.koliko ih branite ,kao da dnevnicu od njih dobijate.
25.08.2012 | 23:20
scarface32 daj optusti malo. Gdje su bili ti svi patenti ovih i onih kompanija i zašto ih nisu ugradili u svoje uređaje tamo 2006. Kad su vidjeli kud su kola krenula krenulo je i copy/paste; što nisu tad imali muda i stvorili takve uređaje kao apple, živjeli su na staroj slavi i sad su u problemima jer moraju dokazivati jesu ili nisu nešto popalili, jel netko nešto njihovo popalio umjesto da razvijaju, da imaju viziju što od svega toga stvoriti; jasno da je uz tolike nemale cijene apple došao do ogromnog kapitala, ali pa zar nije prije ere iphone-a bio pa skoro na koljenima, tko ne razvija i stvara inovacije taj polako nazaduje u biznisu i mora se služiti takvim stvarima; i ja sam također mišljenja da su oni u stanju profurati neke stvari samo se moraju otresti pogleda i razmišljanja u tuđim tehnologijama, konkretno ne znam čiji je izum kopiranja podataka s približavanjem uređaja ali mi se čini genijalan au drugu ruku i ograničen isto kao i face time npr.
iphone_vs_samsung.jpg
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 40 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, hal9000, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (788)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO